שבת שלום מאילת

שבת שלום מאילת

בלי הדלקת נרות בלי הצ'ולנט של אמא, בל הדרשות של אבא שחוזר מבית כנסת בלי שמלה עם שרוולים בלי החברות שבאות לפצח גרעינים בשבת בבוקר בלי שעון שבת בלי מין שקט כזה מעצבן............... טוב, אני באילת

שבת שלום ממאה שערים

עם קישקע עם קיגל עם גפילטע פיש עם פאות רטובות בחזרה מהמקווה עם שטריימל חדש ונוצץ שהשווער שלח מאמריקה עם סקס בחצות בשקט שכל הבובעלעך כבר ישנים עם הרכילויות סביב שולחן השבת מי התחתן? מי התגרש? מי הולך למות?(חרמנא ליצלן) מי יצא לא עלינו לתרבות רעה? עם ילדות שקופצות בחבל ועושות רעש לכל השנים (ובכלל זה לא צנוע...) עם "קידיש" אחרי התפילה (לא חשוב של מי העיקר שזה טעים) עם "שולם זוכר" של השכנה ממול, שכל שנה ממליטה ברוך השם עוד "עבדים לקדוש ברוך הוא" עם או בלי ? לא משעמם שם בכלל....

אוחחחחחחחחחחח

איך בא לי על צ'ונט עם קישקע וגעלע עם רכילות עסיסית על היוצא בשאלה התורן.... אופס בעצם זה אני... בעסה.

שבת שלום נולד??

יאללה כל אחד שיכתוב "שבת שלום מ.... קטעים איתכם. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמת פיסטוקים בכיס?

חחחחחח כמה שאני הייתי ממלא את הכיסים... כאילו שאין מחר. ולא עוד אלא שהייתי עושה סיבוב " שולםזוכרים" ועד שהייתי מגיע לביתי הייתי מתקשה לעלות במדרגות מכובד הפיצוחים המרשרשים בכיס התפוח.

barr1969

New member
נצל"ש כחול

זוכרים את האוריאל הזה, המנהל, כאילו? זה ששבועות שלמים מסתובב בנפאל והודו ולא ממלא את תפקידו פה? אז זהו. שהוא מבריז לעוד שלושה ארבעה ימים ככה. רק רציתי שתדעו עם מי יש לנו עסק פה. נ.ב. גרעינים אפשר להשיג גם באילת, שאר הדברים כמו אבא ואמא אמנם אין כשבוחרים להיות לבד. אבל ככה זה עם בחירה- יש לה מחיר. למדי לחיות ימים כאלו כמו שאת אוהבת. כמה שבתות כאלה, ולא תזכרי להתגעגע.

מובחרת

New member
שבת שלום חברים/ות יקרים,

גם אני קורבן בשכונה חרדית...כמעט חטפתי לאטמה כשנשנשתי ``לפני קידוש``...

yaniv1216

New member
שבת שלום מאילת.

גם בלי כל אלה.. אבל עם כל השיגרה הזאת של העבודה.. וגם עכשיו אני בעבודה..

justchip

New member
שבת שלום מבוסטון

עדיין לא שבת פה בכלל אבל אפשר לאחל מראש לא?

ל "יוצאים" השבת גם נכנסת? או רק

יוצאת? "יצאנו ידי חובת השבת" "יוצא נולד" יוצא נכנס יוצא נכנס בא לי להכנס פעם?? רק יוצאים..לבלות -לאכול -לשאלה... יוצאים ממצרים.

justchip

New member
בהתחשב בכך שאנחנו מערביים

יותר באופן יחסי והשמש שוקעת יותר מאוחר שבת גם נכנסת יותר מאוחר אבל זה מקביל להבדלים בשעות. באופן יחסי שעת קבלת השבת דומה אבל משתנה עפ"י המיקום בtime zone.

בוסטון אוי כמה שאת יפה!!!

עיר מהממת שווה ביקור לכל הנמצאים בחוף המזרחי. עיר נקייה סימפטית ונעימה. מומלצת לביקור בחודשי הסתיו והאביב (כמובן בקיץ) בחורף יורד שלג ויש גם סופות . זה היה 60 שניות על תיירות חו"ל.

למעלה