שבת שלום עם סיילס...

טשטושה

New member
שבת שלום עם סיילס...

סיילס בארומה רוגעת/כל הזכויות שמורות לטשטושה ============================================ איך תמיד קורה, שנדלקים האורות בחדר המדרגות ועד שהיא מגיעה עם המעלית לקומה העליונה, כבים האורות... בחשכת חדר-המדרגות המפואר של ביתה, מגששת אחר חור המנעול..... סוף סוף הביתה home sweet home... אין ספק שהיא אוהבת את עבודתה, אך מספר השעות המועט שהיא נמצאת בדירתה, מזכיר לה תמיד את אהבתה לדירתה, האור הרגוע הזה - ורוד רך כך למדה מהמעצבת, הצמחים המוארים - הירוק הזה שתמיד נותן לה תקווה מחודשת... הניחה בת-שבע את התיק, הסירה את המעיל, נעלה את הדלת מאחוריה... חלצה זוג נעלים גבוהות עקב דקיק ונזרקה על אחת הספות בסלון השקט שאחרי המבול... רגוע כל כך... שמונה הודעות חיכו לה במשיבון, היי מתוקה שלי, אבא השאיר לך סירים במקרר תתלבשי חם, נורא קר לאחרונה מתי את באה?..... היי בטשי, בא לך סרט הערב?..... שלושה ניתוקים היי... היי בשנית - אל תאמרי לי שאת עדין עובדת... היי - פעם שלישית, שאני אנסה שוב?... כן, הוא מחפש אותה... ניגשה ללחוץ על הקומקום החשמלי, זמן התה הרוגע של הליל, הפעילה את המערכת, ואנגליס ברקע... שיחכה לי, * * * פותחת בת שבע את התיק, שולפת בזה אחר זה, יתרת מסמכים שלא הספיקה לעבור עליהם בעבודה ומיידית צוללת למקום הזה ששומר לה על המעוף, על הקידמה, על העצמאות...על הלבד שלה - עבודה.. שעה עברה, כמעט סיימה, טלפון... סוף סוף, אומר הקול שמעבר לקו, אין לך חיים מעבר לעבודה - הוא שואל?.... ערב טוב סָיילס, מה שלומך? חיפשת אותי - משהו קרה? הו כן, ודאי שקרה - מוכרח להיפגש איתך, ענייני עבודה היא שואלת?.. גם, עונה סָיילס, גם... אני צריכה להתקלח ולהתלבש - זה ייקח לי שעה... ניפגש בבית הקפה שמעבר לרחוב - אני רוצה גם לישון הלילה... אני לא נפגש איתך בבית-קפה בת-שבע, יש לי את הכתובת שלך, תספיקי לצאת מהמקלחת עד שאגיע אלייך - אני מביא עוגה - אל תחפשי...וניתק.. מחול פרפרים התעורר בה, יודעת שכבר מזמן הוא מביט בה, מודה בפני עצמה אל מול המראה שגם הוא מסקרן אותה לא מעט, ומה בעצם היא יודעת עליו... עומדת בחלוק רחצה אל מול המראה, בוחנת את פניה פניה של אחרי יום עבודה ארוך... מממממ אמור להיות כבן 54, אלמן, אוייייי הוא נראה טוב בשערו המכסיף המשוך לאחור, איש העולם הגדול, חובק עסקי עולם, הממון מצוי בכיסו, ממממממממ מקלחת מהירה - זו אשר מותירה לה יותר זמן להתמרח ושוב חזרה בחלוק שלה, סורקת שערה - מחשבה מתגנבת על תספורת קצרה מצלצלים בדלת - (כל כך מהרררררררר) עומדת בת-שבע של בית, זו שאינו מכיר עומד סָיילס, הופעתו מוקפדת כתמיד, הספיק להחליף בגדים - (זכרה חליפה אחרת מהבוקר) בקבוק יין, עוגה מהקונדיטוריה מלמטה ופרח עטוף בצלופן ערב טוב אמר והתקרב לנשק לה על מצחה... עמדה הלומה בדלת, בחלוק לבן וצח - יחפה... כולה כנועה לריח האפטר שייב שנהג להשתמש בו ריח עדין וסוחף...

טשטושה

New member
חלק ב'..

