מתוק וקופצני שיהיה נוטלה.
A Anna begins cc New member 25/10/13 #31 אני אצלם לך בפרטי, את סשן האהבה שנרקם ביני לבין הדונאט שבת שלום נשמאמי.
S shayCn New member 25/10/13 #17 נשמות!! אייי אייי כמה זה כואב לראות את הדונאטס האלו מרחוק!! שקלתי להעלות תמונה של לחמניה עם פסטרמה אבל ויתרתי.. תעשו חיים מתקתוקות.
נשמות!! אייי אייי כמה זה כואב לראות את הדונאטס האלו מרחוק!! שקלתי להעלות תמונה של לחמניה עם פסטרמה אבל ויתרתי.. תעשו חיים מתקתוקות.
A Anna begins cc New member 25/10/13 #32 אתה מוזמן לבוא לירושלים ביום שישי הבא ולרכוש לך קופסה קטנה ומזמינה כמו שמונחת אצלי על השיש ברגעים אלו ממש תודה מותק, שבת שלום!
אתה מוזמן לבוא לירושלים ביום שישי הבא ולרכוש לך קופסה קטנה ומזמינה כמו שמונחת אצלי על השיש ברגעים אלו ממש תודה מותק, שבת שלום!
S shayCn New member 25/10/13 #41 תודה רבה על ההזמנה אנוצ'קי השיש שלי עמוס כרגע בהמון מאכלים לשבת. סופ"ש מקסים לך
M mri10 New member 25/10/13 #18 ניחוש שלי. זה מאפה נאמן,והנוף הנשקף זה הר גילה,או מעל מושב אורה. וזה מה זה יפה מצידכם לטייל בירושלים בלי להודיע לדוד הירושלמי מהפורום מילה וחצי מילה .....תהנו לכם,בחרתם יום מצוין. בטח כבר לקחת אותה ל הקלה.
ניחוש שלי. זה מאפה נאמן,והנוף הנשקף זה הר גילה,או מעל מושב אורה. וזה מה זה יפה מצידכם לטייל בירושלים בלי להודיע לדוד הירושלמי מהפורום מילה וחצי מילה .....תהנו לכם,בחרתם יום מצוין. בטח כבר לקחת אותה ל הקלה.
A Anna begins cc New member 25/10/13 #29 לא ממש הדונאטס זה בקניון מלחה (יש מן שוק איכרים כזה בימי שישי) הנוף והאוכל זה בעין כרם. לפני שבועיים הייתי בשוק ובמתחם התחנה החדש. אולי בפעם הבאה אני אקח אותה לסיבוב באורה ועמינדב, יש שם באמת נופים יפים. והאמת היא שאני שוקלות גם ביקור בכותל, אז אתה מוזמן להיות המדריך שלנו
לא ממש הדונאטס זה בקניון מלחה (יש מן שוק איכרים כזה בימי שישי) הנוף והאוכל זה בעין כרם. לפני שבועיים הייתי בשוק ובמתחם התחנה החדש. אולי בפעם הבאה אני אקח אותה לסיבוב באורה ועמינדב, יש שם באמת נופים יפים. והאמת היא שאני שוקלות גם ביקור בכותל, אז אתה מוזמן להיות המדריך שלנו
S shayCn New member 25/10/13 #20 הווו..ברוכים הבאים לערוץ החיים הטובים למה לא באמת.למה לא. ורק אני יושב לי בפינת חדר חשוך. מה עם איזה אינביטאיישן?אה?
הווו..ברוכים הבאים לערוץ החיים הטובים למה לא באמת.למה לא. ורק אני יושב לי בפינת חדר חשוך. מה עם איזה אינביטאיישן?אה?
A Anna begins cc New member 25/10/13 #33 שלחי לי איזה אילת בשביל הנשמה.. איך בא לי חופש! בא לי לרבוץ בשמש בעצלתיים כל היום..