שבת שלום ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif
אתמול בערב יצאנו ליום הולדת של חברה מאוד יקרה לי של מקסימה ושמנה. הערב היה פיצוץ מקסימה חברתי בנפש חגגה את יום הולדתה מגיע לה מזל טוב
רציתי לאמר לה שמאוד נהננו ע"פ שהיא שמעה זאת ב
אני אומר לה גם כאן שכולם ידעו שנהננו.. היה ערב קריוקי ויהודה ואני שרנו שלושה שירים 1. הרי את מקודשת לי 2. כל נדריי 3. יהודה שר לבד איני יכול היו לנו הרבה מחיאות כפיים הסובבים היו המומים, אתם יודעים איך זה לשיר מכל ה
וככה זה היה, שרנו לכבודה של מקסימה. מקסימה שרה בעצמה שיר מהמם של וויטני יוסטון (יש לה קול מקסים למקסימה) אבל אל תגידו לה שגילתי לכם.
חזרנו הביתה בשעה 05.00 בבוקר ולצערי לא ישנו עד עכשיו כי משעה 07.00 בבוקר הטלפון לא הפסיק לצלצל מלבד זאת הדוד שמש שלנו התפוצץ ובשעה 13.00 באו להחליף לנו אותו לכן עד עכשיו עוד לא עצמתי עין, ואני עיפהההההה מאודדדדד , ועוד יהודה הולך לעבודה עכשיו (מסכן שלי)
אבל לא נורא הוא יחזור בשעה 22.00 ואני מניחה שגם הוא יישן. זהו בעצם מרוב עיפות החלטתי לכתוב וכמובן שלא שכחתי לאמר לכולכם שבת שלום שבת רגועה ויפה
...
אתמול בערב יצאנו ליום הולדת של חברה מאוד יקרה לי של מקסימה ושמנה. הערב היה פיצוץ מקסימה חברתי בנפש חגגה את יום הולדתה מגיע לה מזל טוב