שבת שלום פורומ'קה

ברק 188

New member
שבת שלום פורומ'קה

שבת של שלווה ולכניסה לשנה האזרחית החדשה נוסיף שיר עברי ובאה בקשה לגשמי ברכה ' גשמי אורה ' להשת'100 .

alondli

New member
פורומק'ה..?! אני הייתי אומר..פורומקוש..../images/Emo6.gif

כי פורומק'ה..זה נשמע כמו פרויקה, חיימק'ה, "אנו באנו ארצה" מחוספס, מקומט ושרוף מהשמש..
ואילו פורומקוש..ממוש..זה משהו שהייתי רוצה לידי ...
בטח בראש השנה, שמרימים כוסית יין..
נ.ב.ברקי, כל פעם שאתה שולח לי קישור מסוג שנפתח בתוכנה הזאת ( עם העיגול הכחול..
) המחשב ניתקע בתחילת הפעולה של ההשמעה . כול פעם.!! מה זה יכול להיות?( שאלה פתוחה לכול המומחים, בזה..אני ממש לא..
)

../images/Emo41.gifשבת שלום לכווווולם../images/Emo41.gif

הכינויים חביבים בין אם זה פורמקה או פורמקוש העיקר הכוונה
השישי כבר נכנס לו בצעדי ריקוד עליזים וצבעוניים. התופינים והתבשילים מוכנים הבית מלא בפרחים מפיצי ריח מכלניות ועד נרקיסים וכל שנותר הוא לשכב בערסל ולהרגע שתהיה שבת עליזה ושלווה - שבת שלום! רק טוב!!!

itaf10

New member
אסתפק, שבת שלום פורום יקר ../images/Emo140.gif

מאחלת רק את הטוב ביותר לכולנו שנה מבורכת טובה בריאה ומאושרת.

ברק 188

New member
התכוונתי לפורומ'קה שזה נשמע לי ה'מוד מאוד...

אבל איך שתרצו פורמיקו, קופיקו, פרומ'רמניקו או סתם רק פרונו ? לגבי הקישור עם עיגול כחול (לא יודע מה זה מעולם לא קיבלתי עיגול כחול) העיגול הכחול שראיתי אי פעם שחבר הראה לי גלולת ויגרה שקנה
סביר להניח שאחד ממרכבי המעגלים האלקטרונים של המחשב שלך
בעל ראש כחול וכמו גבר עול דבר בנושא הזה תוקע לו את המחשבות... לעשות פעולה כהלכה אך למעשה חושבני ביתר רצינות שזה אולי כתוצאה מהורדת השירים אצלי ישנם כמה צורות שבהם אני מוריד כלומר מפצח את הורדתם ואחד הצורות כנראה אינה עובדת אצלך שבת שלום אלון ואני מקווה שאתה לא במשמרת בנמל בן גוריון . עף למקלחת במצוות המלכה שלי ארוחת שישי בפתח ואני משחק במחשב

ניקו 45

New member
אצלי אין כלל בעיה עם הקבצים../images/Emo237.gif

רק תסביר לי בבקשה מר : ראש מדור לשון הונגריה והמזרח התיכון ... מר : 188 מה פירוש המילה : פרומ'רמניקו ??? האם זה צופן ביטחוני ? האם זה קוד גנטי ? או האם זה קיצור של : פורום - רומני - ניקו ?

ברק 188

New member
אוי...

עלית על זה זה היה אמור להיות צופן לתקיפת המתקנים הגריינים לא בעפולה אלא באיירן נו טוב נחזור לצופן המוצלח והידוע "סדין אדום" ומקווה שלא נופתע ב"נחש צפע" כך סתם לפתע .

ניקו 45

New member
אממממ 188 ../images/Emo8.gif

תחשבו על צפנים בעלי צלילים פחות "מתלהמים" . לדוגמא : קריוטוש , קריוטוש ... במקום נחש צפע , נחש צפע .... או נגיד אמממממ.... קרמ שניט , קרמ שניט במקום סדין אדום ...

ברק 188

New member
הצפנים נשמעים המ...טעמים

קריו'טוש במקום קטיושה ורקטה, קרמ'שניט מצדה לא תיפול ! נחש צבע על הסדין האדום בטלים מידית החל מהיום!! למדו הצפנים החדשים והחיים יראו לכם האחרים!!! שבוע טוב עלינו ועל כולם. נ.ב. ניקו אתה מכיר אולי במקרה
את...מנואל הנ"ל מנובל... וכול קח חבל
שאני מנוע לספר את המקרה אך ארמוז ש... מנואל
הפליג לארצות החום ונעל את נערתו בחוגרת צניעות על מנעול,
ומאז שמנואל הלך היא שחכה אייך נראה ה...מנו...S
ומבקשת מהאל שמישהו יפתח לה בצערה תוך כדאי סערה וכיבוש... צוהר לנשימה ולטיפה לחייה.

