שבת שלום

ניקולי

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

אתמול בערב יצאנו ליום הולדת של חברה מאוד יקרה לי של מקסימה ושמנה. הערב היה פיצוץ מקסימה חברתי בנפש חגגה את יום הולדתה מגיע לה מזל טוב
רציתי לאמר לה שמאוד נהננו ע"פ שהיא שמעה זאת ב
אני אומר לה גם כאן שכולם ידעו שנהננו.. היה ערב קריוקי ויהודה ואני שרנו שלושה שירים 1. הרי את מקודשת לי 2. כל נדריי 3. יהודה שר לבד איני יכול היו לנו הרבה מחיאות כפיים הסובבים היו המומים, אתם יודעים איך זה לשיר מכל ה
וככה זה היה, שרנו לכבודה של מקסימה. מקסימה שרה בעצמה שיר מהמם של וויטני יוסטון (יש לה קול מקסים למקסימה) אבל אל תגידו לה שגילתי לכם.
חזרנו הביתה בשעה 05.00 בבוקר ולצערי לא ישנו עד עכשיו כי משעה 07.00 בבוקר הטלפון לא הפסיק לצלצל מלבד זאת הדוד שמש שלנו התפוצץ ובשעה 13.00 באו להחליף לנו אותו לכן עד עכשיו עוד לא עצמתי עין, ואני עיפהההההה מאודדדדד , ועוד יהודה הולך לעבודה עכשיו (מסכן שלי)
אבל לא נורא הוא יחזור בשעה 22.00 ואני מניחה שגם הוא יישן. זהו בעצם מרוב עיפות החלטתי לכתוב וכמובן שלא שכחתי לאמר לכולכם שבת שלום שבת רגועה ויפה
...

Crossface

New member
שבת שלום ניקולי

אני רואה שלא משעמם לך מזל טוב למקסימה

ניקולי

New member
אביחיש´ו ../images/Emo24.gif

לא ממש לא משעמם לי.. והרי אתה יודע שיהודה ואני אוהבים לשיר.. ועוד שרנו מה
והנשמה.. ככה שתתאר לעצמך איזה יופי ...

lifie

New member
כמובן ש...

שבת שלום גם ממני ... אני עכשיו חזרתי מת"א... הייתי אצל אחי וגיסתי והיום אני והיא הלכנו למסע שופינג היה מה זה כיף הם קנו לי (אמנם באיחור) מתנה למומולדת (איזה כיף לי!!!) ועכשיו אני בבית חלצתי נעליים (ואין ריח) ובאתי לאחל לכם שבת שלום שבת נפלאה של שקט ושלווה אוהבת אורית

lifie

New member
אתה באמת רוצה לדעת ???

אז ככה... נעליים מעור ונר דקורטיבי ...

lifie

New member
אחרת...

מי ימדוד ויבחר את הנעליים ??? אהה חכמולוג?

angel151

New member
שבת שלום גם לך .. היכן את?

התגעגעתי ולא שמעתי ממך כלום?? מה קורה ?? הטלפון בבית שוב עובד.. ואוו איזה יום היה לך .. אז תמסרי לי תשובה אולי כשיתאפשר לך בבקשה. בנתיים שבת שלום

lifie

New member
היי אנג´ל...

מה קורה ??? כן לא שמעת ממני המון זמן כי לא הייתי כאן אבל עכשיו חזרתי ו-ב-ג-ד-ו-ל כמו שאת רואה אז שיהייה גם לך שבת שלום ...

angel151

New member
לקנגורית וליפי איזה יופי שאתם כאן

מקיסמות שתיכן כן יש לי קצת דברים לספר אבל לא עכשיו בבקשה אין לי חשק אוהבת אתכן אנג´ליקה

למעלה