שבת שלום

SmartToyBoy

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

שוב אני מתנצל שלא יוצא לי לכתוב כל כך הרבה... אני עדיין מסתגל. אגב, המלצתי לגבי הצ'ט (לא השתתפתי לצערי): בבקשה לפני שאתם מחליטים, תעשו משאל קצר (נגיד, אם עדיף חמישי או מוצ"ש, אם עדיף בשעה 9 או אולי ב 10). כך אולי ישתתפו יותר. ואיך היה אתמול? כמה אנשים היו? הסופ"ש הזה יש לנו ט"ו בשבט
וכנראה גם הרבה גשם
אז שתהיה לכולכם שבת נפלאה ונהדרת וכמובן ט"ו בשבט שמח
ואל תאכלו הרבה פירות יבשים - זה נורא משמין! (ונורא טעים
) ועוד משהו קטן, לאהוב ליבי - אתה בטח לא קורא את זה אבל - אני
אותך הכי בעולם!!! או כמו שנאמר במפגש הפורום בשבוע שעבר: אני X, ואני אוהב את סמארטי. אני סמארטי, ואני אוהב את X. והמבין יבין

סבבב

New member
תקציר הצ'ט:

אני הגעתי באיחור של שעה, בשעה 22:00 נטשתי עם השאר בחצות, אולי קצת אחרי. בשזמן שאני הייתי, היו גם: מנסון, תלאביבי, קשקוש, יום ותלתל-ים. היה נחמד , מצחיק ומשעשע... ולגבי מה שכתבת בסוף ההודעה שלך, אין לי אלא להוסיף: אוווווווווווווווווווווווווווו (קיצ'י)

שכחת שהיה גם המון פיפי...

(ותוציאו מיד את כל המחשבות המלוכלכות מהראש, סוטים!)

סבבב

New member
הבן של תלאביבי היה צריך פיפי...

זה הכול... באמצע הצ'ט פתאום תלאביבי נעלם לנו, כי בנו הקטן והמתוק היה צריך פיפי...

מנסון1

New member
אגיד לכם באמת מה היה

היו שם 3 קשישים ובת נחמדה אחת, וארבעתם ניסו להתחיל עם סבבב
. כמובן ששכחתי, היה שם עוד בחור חכם, תלתל ים, עם הברקות.

על זה נאמר

בנים גידלתי ורוממתי והם רצו רק פיפי. אז בקיצור (מנסון! תחזיק חזק את הכיסא!): הפעם הזאת לא כל הלך... אני נאלצתי לפרוש לקראת חצות למקלחת מרעננת ו... (ששש... הילד [של תל אביבי] כבר ישן!) היה נחמד באמת. לבקשתו של בייבי-בוי (כרטיס צהוב על כך, שמשאיר את ניהול הפורום לסבבב) אני מציע את המועד הנוח לי ביותר - מוצאי שבת. ודרך אגב: לא צריך להרוג את תלתל ים כל כך מהר. יש לו כמעט עוד 100 שנה לחיות...

SmartToyBoy

New member
נשמע שהיה לכם נחמד !

מקווה מאוד שאצליח להגיע בפעם הבאה (:) שבוע טוב!

למעלה