ברק אני לא מכיר את הסיפור על

מנואל, אבל חגורת הצניעות הזכירה לי את הסיפור על מסע הצלב בו האביר חשש שישאיר את אהובתו ללא השגחה כ"כ הרבה זמן ולכן שם לה חגורת צניעות, אמה מה? החגורה טיפה שונה, יען כי אם יעיז מי מגברברי הטירה להכניס את כלי זינו לתוכה, החגורה פשוט חותכת!!!!!! איייץ. וככה יצא אבירנו לקרבות ובסופן כשבע כבר מעשי הרג חזר לביתי מיד בדק שאשת נעוריו עדיין חגורה אסף את כל גברברי הטירה העמידם בשורה וביקשם להפשיל מכנסיהם ומיד ראה אחד קטוע ועוד אחד ועוד אחד כולם, למעט אחד, ניגש לזה שזכרותו שלמה ואמר לו, "כל הכבוד אתה תקבל ממני פרס גדול, רק תאמר לי איך אתה שלא כמו החמורים האלה , יכולת להתאפק. "השלם" פתח את פיו ורק יצאו לו קולות האאא, האאאא, האאא(מתברר שלשונו נכרתה).

ברק 188

New member
חה..חה רון מסתבר שלפעמיים גם לשון חורצת גרלות

וזה מזכיר לי....נקמה מטורפת אבל סיפור ענק... וזה מתחיל ככה...ילד בן 12 הלך לו לאורך המדרכה וגרר מאחריו צפרדע שנדרסה ("מגוהצת"), מחוברת לחוט. הוא הגיע אל פתח דלת של בית בושת והקיש על הדלת. המאדאם פתחה את הדלת והילד הקטן אמר לה: "אני רוצה לשכב עם אחת מהנשים שבפנים. יש לי כסף ואני לא עוזב עד שתסכימי." המאדאם חשבה לעצמה, "למה לא", ואמרה לו להיכנס ולבחור באחת מהבנות, כראות עיניו. הילד אמר: "שמעתי שכל הגברים אומרים שהם נאלצו לקבל זריקה אחרי שעשו אהבה עם לוסי. זו הבחורה שאני רוצה." מאחר והילד היה כה עקשן והיה לו כסף לשלם עבור השירות, המאדאם שלחה אותו ללוסי כפי שביקש. הילד פנה במורד המסדרון לחדרה של לוסי, בעודו גורר את הצפרדע המעוכה שנדרסה. עשר דקות לאחר מכן הוא חזר, עדיין גורר את הצפרדע הדרוסה, שילם למאדאם ופנה לצאת החוצה. המאדאם, מסוקרנת מאוד, עצרה אותו ושאלה: "למה בחרת דווקא בבחורה היחידה שיש לה מחלה מדבקת ?!" הילד נאנח וענה: "ובכן, אם את ממש חייבת לדעת - הלילה, ההורים שלי הולכים למסעדה כדי לאכול וישאירו אותי בבית עם השמרטפית. אחרי שהם יעזבו, השמרטפית תשכב איתי, מפני שהיא אוהבת ילדים קטנים וחמודים. כך היא תידבק במחלה בה אני נדבקתי זה עתה. כאשר אמא ואבא יחזרו, אבא ייקח את השמרטפית הביתה. בדרך הוא ידפוק אותה ויקבל את המחלה. אחר-כך אבא יחזור, הוא ואמא ילכו למיטה וישכבו ואמא תידבק במחלה. בבוקר כשאבא ילך לעבודה, החלבן יביא את החלב ויעשה קוויקי עם אמא ויידבק במחלה, והוא... החלבן הבן-זונה, הוא זה שדרס את הצפרדע שלי !!! במקרה יש לי פה את...מקרה אלישע והנערים להשת'100