ערב טוב - אמרה... תפסת אותי על חם - עוד לא הספקתי להתלבש.. כנס -כבר איתךָ בחדרה, בדלת סגורה - מרגישה איך האיש הזה - נכנס לחייה, כשלא הייתה מוכנה... כך גם הכירה אותו במשרד, נכנס למשרדה, עמד בדלת, נשען על המשקוף - "השלום לך" - אמר ... והיא, שהייתה שקועה כל כך בעבודתה - הרימה עיניה לראות מנין בקעו הצלילים העמוקים והנוגים הללו, אלו שהעירו בה את הסקרנות - מקצה הזרת ועד קצה קודקודה חשה איך הסמיקה, איך הקול העמוק הזה טלטל אותה... תמיד תפס אותה לא מוכנה - תמיד רוגע ושלו כל כך, מה לעזאזל אני לובשת עכשיו.......????? עמדה נבוכה מול ארון הבגדים - אובדת עצות ואבודה מסלקת מעליה כל מחשבה להיוותר עירומה בחלוק, מצאה טרנינג ורוד בהיר של פעם חולצת מיזע לבנה ועוד סוודר שזרקה מלמעלה - שלא יראו לה את ההתרגשות שאחזה בגופה.... תשתה משהו סָיילס קראה אליו טרם הגיע לסלון.... כן, אמר והגיש לה כוסית יין אדום שמזג כבר לצמד כוסיות שמצא בארונות המטבח, אני רואָה שאתה מסתדר... הו כן, זה כמעט כמו הדירה שלי... אני ממש מרגיש כמו בבית - זה מותר?..... אז מה מביא אותך הלום - שאלה בת-שבע אגב לקיחת הכוסית, את.. את אמר סָיילס... ושתק... אני?.... כן, את בת-שבע - כבר הרבה זמן שאני בדרך, חיכיתי לדעת בוודאות שאת מוכנה לביקור שלי - תסביר לי סָיילס, אני לא משוכנעת שאני מבינה הו - את מבינה בת-שבע, אני לא מכיר הרבה נשים שמבינות כמוך, אני כאן - בשבילך, בשבילי, בשבילנו - נשען לאחור בכורסא הבודדת, שילב רגל על רגל - ופרם כפתור בז´קט החליפה... קר לך?..... הסמיקה .. ידעתי שיראו ... כן, אתה יודע איך זה - אחרי מקלחת... הו כן, אני יודע... לא אלאה אותך בת-שבע, את יודעת בדיוק מי אני אני חושב שאת אחת מהבודדות שיודעות לקחת אותי בדיוק כמו שאני... אתה ממש לא שואל את דעתי סָיילס, אתה קובע עובדות?... איפה יש לך מראה בבית - שאל, הנה כאן- ענתה, קומי - ביקש... הלכו יחד למראה, כמעט ראש מעליה - חצי צעד מאחוריה עמד והראה לה איך הגוף שלה עונה לו על כל שאלה... ובכף יד גדולה נגע בקצות אצבעותיה ראי כמה חמות כפות ידייך - אמרת שקָר לך..... ידעה שרואה לה עד נימי נפשה ידעה שרואה הכל - שקוף... ואל מול המראה - התבוננה ישירות בעיניו... כמו הייתה שואלת - למה לעזאזל אתה מחכה?....

טשטושה

New member
ולסיום...

ראית?.... שאל, ראיתי... לחשה...... יופי, עכשיו זה הזמן שלי ללכת, יש לך על מה לחשוב... מבולבלת, נרעשת, רוגשת - אספה דווקא את כוס היין שלו זו אשר הותיר על המדף בכניסה ולגמה את הלגימה האחרונה שהותיר בגביע כמו נשקה לשפתיו..... אם תמשיך כך סָיילס, לא אוכל לעמוד בפניך זמן רב.... מממממ סָיילססססססססססססס מממממ אפילו השם שלךָ מתגלגל לי יפה בפה... עוד שבוע שלם עבר, עבודה בקצב מסחרר כמו של בת-שבע לא מותירה זמן רב ושהות למחשבות ערטילאיות - ועוד יום מטורף הגיע לסיומו - כמעט עשר בערב ראתה כשנכנסה הביתה - ואוו - איך הזמן עף... לפתע צלצל פעמון הדלת... ניגשה, חששה, בדקה בעינית...פנים לא מוכרות... מי זה בבקשה?...... משלוח לגברת בת-שבע פתחה,,, קופסא מאורכת חתומה בסרט מוזהב רחב, פתחה בעדינות... חלוק רחצה עשוי משי ורדרד - (כמו שאהבה כל כך) זוג נעלי ביית תואמות וזוג מגבות רקומות בשמה ופתק.... מחכה לך בחצות בצירוף כתובת... מכון הספָּא שעמד בכתובת שקיבלה בפתק היה מיותם, רק בחורה קטנת מימדים ציפתה לה, ערב טוב בת-שבע, חיכיתי לך... היכנסי בבקשה, מחכים לך..... פשטה מעיל, תיק ונכנסה - איש קרח - גדול מימדים חיכה לה - וללא שהות הורה לה לפשוט את בגדיה בחדר הסמוך שם חיכתה לה מגבת - בצירוף ראשי תיבות של שמה כן, ורדרד כמובן... נשכבה ברכות על המיטה המחוממת והאיש הקרח עמעם אורות הצית מקל קטורת וגלגל אחריו את מגש השמנים - כך עיסה את אצבעות רגליה, קרסוליה, שוקיה, ירכיה, עיסוי גוף מושלם, והצלילים - שלקחו אותה הישר לפניו של סָיילס זה אשר כֹּה חסר לה כרגע כשפקחה שוב את עיניה, שמה לב שגופה נותר מכוסה במגבת מחוממת שאין ידיים מעסות את גבה - הישירה מבט - ושם ראתה את סָיילס, לבוש בחלוק רחצה תואם, ראשי תיבות שמו רקומים בזהב, תכול כולו,,, על מה חלמת זמן רב כל כך...? עליךָ על מה עוד נותר לי לחלום סָיילס? אין לי מושג אם חלום או מציאות אופפת אותי - אני חולמת?....... קם ממקומו - קרב עד אליה, התכופף, עד שראה את עיניה בעיניו - נשק למצחה - העביר אצבעותיו בשערה המשומן, את מרגישה?... כן, ענתה מבוישת - מרגישה, אבל עדין מרגישה כמו בחלום... בואי איתי... בחדר הסמוך, חיכה להם אמבט חמים, התבוננה בו שוב - נפרדה מהמגבת הורדרדת - מביטה בעיניו הלוטפות חרש ובעדנה עצומה ורכה את קימורי גופה - נכנסה פנימה - מצומררת מהמגע החם, מעיניו הלוטשות, מגופה שהתעורר אלי תשוקה נבערת...

