שבת שלום

שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

קודם כל.. מאחלת לכולכן שבת שלום ומבורכת.. וסופשבוע רגוע
חשבתי על משהו נחמד כל השבוע אבל רציתי להביא אותו לכאן בסופשבוע כדי שיהיה כייף
יש לי ספר קטן שבו אני רושמת כל מיני משפטים יפים/ חכמים/ מצחיקים.... אשמח מאוד אם כל אחת תרשום משפט אחד (או כמה שבא לכן) שהיא אוהבת.. כמובן שאני ישתף אותכן בכמה מהספר.. ויוסיף את המשפטים הטובים שלן גם
חוץ מזה... סיכום שבועי: נקודות אור
וגאווה
מהשבוע שחלף:
משהו טוב לצפות לו בשבוע הבא:
תוכניות לסופ"ש:
ומשהו שאת מאחלת לו בשבוע הבא: לשתף פעולה
יומטוב

טוב אז נתחיל בנקודות ../images/Emo42.gif מהשבוע

שחלף... ביום ששי שעבר, בעלי ואני שמנו את הקטנטן שלנו, אצל המטפלת שלו, לכמה שעות והלכנו לאכול ביחד ארוחת צהריים ואז חזרנו הבייתה לישון קצת...היה ממש נחמד
משהו לצפות לו בשבוע הבא... ביום ראשון, בילוי משותף עם הזאטוט, רק אני והוא (בימי ראשון אני לא עובדת)
תוכניות לסופ"ש... נוסעים בשבת לחיפה, לחמים המקסימים שלי, לחגוג איתם את יום נישואיהם
איחולים לשבוע הבא... שבוע רגוע ומהנה מלא בחיוכים

Darkmatter

New member
לא עניתי עדיין! אני בשוק!! ../images/Emo6.gif

יאאא כנפיים, תודה! את 10! כפרה!!! אוקיי. אז נתחיל לענות(למה אני מדברת לעזאזל בגוף מדברים?!). נקודות אור וגאווה מהשבוע שחלף: אמממ.. אין משהו ספציפי. היה לי שבוע חביב למדי. משהו טוב לצפות לו בשבוע הבא: אין. חחח... תוכניות לסופ"ש: ביליתי את רוב זמני עם המשפחה, האחינית המתוקה שלי(שיחקתי איתה מלאאא זמן כפיצוי על זה שלא עשיתי את זה כבר די הרבה זמן!) וחברות טובות. היה אחלה. ומשהו שאת מאחלת לו בשבוע הבא: אני ממש רוצה לקבל ציון טוב בסימולציה השניה של הפסיכומטרי!! זה מחר... זה חשוב לי לאללה. חחח למרות שזה רק סימולציה שניה... זהו, כעקרון אין משהו מיוחד. אבל אכן שיתפתי פעולה
תודה כנפיים
ו... שבוע טוב לכולכן!!!

שבוע טוב ../images/Emo42.gif

נקודות אור וגאווה מהשבוע שחלף:
הייתה פגישה מאוד טובה ומועילה עם המטפלת שלי.. שזה גם נקודת אור וגם גאווה.. חוץ מזה ראיתי הרבה את האחיין הכי חתיך בעולם- שזה הכי טוב
משהו טוב לצפות לו בשבוע הבא:
כמה ראיונות עבודה שאני מקווה לעבור בשלום (להחזיק אצבעות בבקשה...) ואחי והאחיינית מגיעים בסופ"ש.. איזה כיף לי
תוכניות לסופ"ש:
הסופ"ש הסתמיים כבר.. והוא עבר בשלום שזה כבר טוב..
ומשהו שאת מאחלת לו בשבוע הבא:
שנמצא עבודה כבר
ושיהיה שבוע טוב
בגרות מהי? למצוא מחדש את הרצינות שהייתה לנו בילדותינו בשעת משחק." נכון מקסים
איפה המשפטים שלכן
יש עוד הרבה מקום בספר שלי........

למעלה