ניקו 45

New member
אוהווווו 188 שאלה רצינית שאלת אודות../images/Emo23.gifManuel

רבות , ארוכות ונצורות סופר ותואר אודות מנואל אך בעיקר אודות עמנואלה . במאה ה- 19 הגדיל לתאר מיודענו דמיס את קורותיה של Manuela אבל לא את הסיפור הנ"ל אני מבקש לספר לך . אלה אודות הסיפור של ועל עמנואלה מטורונה של תקופת ימי הבניים אשר מלפני 550 שנה . ואין יפה ממנה . ואין אחת שתדמה לה ... אתה הבנת את זה 188 ? טורונה דני בן ישראל מילים: דידי מנוסי לחן: עממי ספרדי בבית קט בפרבר של טורונה שם גרה עמנואלה והיא יפה כמו מלאך או מדונה אין עוד אחת שתשווה לה אז מולנסיה ועד ברצלונה וממדריד עד גרנדה כל מי שבא לבקר בטורונה משמיע לה סרנדה וכשפלש האויב את טורונה חיפש את עמנואלה כי היא יפה כמו מלאך או מדונה אין עוד אחת שתשווה לה אז מולנסיה ועד ברצלונה וממדריד עד מלאגה יצא העם להגן על טורונה שהאויב לא יפגע בה אך כיום אין טורונה ואין גם עמנואלה כל העם ביגונה על מות שתיהן מתאבלה הרבה בני מדריד והרבה בני גרנדה שפכו את דמם בטורונה אך יום עוד יבוא ושיר סרנדה ירעם ברחובות וירונה.

ברק 188

New member
שאלת על עמנואל והשכלתי על עמנואלה

אח' דני בן ישראל כוכב פיקוד צפון מזמן עבר וחלף עדין זוכר לו את כוכב הצפון ובכן נחזור לענייניו עמנואלה שלך " מוולנסיה ועד ברצלונה וממדריד עד מלאגה " מזכירה לי אישה אחרת מהאזור חבל ארץ זו היא ולא אחרת Ay Carmela שהייתה יפה ובגלגולי לפני גירוש בספרד ערב...ערב הייתי שר לה סרנאדה והיום...נאדה ושוב לפני שאסיים שאלה קרובת משפחה לה עמנואל שאני מחפש הייתה מלדיטה לונה כול היודע דבר עליה מתבקש דחוף להודיע לברק מיקוד 188 -

ניקו 45

New member
אוהוהווו 188 אייי אייי כרמלה ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

ובאם כבר פתחת את הנושא והבאת את סיפורה של כרמלה היפה אחת מבנותיו הרבות והיפות של דון אברהם סניור שהוא היה שר האוצר של ספרד בתקופת הגירוש הגדול . ואכן צודק אתה ומוצדק להזכיר את כרמלה היפה בנשות ספרד ועוד בת ליהודי מומר כדון אברהם . ולאות הוקרה נקרא רכס הרי הכרמל על... שמה . ואף תורגם השיר לעברית מנמזמן ... ובעת ההיא היתה ה... כולירה בשם איזבל . אשתו המרשעת , הרעה וגם מכוערת של מלך ספרד ... פרדננד . (ממליץ עד מאוד ובחום לראות את הסרט : הרוחות של גויה ) והנה כאן מביא לך קמצוץ . ממש על קצה השפה את מיודענו שארל המבכה עד כאב עבור ועל אובדן isabelle . כן ידידי ... במסתבר לאיזבל זאת היו לא מעט שונאים ומאהב אחד גדול ובלתי מובן . וכאן ידיד נסתמו כל כיווני הבנתי בין כל האמור לעי"ל לבין : maldita luna אשר בעברית קרוי ומתורגם "לעזאזל הירח" אלה באם כן זוהי קינה לירח / ללילה האחרון (לה אולטימה נוצ'ה )

גליה1001

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gif

שבת מוצפת
שווה לצאת ולהתחמם בה ובינתיים קצת חיוכים הרבנות הראשית אחד הרבנים הראשיים טייל ברחוב כאשר לפתע הבחין באברך שלו נכנס למסעדה סינית בצד השני של הרחוב. הרב חצה את הרחוב במהירות ולחרדתו הרבה, כשהציץ דרך החלון, ראה את האברך מזמין מנת בשר חזיר ולקינוח שרימפס ואוכל הכל בתאווה רבה. לבסוף פרץ הרב לתוך המסעדה וקרא לאברך - "איך אתה יכול לאכול את התועבה הזאת ? " האברך המופתע שאל את הרב- "תאמר לי כבוד הרב, אתה ראית אותי מזמין את האוכל ? ראית שמגישים לי אותו ?" "ודאי ! " , עונה הרב. "וראית באמת איך שאני אוכל אותו ? " ממשיך האברך, "ודאי ! ", ענה הרב, " ראיתי אותך כל הזמן ! " "אם כך, מה הבעיה ? " אמר האברך בשלווה - "הכל נעשה בהשגחת הרבנות הראשית ! "

1001

כמדומני שלא הספקתי לברך אותך בכניסתך למקום המיוחד שלנו אז------- ברוכה הבאה לפורום שלנו מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף בטעם סודי בהחלט
מקווה שיהיה לך נחמד אתנו רק טוב!!!

למעלה