שבת שלום

soul on fire

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע? מאכל השבוע? משהו שאתם מצפים לשבוע הבאה? ספר/סרט/סדרת השבוע? תמונת השבוע..? סופ"ש מעולה לכולם!

soul on fire

New member
שבת מעולה =]

משהו טוב שקרה השבוע? 3 ימים אצל סבתא משהו רע שקרה השבוע? חולה =\ שיר השבוע? מה נעשה - שבק מאכל השבוע? צנימים משהו שאתם מצפים לשבוע הבאה? לא הרבה ספר/סרט/סדרת השבוע? אמן האשליות בגלל יס... תמונת השבוע..? מהחורף הקודם בפארק אפלולי בעיר...

elhaha

New member
שיט עכשיו בגלל יאס אני לא יכול להשתמש בתכסיס

שלו P=..... (עם היד על המצח) ובאיזה פארקים אפלולים את מסתובבת.... מה את משוגעת? ומה יקרה אם פדופיל יהיה שם ויבצע בך את זממנו? ויותר גרוע... מה יקרה אם יהיה שם נקרופיל.... נקודה למחשבה.....

soul on fire

New member
זה אריאל טוב שלא כל המקום

בגודל היד שלי, והמקום סתם ניראה יותר אפלולי ממה שהוא באמת בתמונה, ידיד שלי פשוט הצליח לתפוס את זה יפה...

soul on fire

New member
אני לא שונאת את המקום..

סתם לא מחבבת אותו כי נימאס לי ששוברים לי בקבוקים כל יום מאז השביתה מתחת לבית ומדברים בצעקות וברוסית {ככה שאני גם לא מבינה..} חוצמזה שרוב הסיכויים שברגע שיתאפשר לי אני אנטוש את הכל השטח הנ"ל

elhaha

New member
בוקר טוב וסאבאת סאלום.......

משהו טוב שקרה השבוע? הרווחתי הרבה כסף משהו רע שקרה השבוע? לא ישנתי שיר השבוע? summertime בגרסא של מולי גונסון מאכל השבוע? אסדו ועוד קצת על האש, והכי מצחיק ששילמו לי לזה. משהו שאתם מצפים לשבוע הבאה? לישון יותר מ3 שעות בלילה ספר/סרט/סדרת השבוע? מלכוד 22.... רק התחלתי... תמונת השבוע..? אני מתגעגע לימי feet pizza......

soul on fire

New member
../images/Emo2.gif

יש לך רגלים על הפיצה!!!! איך הגעת למצב שמשלמים לך כדי שתכאבל אסדו, גם אני רוצה =] {מזכיר לי לעשות מנוי לפאפאגיו}

elhaha

New member
אני חובש בטיולים...

ויש טיולים של חברות הייטק... אני נהנה ומרוויח כסף...

?????????

משהו טוב קרה השבוע? הייתי יומיים במסיבה ש הלייף משהו רע קרה השבוע? החבר שלי עזב אותי שיר השבוע? hey ther delila מאכל השבוע?מסעדת בשרים לפנים משהו שאתם מצפים לשבוע הבא? לצאת מהדאון ספר/סרט? לימודים תמונת השבוע?אני מהמסיבה סופ"ש נעים שכבר נגמר...

soul on fire

New member
ברוכה הבאה

כל סוף הוא התחלה של משהו חדש
היום הייתי במסעדת בשרים, בפעמים הקודמות היא הייתה הרבה יותר טובה היום היא פשוט הרסה את המוניטין שלה אצלי וכנראה שלשם אני לא אשוב... מסיבה? נחמד לך! אבל רוצים תמונה! P=

אוקיי

משהו טוב שקרה השבוע? - התחלתי קורס צלילה משהו רע שקרה השבוע? - הראל סג"ל סיים את שידוריו... שיר השבוע? - My Dying Bride - Deeper Down מאכל השבוע? - סנדוויץ' טוב שיצא לי לאכול השובע משהו שאתם מצפים לשבוע הבא? - הגרנד פרי בברזיל של פורמולה 1 ספר/סרט/סדרת השבוע? - אין תמונת השבוע..?

soul on fire

New member
שיר ממש נחמד

שנים {כן שנים באמת איזה שנתיים} שלא יצא לי לשמוע אותם אני צריכה מצב-רוח נורא מסוים כדי להנות מהם...

soul on fire

New member
יש לך משהו נגדי P=

היית הראשון שהגיב לי פה בפורום וניסית לגרום לי לצאת אישה מפגרת ועכשיו אתה גם רוצה לגרום לי להיות אובדנית..?!? מה נסגר?!? סתם לא, אני לא צריכה מצברוח אובדני כדי להנות מכאלה שירים אני יותתר צריכה עצבים בדר"כ כי אז זה עוזר לי להרגע או שאני הולכת לשמוע את המוסיקה של היוגה אחד מהשנים {וזה כבר תלוי במלא דברים אחרים}

זונע

New member
חס וחלילה

אני בעצמי חובב דום, במיוחד אם מדברים על אנתמה(הטובה בתחום לפי דעתי).

למעלה