שבת שלום

שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

סיכום שבועי
איך עבר השבוע
משהו טוב שקרה בו...
מה למדת השבוע
תוכניות לסופשבוע
ולמה את מצפה בשבוע הבא
סיפור קטן ונחמד... החמור והבאר חמור האיכר נפל לבאר הישנה והיבשה. החמור החל לנעור לקרא לעזרה. האיכר לא ידע מה לעשות. מאחר והחמור ממילא היה כבר די זקן, והבאר יבשה, החליט האיכר לקבור החמור בתוך הבאר, ובאותה הזדמנות גם לסתום אותה. קרא האיכר לכל שכניו. כולם באו עם אתים והחלו לעדור זבל לתוך הבאר. תחילה החמור נער, אך אחרי מספר רגעים הוא השתתק. האיכרים המשיכו לעדור לתוך הבאר והחמור שותק. הלך האיכר והציץ לתוך הבאר, ולהפתעתו הרבה ראה כי החמור עומד בבאר על ארבע רגליו. כל פעם שכף זבל הושלכה עליו הוא ניער אותו מגבו ודרך עליו כך הזבל הלך והצטבר בקרקעית הבאר, ועם כל כף נוספת החמור עלה עוד מספר סנטימטרים למעלה, כך עד שהבור מלא והחמור צעד החוצה מן הבאר הנטושה. מוסר השכל הסיפור: גם אם זורקים עליך זבל לא הבכי והיבבות יוציאוך ממנו יש לנער את הזבל המושלך עליך, לדרוך עליו ולהתקדם הלאה
שבת שלום וסופשבוע רגוע לכולן

עודליל

New member
שבת שלום לכולן../images/Emo23.gif

השבוע היה שבוע מאוד נחמד קיבלתי הצעה מעניינת בעבודה, איזשהו קורס שיכול לתרום לי מאוד לידע ולנסיון.(עדין לא מספרת מה, אני מחכה שזה ממש יתחיל). חוצמזה הזמן עובר לו והגעגועים גדלים שבוע הבא יש לי יומולדת ויום קודם לכן אני הולכת לבקר את אמא. (כן בבית קברות נראה איך הפעם יהיה לי, לא הייתי שם מאז השלושים). אני מאחלת לכולנו חיים יפים ומאושרים, ושתהייה לנו שבת נעימה ורגועה.

לונה..

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

השבוע האחרון היה נפלא. לא קרו דברים מטרידים ושליליים מדי (ורק על זה אני אומרת תודה), היו הרבה צחוקים בבסיס
ואז באתי הביתה לסופ"ש מושלם (אני לא יכולה להסביר מה מושלם בו, כנראה שזו פשוט האווירה).
משהו טוב שקרה לי השבוע... נסעתי אתמול לבקר את סבתא שלי
, צבעתי את השיער, קניתי דיסקים (היו הרבה דברים טובים)
למדתי השבוע ששום דבר בחיים לא ידוע מראש וש"הכל בחיים זה הטעיה, במיוחד במקרה שלך" (ציטוט של הספר שלי
). זה באמת ככה, אנשים משדרים דברים מסויימים שלא תמיד תואמים למהות האמיתית שלהם... טוב, זה קטע פסיכו-פילוסופי כזה אז נעצור כאן
אין לי תוכניות כל כך... לראות את חברות שלי, לחרוש על הדיסקים החדשים ולהמשיך לקרוא את "אשתו של הנוסע בזמן" מאת אודרי ניפנגר - מומלץ בחום!
אני תמיד מצפה לגרוע מכל
אבל אני מקווה שיהיה כמו השבוע - שיעבור מהר, ושאנשים לא יבאסו אותי... או במילים אחרות, שאני לא אתבאס בגלל אנשים. אחלה סיפור. האמת שממש כאב לי לקרוא את זה, מעבר למוסר ההשכל. איזה איכר מנוול ואגואיסט. שיהיה לנו סופ"ש מדהים

השבוע שלי...

