שבת שלום פורומ'קה

itaf10

New member
חזרתי מטיולי על שפת הים

לא להאמין 2 בינואר מזג אויר יותר אביבי מהמצופה. באירופה, אמריקה שם כולם מכונסים בבתיהם החמים אך בחוץ שלג קר וכפור מקפיא עצמות. מי שעדיין לא יצא מהמיטה, כדאי ומומלץ לצאת עכשיו כל עוד השמש מחממת ולהנות מזיו קרנה. שבת שלום

שבת שלום לכוווולם

אכן איטפלההה בחוץ ממש קיץ
גם אני חזרתי לא מזמן מטיסה קצרה וחמימה שמש קייצית, שלל פרחים פורחים אבל חסר לי הגשם והרוח גררר מקווה שהם ישובו במהרה אנחנו זקוקים להם, כבר ינואר! ולמי שיצא לטייל מקווה שנהנה מהטיול ולמי שעדיין במיטה, חלומות זוהרים
שבת נפלאה לה לכוווולם
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אכן משהו מוזר מתחולל השנהitaf10 ../images/Emo183.gif

עושה הרושם שהחורף הקדים , גשמים מעל לממוצע (לבינתיים) , אבל לא ממש קר . אני עדיין לא שלפתי את שמיכת הפוך לדוגמא . בחוץ ימים יפים ומוארים למעט כמה ימים של עננות גשומה פה ושם . אז .... מכ'פת לי שאצל הגויים קפוא ומוצף אההההה ?

itaf10

New member
ניקולס, לא רק הגויים נמצאים בחו"ל

יש שם והרבה....יהודים טובים וכשרים בכל העולם. (נכון, ממליצה שיגיעו בהמוניהם הביתה לארץ ישרואל) מבחינה גיאוגרפית מחצית העולם שרוי בקור ובשלג ואילו אנחנו במחצית השניה כיף לנו שמש ונעים. הבנאת את זה ידידי?

אני מוחה בכל תוקף

אוצה חורף ועכשיו! אוצה גשם וברד ושלג ורוחות ורעמים וברקים וסערות בחוץ
כל אוהבי הקיץ כבר קיבלו את המנה שלהם עכשיו אני רוצה נה נני נננה נה
מי שעדיין לא עשה זאת מוזמן היום בחצות לצאת איתי לטיסת לילה עד המקום המיוחד בו נרקוד את ריקוד הגשם
שיהיה שבוע טוב לכווולם רק טוב!!!

ניקו 45

New member
itaf10 תתקרבי לפה ווקשה ../images/Emo98.gif

זה שמול הבית שלי יש אגם , הר נישא , וגם נחל קטן זה אומר שאני גר באיזור גיאוגרפי/אקלימי אממממ נגיד ארופאי ??? אז ממש לאאאאאאאאא כי אני מצוי בארץ על גבול המדבר . וזה שירדו לפני כמה ימים כמה זרזיפי גשם זה אומר שהגיע החורף ? אז ממש לאאאאאאאאא וזה שמסתובבים באירופה כמה יהודים כשרים זה אומר שאירופה יהודית ??? ממש לאאאאאאאאאא ואני מאידך לא ממליץ להם כלום למעט מברכם שיהיו בריאים באשר הם . את הבנת את זה itaf10 ?

למעלה