שבת שלום

תודה אי רפרפתי על המאמר במהירות

כי רק יותר מאוחר אוכל לקרוא יותר בתשומת לב את הפרטים מאד מוצא חן בעיני שזה באותיות כל כך גדולות כי אחת הבעיות ברשת זה לקרוא כל מיני מאמרים באותיות קטנטנות זה מטשטש את העין וגם בפורומים בווי נט למשל בפורום שלי לאמנות אני כל כך סובלת כשמישהו כותב חתיכה ארוכה של חומר וזה כל כך מעניין אותי אבלמוציא לי את העיניים. נכון שאפשר להדפיס במדפסת אבל לפעמים חבל לי על הדיו כי יש לי כל כך הרבה דברים להעביר במדפסת וצריך לעשות סדרי עדיפויות וחבל להדפיס משהו שלא תמיד אתה רוצה לשמר אותו אחר כך בכלופן איפה הייתי...כן ...מספר פעמים אמרת פה שבעית סמים לא דומה בעיניך להתמכרות לנט, אלא יותר התמכרות לאוכל דומה להתמכרות לנט אבל מסקירה מהירה בעין של המאמר ראיתי שיש שם כל מיני הקבלות שלפחות כותב המאמר הצהיר עליהן... נדמה לי מה שקורה לנו בתוך המוח טוב אחזור לקרוא בלילה ואם יהיה צורך אגיב שוב

liz_liz

New member
לא הצלחתי לקרוא את המאמר ..

הכול כתוב הפוך .... ודרך אגב שבת שלום לכולם . ליז .

שירז**

New member
היי ליז.....את יכולה לתקן

למעלה יש לך סרגל כלים , תלחצי על תצוגה, ומשם תעשי קידוד לעברית זה אמור להסתדר. ובוקר טוב.....

Thufir

New member
טוב, אז לא

זה אחד המאמרים הכי מופרחים שקראתי בחיים שלי בלי אף טפיה של ביסוס, ללא שום הפגנה של ידע טכנולוגי, עם הרבה יותר מדי התלהבות מטכנולוגיית VR שעכשיו בשלבים כל-כך ראשוניים של התפתחות שאי אפשר להשוות אותה בכלל למה שהכותבת חושבת שהיא. מסקנתי הסופית: המחברת ראתה סרט מדע בדיוני ממוחשב אחד יותר מדי וראתה את Hackers ומכסח הדשא לפחות 5 פעמים כל אחד. ומי זאת ה WebBabe הזאת בכלל?

../images/Emo26.gif אירוח בפורומים - עכשיו

בן טל שחר, מדריך קונג פו, על הבעיות הכרוכות בישיבה ממושכת מול מחשב. מומלץ לכל המתכנתים, העובדים מול מחשב, והגולשים בזמנם הפרטי. האירוח יתקיים בפורום ASP, ויתחיל בעוד דקות אחדות. גלישה נעימה, ובריאה

למעלה