שבת שלום מי רומן ומי מלרוז מכורה למלרוזזזזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רומן ולמי מלרוז רוניייי האממי שלי
ר רומן14 New member 5/9/08 #1 שבת שלום מי רומן ומי מלרוז מכורה למלרוזזזזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רומן ולמי מלרוז רוניייי האממי שלי
ר רומן14 New member 5/9/08 #5 רונייייי מואה אתה סקסיתתתתתתתתתתת את חמודה אני אוהב אותך אני לא יודע למה התחלנו לריב תמידדדדדד הינו חברים פעם
רונייייי מואה אתה סקסיתתתתתתתתתתת את חמודה אני אוהב אותך אני לא יודע למה התחלנו לריב תמידדדדדד הינו חברים פעם
מ מכורה למלרוז פלייס New member 5/9/08 #6 מי מכיר אותך בכלל רומן.? אני יודעת מה עשית בקיצ האחרון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהר שאני לא אספר!
מי מכיר אותך בכלל רומן.? אני יודעת מה עשית בקיצ האחרון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהר שאני לא אספר!
מ מכורה למלרוז פלייס New member 5/9/08 #8 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קאלק שמאלק אבל יפה ענית חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ר רומן14 New member 5/9/08 #11 כןןןןןןןןןן אני אוהב להכין קפה לרוני ולכול צט טיו וי אבל את רוני גם את תכיני לי קפההההה
מ מכורה למלרוז פלייס New member 5/9/08 #14 רומן פורום זה לא צ'ט תפנים יאלה ילד שיהיה לך שבת שלום ותפסיק עם השטויות... =רוני=