שבת שלום נשים חמודות

שבת שלום נשים חמודות

במקרה הגעתי לפורום הזה ( אין במקרה כידוע...) ולא יכולתי להפסיק לקרוא אותו. גם אני אמא לשתי בנות חמש וחצי ושלוש וחצי כשבתי הקטנה היתה בת שנה וחצי אבא שלי לקחאותי לשיחה ואמר לי " אני לא רוצה לפגוע בך אבל את בחורה צעירה וכשאת מסתובבת רואים שני אבטיחים במקום טוסיק...."הבנתי שאם אבא שלי כבר העיר לי - המצב חמור, התחלתי דיאטה - בי"ח מאיר רזיתי 18 ק"ג . עד כאן נשמע טוב, לא?! לאחרונה עליתי 4 ק"ג שאני מרגישה כל אחד ואחד מהם " יושב" לי על הנשמה השליטה שהיתה התמוססה ולא מצליחה לעמוד בפיתויים יותר, נוגעת בהכל , מתחילה בספירת קלוריות ופתאום אני כבר חוצה את ה- 2500 ומשם השמים הם הגבול. איך חוזרים לשליטה? הלופ של האוכל לא כיף לי. אפשר להציע לכן חברות ולהצטרף?

לילית462

New member
ברוכה הבאה 18 ק"ג זה מדהים !

בדיוק כמו שהורדת 18 תורידי גם את הארבעה הסוררים. זה מעולה שתפסת את עצמך אחרי 4 ק"ג כי רבות מאיתנו נזכרו רק אחרי שהכל חזר עם ריבית דריבית. למה את לא חוזרת לבי"ח מאיר, סוס מנצח לא מחליפים.... בכל מקרה שמחים שהצטרפת, את מוזמנת להשתתף ואף לבוא למפגש הפורום ביום ראשון הקרוב (אם יצא לפעול אינשאללה)

עוד לא בטוחה שתפסתי את עצמי...

אין מצב לחזור לבי"ח מאיר , אין לי כח לחזור לרעב הזה... אולי בעצם זו הדרך, כולנו יודעות שזה בראש , אני יודעת איך קרתה ההשמנה , התחלתי לעסוק בהמון ספורט , הפכתי מאוד רעבה ולא שמנתי ומפה התחיל גלגל שכפי שמשתמע קשה לי לעצור. אני אחשוב ברצינות על העניין עם בי"ח מאיר. תודה.

לילית462

New member
יש עוד אופציות, יש הרבה קבוצות ומסגרות

העובדה שאת פה מראה שכן תפסת את עצמך, את רוצה לעשות משהו כדי לעצור את העליה, את לא רוצה להעלות את כל מה שירדת - אחרת לא היית כותבת כאן. יש המון מסגרות שנותנות תמיכה בהרזיה, זה לא חייב להיות בי"ח מאיר, ואולי בכלל רק המודעות מספיקה... בכל מקרה זה משהו שאת צריכה לחשוב עליו - מה יעזור לך לחזור למסלול. שבת מקסימה

יעל י

New member
ברוכה הבאה חברה...

נסי אולי מסגרת אחרת. 18 ק"ג לא הולך בקלות,חבל לאבד ולהתחיל לעלות. מצד שני כ"כ מבינה אותך כי גם אני עוד לא הצלחתי לשבור את לופ האוכל... בהצלחה

תודה

ראיתי שאתן כותבות מה אתן אוכלות ( מדי יום...?) אני חושבת שאצטרף לעניין הזה אולי זה יעבוד... השעה הזו מצחיקה אותי אני תמיד אומרת אם אני לא אוכל יותר כלום היום, הכל עלא- כיפאק ואז מגיע 9 בערב או ארוחות לבנות ואז .... בקיצור, אם אני לא אוכל יותר כלום היום המצב מצוין. לא, לא, לבן תפוח וכו' אבל בלי הגזמות.

למעלה