שבת שלום

זונע

New member
אני דווקא אוהב את judgment

הוא הכי קל לשמיעה בכל אופן. גם alternative 4 מעולה.

לא יודע למה

אבל כל הקורס צלילה זימזמתי אותו (וניסיתי לשיר גם כמו אהרון וויטהאקר),והמדריך חשב שאני מתככון למשהוא שקשור בקרוס. וחוץ מזה,גם היום הסגרירי שהיה שבוע שעבר גרם לי לחזור לאוסף הדום שיש לי בבית

eladberko

New member
../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע? קניתי אופניי DH חדשות + הכרתי מישהי באוטובוס שחזרתי מת"א והכל באותו יום ! משהו רע שקרה השבוע? חזרתי להיות טפרן ... שיר השבוע?THE SOUNDS - EGO מאכל השבוע? פיצה שאני הכנתי בעצמי, יצא לעניין וזה מפליא אפילו אותי .. משהו שאתם מצפים לשבוע הבאה? ספר/סרט/סדרת השבוע? קרב סכינים בערוץ 2, אני מאוהב בשף הצרפתי תמונת השבוע..? תכירו זאת סשה, סשה כולם !!! תמונות של החתונה יהיו בקרוב אחרי שאני יקבל אותה השבוע.

soul on fire

New member
תתחדש...

וככה? אתה אופה פיצה ולא מזמין אותי.. =[ ועוד היית בת"א ולא אמרת מילה... ולמה להזכיר לי את הקרב סכינים? ראיתי תוכנית אחת - השוקולד ואין על שוקולד והכנתי מוס יום אחרי כי הבטחתי שאני אכין וזה מבאס לראות מה יוצא להם ומה יצא לי =\ {למרות שיצה בנזונה}

eladberko

New member
אני מבטיח פעם הבאה להזמין ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

אני צריך מוזה בשביל להכין משהו, במיוחד פיצה, צריך הרבה אהבה בשביל להכין פיצה. פיצה ואופניים זה כמו בחורות, צריך להשקיע בשביל לראות תוצאות .. אם לא מקבלים פיצה מעפנה או שנזרקים מאיזה הר לכל הרוחות. חוצמזה השף הצרפתי כל כך סקסי, אפילו שהוא מקלל.. לעזעזל, אם הייתי בחורה הייתי אונס אותו מאחורי איזה מיקסר. מחר אני בת"א עוד פעם, אני מביא את סשה הבייתה
. יש מצב שתגיעי ?

soul on fire

New member
ייאיי ../images/Emo99.gif ../images/Emo24.gif

פיצה עושים באהבה או לא עושים בכלל {אלא אם כן אתה השף הצרפתי ואז אתהל א חייב לאהוב את מה שאתה עושה.. P= איך זה הגיוני שאפחד מהם לא עשה משהו שקרוב אפילו לפיצה והמוטיב היה גבינה??} בטח שמחר אני בת"א, אני לומדת שם {ולא אני לא בשביתה...} רק שמחר טיפה עמוס אבל צור איתי קשר במסר בזמן הקרוב / אני איתך כדי שנוכל לראות איך מתארגנים מחר... *מחפשת את מופסה* ד"א מה מאיפה אתה לוקח את סשה? המקומות היחידים שאני מכירה הםם באזור קרליבך-מנחם בגין.... =\

eladberko

New member
הן במקור אמריקאיות,

אבל אין כמו שמות של מאהבות רוסיות. זה מחמם את הלב.

Vdrums

New member
הלו...... לה לה לה

משהו טוב שקרה השבוע? קיבלתי אוטו מהעבודה משהו רע שקרה השבוע? צריך למכור את האוטו הפרטי... קשה... שיר השבוע? GOOD TIMES BAD TIMES מאכל השבוע? סושי משהו שאתם מצפים לשבוע הבאה? היומולדת שלי :) ספר/סרט/סדרת השבוע? HEARTBREAK KID החדש של בן סטילר. תמונת השבוע..?

soul on fire

New member
שבוע טוב....

תתחדש =] עשית לי תאבון לסושי! {אולי נקפוץ מחר לג'פניקה / סושיה..} מתי יוצא בדיוק היומולדת?!?!? {ולמה אנחנו רק עכשיו יודעים?!? P= }

למעלה