שבת שלום שאלה

boazt25

New member
שבת שלום שאלה

אני אקדמאי, בעל תואר שני במדעי החברה. אני גר באזור חיפה. לצערי הרב, עקב המצב בשוק, אני מתקשה במציאת עבודה.עובד כרגע כאחמ"ש אבטחה. חשבתי לנסות להגיש מועמדות לשירות לקוחות בכל חברה שהיא סלולארית וכו'? שאלותיי הן אלו: 1) האם יש סיכוי שאזומן לפחות לריאיון עבודה, או שמא עצם היותי בעל תואר רק יימנע את קבלתי לעבודות כאלו, בגלל שאני מה שקרוי OVER QUALIFIED 2) אם אני מתקבל לעבודה ועושה אותה בצורה משביעת רצון, האם עצם זה שיש לי תואר יכול לסייע לי בעתיד באם ארצה להתקדם בתוך חברה זו או אחרת. תודה

בוביץ

New member
הכל תלוי במרכזי ההערכה

ואיך תהיה בהם... יש לך בכלל נסיון בשירות לקוחות? יכול להיות כשתעבוד ותתקבל זה ישפיע אבל גם אופן העבודה שלך בעבודה עצמה תשפיע...

boazt25

New member
אין לי ניסיון בשירות לקוחות

אבל יש לי הרבה אמביציה ומוטיווציה להצליח. לא מטריד אותי הקטע של מרכזי ההערכה, שלדעתי הם חארטה ולא משקפים כלל. אני יודע שאצליח בהם. מה שמטריד אותי זה אם בכלל ירצו לזמן אותי, כשיראו שאני אקדמאי עם תואר.

בוביץ

New member
איזה ביטחון(לטעמי קצת אובר מדי)

אל תהיה בטוח שתעבור את המרכזי ההערכה האלה בכל כך בקלות זה הכל תלוי במי שיעריך אותך במרכז ההערכה והוא יכול להעביר את מי שבא לו.... לדעתי יזמנו תנסה ותראה מה יכול כבר לקרות? תנסה לשלוח את הקורות חיים שלך ותראה אם מזמנים אותך

אני יכולה לספר לך

שבמרכז ההערכה שאני עברתי היו שני חבר'ה אקדמאים שחיפשו עבודה נוחה במהלך התואר השני שלהם, והם נשאלו באמת למה הם לא מחפשים עבודה בתחום ההשכלה שלהם (מהנדס חשמל ועו"ד), אבל חוץ מזה לא נראה שעצם זה שהם "משכילים" הפריע להם, אחד מהם עבר את מרכז ההערכה ובסוף לא הלך על העבודה כי מצא משהו שיותר התאים לו. לגבי התקדמות בתוך החברה, תואר אף פעם לא מזיק...

למעלה