שבת שלום רותי

שבת שלום רותי

שלום לך רותי ושבת שלום. מה שלומך יקירתי?
קרה לי דבר נוראי . אני נערה בת כמעט 19 ואתמול עזבתי את הבית נמאס לי לסבול את היחס המשפיל של אמא שלי..ואתמול היא גם תקפה אותי וזה לא פעם ראשונה..אתמול היא כמעט תלשה לי את השיער. נראה לי היתה הורגת אותי אם אבא לא היה מתערב. אני כותבת מבית של חברה טובה מאוד שהמשפחה שלה הם כמו המשפחה שלי. אבא התקשר ואמר שסבא וסבתא רצים שאני אגור איתם. מחר אני הולכת לחפש עבודה. אני אובדת עצמות רותי : ( קצת קשה לי לעכל את כל זה. בבקשה תוכלי אולי לומר לי מה יהיה? האם אני אצליח להתגבר ולהסתדר בחיים? תודה מראש ושבת שלום לך

רותי 11

New member
PhantomOfTheOpera מתוקה

אני רואה שאת עוברת תקופה לא קלה בחיים שלך, מראים לי תמונה כאילו שחורה של בגד שחור, שזה בעצם משקף את מה שעובר עלייך רגשית, כמובן שזה זמני שזה מה שאת מרגישה וזה לא בהכרח מה שצריך להיות, מה שאני מרגישה לגביי אמא שלך ביחס אלייך, את כאילו עומדת מולה כמו שמעמידים לשור בד אדום מול העיניים ככה, אמא שלך רואה אותך כאילו את הבד האדום, אני מאוד מבינה שזה לא קל לחיות בתחושה כזאת, היא חיה בפחד איום לגביי העתיד ועד כמה שזה ישמע לך מוזר היא חיה בפחד איום גם לגבייך, מה יקרה איתך איך החיים שלך יהיו, היא סה"כ רוצהחיים טובים עבורך, זה שהיאל א יודעת לבטא את זה בצורת אהבה, זה מגיע מחסך רציני שלה, מחסך בחום ואהבה, אני מקבלת שגם אם היא תקבל אהבה היא לא תדע לזהות אותה, היא מאוד אטומה רגשית היא שמה על עצמה המון חומות מגן, היא פשוט אטמה את עצמה לרגשות, ומי שסופג את זה בעיקר זאת את כי את רגישה יותר מדי, וקשה לך עם חוסר הרגישות שלה. אתן משדרות בדיוק על הקצוות הקיצוניות של סקלת הרגשות, את יותר מדי והיא אטומה מדי ולא שאין לה רגשות היא פוחדת מהם היא פוחדת להביע אותן זאת כאילו חולשה עבורה היאל א מאפשרת לשום רגש לברוח חלילה החוצה אני רק רוצה לאמר לך שיש לך אבא אמיץ, לשנות אותה את לא תוכלי, את רק יכולה לקבל אותה לשלוח לה המון אור ואהבה ואולי זה ימיס יום אחד את הקרח שהיא הקיפה את עצמה בו.

תודה רבה לך רותי יקרה

אני עכשיו חזרתי הביתה. אמא דיברה איתי וכאלו אני מהיום החלטתי שכשהיא מדברת רע אני פשוט לא אתיחס וכשהיא בסדר היא כן תקבל יחס. הבנתי שלא שווה לריב וכן היא באמת לא תשנה. אבל אני כן אחיה את החיים שלי. אין סיבה שחיי יעצרו בגלל בעיות עם אמא שלי. ולך רותי רב תודות על העזרה שאת נותנת פה

רותי 11

New member
יופי אני שמחה לשמוע את זה

ואת ההחלטה שלקחת על עצמך. החלטה מאוד בוגרת - להמשיך את החיים שלך ולא לתת לאף אחד לעצור אותך

למעלה