איך עבר השבוע
השבוע עבר בסדר... יש התפתחיות טובות בטיפול.. ובכלל..
משהו טוב שקרה בו... אתמול היה את הסרט "אנני" בהוט וזה היה אחד הדברים הטובים הקרו השבוע (חוץ מאחיינים שלי שהיו כאן אתמול
) כשהייתי ילדה יכולתי לראות אותו כל יום כל היום!!!
מה למדת השבוע
שרק שאנשים שלוקחים סיכונים יכולים להגיע רחוק... גם אם נכשלים קצת בדרך.. ועכשיו נשאר רק ליישם את זה..
תוכניות לסופשבוע... שבת במושב של אחי עם האחיינים
ולמה את מצפה בשבוע הבא
לנסיעה הבייתה בסוף השבוע... מקווה שיעבור בשלום.... שיהיה שבוע טוב

Darkmatter

New member
היי...

היה לי אחלה של שבת! הייתי עם המשפחה הרבה.. והיתה שבת בוגרות באולפנא שכמובן שלא הלכתי אליה. אז.. 5 חברות באו לבקר אותי ביחד עם האחינית המתוקההההה של אחת מהן. היה ממש ממש כיף והמון צחוקים. ועכשיו אני בהתלבטות מה לעשות. הבטחתי לחברה שאני אבוא אליה ותוך כדי מסתבר שהבטחתי לחברה אחרת שהיא תבוא ללמוד איתי ולישון אצלי... אין לי מושג מה לעשות ושתיהן מתעקשות... חחחח.... בכל מקרה, אני אח"כ אענה על השאלון. :)

MommyHug

New member
סיכום שבועי שלי

סיכום שבועי איך עבר השבוע? היה קשה. המון המון בעיות בעבודה, אני מרגישה שהמקום כבר לא מה שהיה, האנשים החדשים על הפנים, האנשים הותיקים התקלקלו והכל בלאגן. משהו טוב שקרה בו... משהו טוב? מממ.... קיבלתי תמיכה מההורים בגן, בזמן שהבוסית שלי הראתה לי שהיא לא מעריכה אותי. היא אומרת שאני חשובה לה ושהיא אוהבת איך שאני עובדת, אבל לא מראה את זה, מראה ההפך במעשים. מה למדת השבוע למדתי שאני צריכה לחשוב על עצמי כרגע לפני שאני נותנת מעצמי 150% בעבודה. קודם הבריאות הנפשית שלי, ואחר כך הם. תוכניות לסופשבוע היו לי תכניות לנוח לנוח ולנוח, וביצעתי את כולן
ולמה את מצפה בשבוע הבא לעשות החלטות חדשות בחיים שלי, להחליט מה הלאה, כי כרגע אני בנקודת משבר...
שבוע טוב!

MommyHug

New member
היי...

האמת? קשה לי... מאד! בגלל זה לא הייתי בפורום מזמן... אצלי זה ממש מצחיק- דווקא כשרע לי ותמיכה יכולה לעזור, אני מתגרת
לכו תבינו...
שיהיה שבוע מקסים!!!

האמת..

שזה לא כל כך מוזר... גם אני מעדיפה להיות לבד כשקשה ורע.. אין לי כוח לראות או לשמוע אפחד.. ודווקא במצבים הללו הכי קשה לי לבקש עזרה... אבל זה הכי לא בריא להיות לבד במצבים הללו. זה יכול להיות ממש אסון אצלי.. כי אז אני מסתגרת בתוך עצמי והמחשבות רצות, בדרך כלל לא בכוונים חיוביים ומאוד קשה לצאת מזה ולהסתכל על הכל בצורה אוביאקטיבית לבד. צריך המון כוחות כי לבקש עזרה, אז על אחת כמה וכמה כשקשה.. מקווה שתימצאי בעצמך את הכוחות לעזור לעצמך ולבקש עזרה כשצריך.. ממי ומאיפה שמתאים לך.. אנחנו כאן למקרה הצורך..
שבוע נהדר

למעלה