שבת שלום

SteelHorse

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היי. המון זמן לא כתבתי פה. ושנים שלא פתחתי שרשור... אבל כמו הרבה אנשים, אני קופץ מידי פעם. לראות אם משהו השתנה... אז חוץ מכמה צבעים שהתחלפו, נראה שלא הרבה השתנה כאן. (לפחות לדעתי) וגם אצלי לא השתנה הרבה. האמת שלכאורה כן השתנה אצלי משהו. עזבתי את ההורים, שכרתי דירה בעיר הגדולה, מצאתי עבודה, רכב, התחלתי להשלים לימודים, וכל שאר הדברים הרגילים שאנשים עושים. התחלתי לחיות. לרגע יפה אחד זה היה נראה כאילו יצאתי מהבדידות העמוקה ההיא. אבל הרגע עבר. ועם כל יום שעובר, עם כל שבת שעוברת, אני מבין שהבדידות הזאת היא חלק ממני. לאט לאט אני מבין שכנראה הדת, ואחרי זה היציאה בשאלה, היו רק תירוץ. תירוץ ל"למה אני לבד?" אז עכשיו נגמרו התירוצים, אני חי את החיים שלי, אני בוחר מה לעשות. ואני עדיין לבד. יכול להיות שאני ביישן מידי. או לא חברותי. או עוד מליון דברים. אבל זה מה שאני. וכנראה שזה כבר לא ישתנה. אז אני מבין. הבדידות הזאת היא אני. ואני אצטרך להתמודד איתה. אפשר לחיות לבד?

ShakeSpearE

New member
שבת שלום

אפשר לעשות כל דבר שרוצים. אם רוצים להיות ביחד אפשר לגרום לזה לקרות - זה לא בא לבד. אפשר להשקיע ולהפוך את זה לאיך שאתה רוצה שזה ייראה. אם רוצים להיות לבד - ואני חייבת לומר שיש בזה משהו מדהים ביותר לטעמי - בהחלט ניתן ללמד את עצמינו להעריך זאת ולהנות מכך ביותר. בקצרה, ראשית תחליט איך אתה רוצה לראות את החיים שלך, ולאחר מכן גרום לזה לקרות. בדיוק כפי שעשית כשיצאת בשאלה. גם בכדי להביא את חיי השגרה שלך לכדי המצב בה אתה רוצה שהם ייראו, יש צורך להשקיע. בהצלחה, ושבת שלום!

SteelHorse

New member
נכון שאפשר לעשות כל דבר שרוצים

אבל לכל אחד יש גם מגבלות... ויש מגבלות שמונעות ממך (גם אם לא בטווח המידי) לשמור עם אנשים על קשר. בלהיות לבד באמת יש משהו מדהים, אבל לפעמים. לא כל הזמן.

א גוטע שאבעס

יש מי שאוהב את הלבד ויש מי שלא.ומה עדיף להזיע עכשיו מהגרביים עד השיער ולצאת מדעתך. או לשבת בבית עם מזגן קפה בירה וסיגריה טלויזיה מחשב אבטיח קר גלידה ואתה עם תחתונים עושה מה בראש שלך. זה לבד אבל עונג שבת אמיתי עם הרבה נשמה יתרה. וחברים היו יהיו ישנם ואינם שיש אינטרס יש לך חבר שזה נגמר אז אין. אז איר זאלט דערהערט ווערן.

משייט

New member
../images/Emo45.gif זה מה שאני עושה

הכי כייף שבעולם. זייער גוט ויש לי הרבה חברים, אבל גם הספייס הזה לעצמך זה חשוב . אם משעמם לך תמיד אפשר לצאת לרחובה של עיר להתרענן . בקשר לביישנות שציין פותח האשכול, כדאי לך לפתח את עצמך דווקא בנושא הזה ברגע שתראה שמצליח לך אולי כבר לא תהיה לחוץ להיות כל הזמן עם עוד חבר'ה.... זעלסט אובן א סאך הצלוחע .

למעלה