שבת שלום עם שאלה

ק ל י ד ן

New member
שבת שלום עם שאלה

מה שם הנעימה הפותחת את תכניתו של ירון אנוש? ותודה מראש.

ThaGaPa

New member
סבלנות-ההודעה שלך כנראה

הסתתרה לה איפשהוא בין השורות הנעימה לקוחה מדיסק בשם סדקים -ROGMES המלחין הוא DIMITRIS LAGIOS

אם היא נגעה לליבך...

לאיש הצעיר הזה (שכבר לא חי אתנו אבל קבור עמוק עמוק בלבנו) יש עוד 2 דיסקים שהספיק להוציא לפני מותו וכולם נפלאים מלאי השראה, מוסיקה רצינית, שרשרת של פניני כשרון שיעבור כנראה לאיזה צעיר אחר ומיוחד...

F a d i

New member
קלידן הנה עוד על דימטרי לאיוס

אחד השרשורים היפים שהיו כאן תהנה

פאדי ידידי...יש לי תרגום אישי

לשיר המדובר בשרשור שהעלת...(NA ONIREVOME ) אבל לאנגלו היה תרגום הרבה יותר מיוחד... האם אתה יכול להעלות אותו לכאן? והפרטים: וואלה/מוסיקה ותרבות יוון 16/07/2003 שעה 14:18

מצאתי!!!

תרגומו של אנג'לו רפאל... לחלום, לנסוע דרך החלון להיכנס בתוכך, להיהרס ולמות. ישועתי הוא המוות וגופך להיכנס בתוכך, להיהרס ולמות. לחלום, לנסוע דרך החלון אל חוף ים רחב, בנטישתו של חורף לבן לחלום, לנסוע דרך החלון לגעת בקרקעית ולהתבזבז כי רצוני בכך על חוף ים רחב, בנטישתו של חורף לבן לחלום, לנסוע דרך החלון בוהק הערום עם ברק הלובן מכשף את המוות בלובן חיסור והבל הבלים הכל, בזבוז, התערטלות... לחלום, לנסוע דרך החלון עם האהבה סביב והמוות מתחת לעיניים בזבוז תמידי, מסכות לא קיימות החלום הוא זה שמכשף אני פותח, השחר עולה

F a d i

New member
וכיוון שהלכתי וחיפשתי ודפדפתי

הנה הקישור להודעה גם תודה לך מקורית שלנו על שרשור איכותי וזכרונות נעימים...

הנה השיר ותרגומו ביחד...

לחלום, לנסוע דרך החלון להיכנס בתוכך, להיהרס ולמות. ישועתי הוא המוות וגופך להיכנס בתוכך, להיהרס ולמות. לחלום, לנסוע דרך החלון אל חוף ים רחב, בנטישתו של חורף לבן לחלום, לנסוע דרך החלון לגעת בקרקעית ולהתבזבז כי רצוני בכך על חוף ים רחב, בנטישתו של חורף לבן לחלום, לנסוע דרך החלון בוהק הערום עם ברק הלובן מכשף את המוות בלובן חיסור והבל הבלים הכל, בזבוז, התערטלות... לחלום, לנסוע דרך החלון עם האהבה סביב והמוות מתחת לעיניים בזבוז תמידי, מסכות לא קיימות החלום הוא זה שמכשף אני פותח, השחר עולה Να ονειρεύομαι απ' το παράθυρο να ταξιδεύω να μπαίνω μέσα σου να καταστρέφομαι και να πεθαίνω Η σωτηρία μου είναι ο θάνατος και το κορμί σου να μπαίνω μέσα σου να καταστρέφομαι και να πεθαίνω Να ονειρεύομαι απ' το παράθυρο να ταξιδεύω σ' ένα πλατύ γιαλό στην εγκατάλειψη λευκού χειμώνα Να αγγίζω το βυθό και να ξοδεύομαι γιατί το θέλω σ' ένα πλατύ γιαλό στην εγκατάλειψη λευκού χειμώνα Να ονειρεύομαι απ' το παράθυρο να ταξιδεύω Η γύμνια λάμπει με του λευκού τη λάμψη μαγεύει το θάνατο με το λευκό απουσία κι όλα τίποτα, δαπάνη, γύμνια... Να ονειρεύομαι απ' το παράθυρο να ταξιδεύω με τον έρωτα γύρω και το θάνατο κάτω απ' τα μάτια Ξόδεμα συνέχεια δεν υπάρχουν μάσκες τ' όνειρο είναι που μαγεύει Ανοίγω.....ξημερώνει.....

GLGGM

New member
קראתי את השירישור בצמאה

קראתי גם את מה שתרגמתי. עברה כבר שנה, ברגתי טיפה יותר ונסיוני (לפחות בתרגום...) התעשר בעוד כמה טיפות של השראה. הנה לכם ולביקורתכם נסיון נוסף לתרגם שיר זה שנכתב על ערש הדואי כאשר מלאך המוות עומד לסיים את שתיית כוס הקפה היווני האחרונה שהגיש לו הלחין היווני הצנוע אך גאון ולהביאו במסע הנורא אל התזמורת הענקית שיושבת מעלה (או מטה... הבחירה שלכם) ומנעימה לעולם שכולו טוב (בל נשכח שטרם שב משהו משם...) לחלום לחן ומלים: DIMITRIS LAGIOS לחלום ודרך החלון למסעות לצאת להיכנס בתוכך, להיהרס ולמות. ישועתי הוא המוות וגופך להיכנס בתוכך, להיהרס ולמות. לחלום ודרך החלון למסעות לצאת אל חוף ים רחב, בנטישתו של חורף לבן לחלום ודרך החלון למסעות לצאת לגעת בקרקעית ולהתבזבז כי רצוני בכך על חוף ים רחב, בנטישתו של חורף לבן לחלום ודרך החלון למסעות לצאת הערום בוהק בברק הלובן מכשף את המוות בלובן היעדרות וכלום הכל, בזבוז, התערטלות... לחלום ודרך החלון למסעות לצאת עם האהבה סביב והמוות מתחת לעיניים בזבוז תמידי, מסכות לא קיימות החלום הוא זה שמכשף אני פותח.... השחר עולה

ק ל י ד ן

New member
לא ידעתי ששאלתי

תוביל אותי למאגר של ידע רחב כל כך של חברי הפורום.נהנתי לקרו את השרשור ולהרחיב את ידיעותי.בכל זאת אני מבקש מכם להיות קצת יותר ספציפים ולנסות ולהגיד לי מהו שמה של נעימת הפתיחה שביקשתי. יידעתם אותי והעשרתם אותי בידע על המלחין,אבל את שם הנעימה לא נתתם.המון תודה.

orna44

New member
איזה יופי של שרשור נולד כאן

ופאדי, תודה לך על הקישור לשרשור המרגש מפעם. מזל שקלידן שאל שאלה שכזו. קלידן יקר - עדינה נתנה את שם האלבום ושם המלחין, זה כבר הרבה. אם תרצה לקבל את הנעימה עצמה - פנה במסר אישי וציין כתובת דוא"ל.

למעלה