שבת שלום

שבת שלום../images/Emo140.gif

גשם גם אצלכם? זה בכל היה בתוכנית? ========================== וזה מה שהם עושים בחופש.... 3 חברים בלב ובנפש:1 הנדסה קרבית 1 מסיירת אגוז 1 משטרה צבאית מעברים הלכו יחד לחוף הים שם האגוז לימד אותם לתת מכות רצח וקרבות למינהם.(מדגישה- ללא קהל) משטרה לא שמע להוראות האגוז. קפץ סלטה - לאחר שלא הסכים שהם ישמרו עליו התוצאה - כל השיניים הקידמיות הוא שבר לעצמו. משטרה לא רצה בית חולים. אגוז והנדסה לא שאלו אותו.( שניהם מכ"ים) דחפו אותו מיד לאוטו ולקחו לבית חולים נהריה- לא קיבלו אותם אין הפניה.( או 500 ש"ח..) הלכו לקצין העיר למרפאה- קיבלו מיד הפניה לרמב"ם נסעו לרמב"ם שם טיפלו במישטרה ששוחרר ללא אישפוז. סיפור קשה. לדאוג או לא לדאוג כשהם בבית? הרבה שאלות זה מעלה.

מאקי

New member
בקר טוב

עצוב לפתוח ככה שבת.. יש לכם רופא שיניים זמין לבחור?? מסכן זה ממש טיפשי לאבד את הפה בשניה.... אז בגלל זה את מחוץ למיטה?? אני מטיילת כבר שעתיים מכינה את הבכנות לקראת הפריסה של הערב למוזמנים שיוד טרח להזמין. גשם לא היה בתוכנית שלי.. להיפך חשבתי שישבו בגן מסביב ולהכין BBQ עכשיו אני חושבת לשנות את ההוראות לקצב ושיכין לי נתחים לרוסטביף במקום.. וכן אני מאוד מתרגשת.. על גבול הריגושיות... כל דבר מקבל מימד אחר פתאום. העיקר הבריאות מאקי

מאקי...

לגבי הסיפור= 1 הנדסה קרבית( מ"כ)= זה הבן שלי. הפה שלו בסדר גמור תודה לאל. לא לשכוח לצלם את הריגושיות!

מאקי

New member
מעוז....

אני יודעת שהנדסה זה אתם... אפילו ביום שני חבר של בני מגיע אליו.... אבל שאלתי כי יש לי חברים בפה ולסת ושאלתי מתוך רצון להקל.. ריגושיות ותצלומים.. אני בנויה עם דיגיטלית ביד.. אני מצלמת המון ויש גם לעיתים שתמונות שלי (פרי מצלמתי) מתפרסמות בעיתון... אבל התצלומים האישים יושבים במחיצת אמא בתפריט... וכן אני מהזהבלחץ שחבל"ז כולם פה ישנים... ורק אני כמו רוח רפאים מטיילת ברחבי ההמלכה.. מעירה את הכלב.. מפריע לתוכים.. בחיי..

תודה../images/Emo6.gif

תעירי אותם - שכולם יהיו בלחץ למה רק את? (יום שני כבר גיוס להנדסה? שיווווווווו אבל זה לא יהיה אליו.) רגע מרגש הא? מאקי..

מאקי

New member
יום שני בדוק הנדסה קרבית

מאוד מרגש והנה הצלחתי להעיר את האיש שלי....

בוקר טוב בנות. למה. אני שואלת.

יום שבת היום למה אני לא יכולה, כמו הרבה אנשים, ביום שבת לקום מאוחר? טוב. אז אני ערה משעה 7. מזג אוויר בחוץ מעקם פרצוף, יושבת וחושבת מה עושים היום. זה היום האחרון לרגילה של הבן. חייבת לחשוב על משהו של ביחד איתו. אני מרגישה כאילו לא ראיתי אותו מספיק. זה שבוע שהוא חזר לימי בית ספר התיכון. בלילה מבלים עם החברים (אלה שעוד לא התגייסו) חוזרים לפנות בוקר, ישנים עד אחה"צ וכך עברו להם הימים. אוי.אתמול הוא וחברים שלו עלו על מדים (החבורה שלהם) והלכו ביחד לבקר בבית ספר התיכון שלמדו. הפעם חזרו לשם עם מדים ועם גאווה. טוב. הולכת לקפל 100 קילו של כביסה.

