שבת שלום

שבת שלום../images/Emo140.gif

ביקרתי המון פעמים בצורה פסיבית, לא כתבתי רק קראתי המון זמן מטיילת לי ומצ'טטת (כמעט שלוש שנים) עוד בהיותי נשואה, החסר והלבד גרמו לי להגיע לצ'אט למצוא אהבה גדולה וירטואלית בלבד וכך היא נשארה אכזבות היו לא מעט שקרים היו המון והמון המון חברים שצברתי לי עם הזמן למדתי לא להתאהב ולתת את כולי לקשר וירטואלי למדתי שצריך לדעת לשים גבולות בקשר כזה לדעת לשים את האצבע בדיוק במקום שהקשר מסתיים לדעת מתי צריך לעבור הלאה או לפרוש לדעת שאפשר ליפול ולדעת שאפשר גם לקום לדעת שלפעמים מתמסרים מהלב ובעצם זה היה רק חלום כן, גם אני נפלתי כשחשבתי שהאיש הכי חבר ונפגעתי היום התחלתי לכתוב בלוג (כן, גם אני) רוצה להעלות שם ולספר את כל מה שעבר עלי בשלוש השנים האחרונות שאני משוטטת בצ'ט

תודה חיפושית ../images/Emo140.gif

אשמח לנסות ולתרום פה בפורום כמו כן יתרומו גם לי שבת נפלאה לכולם

galit3880

New member
וואי

וואי ממש יפה מה שרשמת , יוצא לי לדבר עם הרבה אנשים דרך האינטרט , הכל בגלל שנשארתי הרווקה היחידה בח'ברה שלי , קשה לי לראות את כל הזוגות האלו מדברים על החתונות , ועוד מעט יגיעו גם הילדים , מבאס מאוד ... פה לפעמיים אני מוצאת את סיפוקי אבל כמו שרשמת , אסור להתמכר לזה , להיות תלויה בזה , צריך ואם כבר מדברים אז לצאת לפגישה ולראות מי זה האיש , ואי אפשר לדעת מה יצא מזה ... בכל מקרה שיהיה לך אחלה של שבת ובהצלחה לך בהשמך דרך

למעלה