HAVA159

New member
בוקר של שבת לדני טש בועז והנמים

בוקר קר והגשם נרגע בינתיים ואפילו השמש זורחת,ממש נחמד, ציפורים מצייצות. ומה איתכם יושבים בבית
חברים יום נפלא שיהיה לכם איפוא שתיהיו. אנחנו ננצל את ההפוגה לצאת ולנשום מעט אוויר נקי. ובכן שבת אם הרבה שמחה מפגשים נחמדים, והעיקר הרבה כף. אוהבת
חוה.

yaely2

New member
מנהל
קראתי ונהניתי טשטוש

לטשטוש או טש, נכנסת כמו אש כל שקרא כתביך, ניצת,
מאושרת שבאת
כשרון שופעת מעוררת קנאת סופרים, בלב החברים.

שבת שלום טשטושה

נפלא, חלום של כל בחורה,להגיע להתרגשות כזו, רק בלילה בצאת בכוכבים אפשר לכתוב סיפור כל כך יפה ומרגש, תמשיכי להנעים לנו מסיפוריך היפים והמרגשים. כל טוב לך טשטושה.

שבת שלום ובוקר טוב

חלק קם, הרוב עדיין ישן, לא פלא הרי קר וגשום בחוץ, אני הולכת עוד מעט לבריכה לשחות במנהגי כל שבת, אבל בינתיים אני מזמינה אותכם ל- בלי עוגה בגלל הדיאטה, יום טוב לכולם בידידות

אנימו

New member
בוקר טוב לכולם וללאה שלום היי

אני רואה שאת משתמשת בסט הכלים שהתכוונתי להגיש בו הבוקר את הקפה... מזל שיש לי סט נוסף....

emmy5

New member
אנימו , בוקר טוב, גם לנו קצת קפה

הכניסה לסלון בדלת אחרת ...D-:

אנימו, שבוע טוב

פשוט גנבתי לך את הכלים שלך, הם מצאו חן בעיני, איתך הסליחה, להתראות

טרה10

New member
טשי..קראתי וזה כבר נקודה לטובתך.

כי זה היה קצת ארוך..להלן הערותי: 1.לא חשוב מה שהיה אלא מה שיהיה. ובזה עמדת. 2.הידעת שספא-היא עיר בבלגיה.? ביי.

טרה10

New member
ובקשר לסרט-'אודות שמידט'.

שהשרשור שלו נמשך לתוך התבנית של אתם יודעים איזה- --הסרט יוקרן ב-יס' בערוץ האוסקר- ביום ראשון בשעה 2200 ושוב בסביבות 0500.

אנימו

New member
מה כל כך נורא אם ג'ק ניקולסון נמצא

בשרשור של הפשיטידה? מקסימום יתחשק לו לקחת ביס עם המבט המיוחד שלו... צחקתי הרבה ומזל גדול שתיקנת את המעוות . זה אמנם גם לי לקפוץ למעלה ולמטה - (התעמלות לעת בוקר) אבל העיקר שהרגיעה חזרה למעוננו.

אנימו

New member
תוספת לנושא "אודות שמידט"../images/Emo44.gif

אז בסקר שנערך בין צופים, הסרט לא זכה לפופולריות רבה. רק לידיעה.

טרה10

New member
כי הזיקנה-אינה כל כך פופולרית-.

רק בתנ"ך-ישבו זקני העיר-בשער העיר..ושאלו אותם מה לעשות.

למעלה