מאקי

New member
למה 100?

ואני מודדת רחובות עוד בטרם הזריחה.... והכביסה כבר מוכנה.. הלוואי עלי שבוע הבא כביסה כזאת בשישי... מה שיאמר ששני היודים יגיעו הביתה.... לשבת...

אממאא

New member
מה זה ההשכמות האלו בשבת בבוקר???

אמרה/שאלה זו שקיבלה השכמה ב-6:30 עם נשיקה רטובה על הלחי ואממממאאא נו, קומי, זוזי, אני 'צה חלב... נו אז קמתי, יש ברירה, והחלטתי שצריך מגיל שנתיים ללמד אותם לטפל בעצמם בשבת בבוקר. אחד בבסיס חולה (יש להם וירוס שתוקף אותם בגלים כבר כמה ימים) ואחד חורפ את עצמו אחרי שחזר עם אור ראשון גשם לא היה בתכנון שלנו גם, אז במקום טיול, ניסע לסבתא בחיפה נבלבל לה קצת את המח. שיהיה יום טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

מזג אויר מוזר
רוב הבית על הרגליים (מה קורה פה? זה שבת), החיילת ישנה (התמחות שלה...). מעוז, כבר אמרנו שלפעמים יותר מדאיג כשהם בבית, הבילויים, הנהיגה בשעות משונות בלילה - ומסתבר שגם ללכ לים עם חברים. איחולי החלמה לחבר המ"צ.

שויו

New member
בוקר טוב בנות (הבנים עוד ../images/Emo199.gif)

חזרנו לימי הפוך עם המזגאויר המגעיל הזה. מי חשב על גשם (זה בשביל כל אלה שכבר ניקו תריסים לפסח אההה...) מעוז, אמרנו כבר שהם שוכחים את השכליות בצבא לפעמים ... החלמה מהירה למ.צ. היקר שבת נעימה לכולנו

mikca

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

כולם מוזמנים לירושלים. אצלינו עדיין לא גשום אבל קרררררררר גמני על הרגליים ממוקדם ורשמתי לעצמי הספק לא רע עד עכשיו: קיפול 3 מכונות כביסה, כיבוס עוד שתיים. גיהוץ מדים. עכשיו בתנור הנגלה האחרונה של מאפינס שישוגרו עם הבן לשיבטה. עכשיו יש לי קצת זמן לעצמי, להכיו ש"ב, ללמוד אולי לנקות איזה ארון או שניים לפסח. היום זה התור שלה, אז הבן לא כאן אבל יגיע לארוחת צהריים אצל סבתא, כאן אין ויתורים (גם מצידו וגם מצד הסתבא). החלמה מהירה לבן של אממאא ולחבר של מעוז ג'וניור וגיוס נעים לבן של מאקי. המשך שבת נעימה לכולם

שבת שלום. ורק אצלנו../images/Emo42.gif../images/Emo7.gif

הייתי מתה להתחלף במזג האויר ליום יומיים. אצלי אין הישגים. נלחמת בכעס. טוב שכולם עדיין ישנים. אתמול היו תקלות בשדה התעופה. הילדים נחתו בשש ,וכבר בארבע אחה"צ אחד חוזר לבסיס.אז לא לכעוס?

י רדן

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

אצלנו הבוקר ללא גשם רק רוח .. לא קר.. די נעים בחוץץץ.. הבת מאתמול אצל חברים יצאה לבילוי וחזרה לישון אצלם.. מעוז איזה דיווח על הבוקר.. מדאיג.. איך הוא מרגיש הבחור ששבר את שיניו.. ?

למעלה