שבת שלום פורום אני מתגעגעת אליכם. איפה אתם? השמיעו קול
B bimbo. New member 18/6/05 #1 שבת שלום פורום../images/Emo141.gif אני מתגעגעת אליכם. איפה אתם? השמיעו קול
B bimbo. New member 18/6/05 #2 רציתי להציע לכם... בפעם המי יודע כמה, לקיים מפגש פורום. אבל אם קשה להביא אתכם לפורום, איך אוכל להביא אתכם למפגש?
רציתי להציע לכם... בפעם המי יודע כמה, לקיים מפגש פורום. אבל אם קשה להביא אתכם לפורום, איך אוכל להביא אתכם למפגש?
ב ברק 188 New member 18/6/05 #3 תומך נלהב הרעיון של bimbo. מה שיקל עלי לחזור לשנות השישים וחשישים על ח'שש לא מעשן אפילו סגריות לעומת זו אוהב בירות ובריות.
תומך נלהב הרעיון של bimbo. מה שיקל עלי לחזור לשנות השישים וחשישים על ח'שש לא מעשן אפילו סגריות לעומת זו אוהב בירות ובריות.
N Nava5 New member 20/6/05 #7 באתי להושיט עזרה../images/Emo45.gif תומכת בכל מאודי במפגש, שנתחיל להזיז עניינים? צאו מהקונכיה, בואו נרים לחיי הפורום
באתי להושיט עזרה../images/Emo45.gif תומכת בכל מאודי במפגש, שנתחיל להזיז עניינים? צאו מהקונכיה, בואו נרים לחיי הפורום
B bimbo. New member 20/6/05 #8 ברק, לדעתי הרעיון שלך בדבר מפגש בהופעה של אלויס, נשמע מצויין. נאווה, מה את מציעה?
N Nava5 New member 21/6/05 #9 בימבו../images/Emo23.gif רעיון כביר צריך לשאול את המכונה אלוויס מתי יש לו הופעות נוספות. ומה שלומך? יש לך מושג לאן נעלמו כל החבר'ה?
בימבו../images/Emo23.gif רעיון כביר צריך לשאול את המכונה אלוויס מתי יש לו הופעות נוספות. ומה שלומך? יש לך מושג לאן נעלמו כל החבר'ה?
B bimbo. New member 21/6/05 #10 נאווה'לה, כמו שהדובים../images/Emo85.gif נהנים מתרדמת חורף, כנראה שחברי פורום שנות הששים נהנים מתרדמת קיץ. צריכים להעיר אותם חוץ מזה, שלומי בסדר. תודה.
נאווה'לה, כמו שהדובים../images/Emo85.gif נהנים מתרדמת חורף, כנראה שחברי פורום שנות הששים נהנים מתרדמת קיץ. צריכים להעיר אותם חוץ מזה, שלומי בסדר. תודה.
N Nava5 New member 30/6/05 #35 בימבו נחמודת, מזמן לא נכנסתי ולא ראיתי את תגובתך. הכנסתי הערב הודעה חדשה מקווה שהפעם יצליח לנו, אחרת - אני מרימה ידיים.
בימבו נחמודת, מזמן לא נכנסתי ולא ראיתי את תגובתך. הכנסתי הערב הודעה חדשה מקווה שהפעם יצליח לנו, אחרת - אני מרימה ידיים.
ד דרדרית New member 21/6/05 #11 ...שמעתי אלויס ו... הופ גם אני כאן. התחלתי לאהוב לאחרונה את שיריו הנפלאים ואגב- ההוא ששר את שיריו- שמעתי עליו בפורום אלויס תגובות מאד חיוביות. ורד, ברק, נאוה בימבו וכמובן שלווהל'ה- שמחה לראותכם. גלי... השמיעי קול
...שמעתי אלויס ו... הופ גם אני כאן. התחלתי לאהוב לאחרונה את שיריו הנפלאים ואגב- ההוא ששר את שיריו- שמעתי עליו בפורום אלויס תגובות מאד חיוביות. ורד, ברק, נאוה בימבו וכמובן שלווהל'ה- שמחה לראותכם. גלי... השמיעי קול
ב ברק 188 New member 21/6/05 #13 אין פשוט מזה צריך לקבוע תאריך שנוח לכולם לפי במופעים של האלביס (אלביס תרום לו"ז) ומה שאנחנו צרכים רק לזוז לכיוון היעד. ושלא יעבדו עליכם... המשך יום נפלא
אין פשוט מזה צריך לקבוע תאריך שנוח לכולם לפי במופעים של האלביס (אלביס תרום לו"ז) ומה שאנחנו צרכים רק לזוז לכיוון היעד. ושלא יעבדו עליכם... המשך יום נפלא
ב ברק 188 New member 21/6/05 #15 הנה לכם משהו מתחיל לזוז יש דרדרית,יש בימבו,יש פרח ,בר,יש ברק,יש נאוה, מי עוד...ואיפה האלביס הזה?
ג גלי® New member 21/6/05 #16 היי, לא נעלמתי... פשוט, יש לי כמה אתגרים בחיי האישיים שכרגע נראים קצת גדולים עלי... ))) מפגש נראה לי יופי של רעיון... עם בני זוג?
היי, לא נעלמתי... פשוט, יש לי כמה אתגרים בחיי האישיים שכרגע נראים קצת גדולים עלי... ))) מפגש נראה לי יופי של רעיון... עם בני זוג?
E elvisהמקורי New member 21/6/05 #19 יש לי הופעה בשבוע הבא ב-30.6 בבית הקפה : "זמנים מודרנים" ברעננה רחוב : אחוזה 141 פינת בן גוריון שעה: 21:30 בדיוק אשמח לפגוש אתכן\ם ליאור נ.ב. לפרטים נוספים אפשר לשלוח לי במסר...
יש לי הופעה בשבוע הבא ב-30.6 בבית הקפה : "זמנים מודרנים" ברעננה רחוב : אחוזה 141 פינת בן גוריון שעה: 21:30 בדיוק אשמח לפגוש אתכן\ם ליאור נ.ב. לפרטים נוספים אפשר לשלוח לי במסר...