שבת שלום

ניקולי

New member
שבת שלום../images/Emo104.gif

שתהיה לכם שב"ש ומתוקה...שהשבת תעבור על כולנו בשלום... הרבה אהבה, בילויים,טיולים, וכיףףףףףףףףף שבת של ביטחון ללא אלימות ללא פיגועים ללא צער ללא כאב תשמרו על עצמכם, תפקחו עיניים, ואל תשכחו לעולם!!! זוהי מדנתינו ואיש לא יגרשינו מכאן!!! שלכם באהבה רבה ניקול*

sidi

New member
גם אני מצטרף

שבת שלום לכולכם!!!
סידייייי

GALI02

New member
גם לך

ניקול, שיהיה גם לך סופ"ש שקט
גילי נ.ב אין לי ספק שאת מאוד עסוקה ואין לי שום טענות להפך- כל הכבוד לך שאת מספיקה הכל ועוד נשאר לך זמן וכוח להכנס לכאן. אני מקווה שאת נחה קצת בסופ"ש הזה וממלאה את המצברים...

ניקולי

New member
גילוש מאמי שב"ש לך../images/Emo42.gif

לאמר לך ת´אמת??? לא ממש יש לי כוח להכנס לכאן אבל אני כ"כ מתגעגעת לחברים שאני חייבת להכנס לאמר שלום....
.. ובדיוק עכשיו קמתי משינה..וואוו כמה ישנתי שעתיים בלי להרגיש..טוב נו.. שקט לי בבית בנתיים הילדים שלי הלכו השבת לאבא שלהם ויהודה הלך לעבודה ככה שהיה לי זמן לנוח.... גילי מה איתך...?? שיו אני מריחה ריח של ביסלי...בחיי...רק שאני לא יודעת מאיפה.. נשמה שיהיה לך המשך ערב טוב אוהבת ניקול*

כבר עוד מעט נגמרת השבת...../images/Emo29.gif

אז שייהיה לכולם שבוע נעים ובטוח בלי אכזבות בלי הפתעות רעות וכמובן הכי חשוב בלי פיגועים!!! אני מאחלת לכולנו שהשבוע יקרה דבר אחד טוב ונעים לכולנו...כזה שיגרום לנו לחייך למשך הרבה מאד זמן! (נו...שוב נעלמו האיקונים...!:() נשיקות וחיבוקים לכ-ו-ל-ם!

ניקולי

New member
נרקיסי היי גם לך

שתהיה גם לך שב"ש וגם שבוע טוב.... את מדברת על האיקונים?? אז יש לי חדשות בשבילך אני כל פעם שרוצה לשלוח הודעה כולשהי.. קבלת הודעה שההודעה לא נשלחה ולנסות שוב ושוב.. את יודעת איזב מייאש זה?? אז הנה לך כמה אייקונים
.. חחחחחחחחחחחחחחחח שבוע טוב לך מתוקה מניקול*

את יודעת מה מיאש?../images/Emo5.gif

לכתוב הודעה ארוכה-ואז שהיא תמחק!!! אז קבלי בחזרה:

GALI02

New member
ניקול

היי שלומי טוב תודה
שמחתי לשמוע שהצלחת לנוח קצת. שיהיה גם לך המשך ערב נעים ושבוע טוב
גילי

למעלה