שבת שלום ל....

MITANYEN

New member
לכן הדגשתי ואמרתי לא לכתחילה

אבל מפה ועד להגיד מחלל שבת? אין לי מה להגיד לך

אלישיר

New member
../images/Emo79.gifבלה בלה בלה בלה בלה../images/Emo67.gif

בעזי"ת רק שיהיה ברור, אין לי התנגדות לחברה מפורום יוצאים בשאלה שיתארחו כאן, אבל לא שהם יבואו ויתחילו להתקיף ולבדוק בציציות. אני יודע שאנחנו לא צדיקים, ואתם כבר שמתם לב שאני האחרון שאשתוק, אבל לשמוע את זה ממי שפרק עול, זו עוד צביעות, שמטרתה היא לא ביקורת בונה אלא סתם ניגוח. שמעת אותי? בכל אופן הרי לכם הודעה אחרת של המשתמשת בניק ניים הדס רוצה להיות אתרוג. יש עוד ולא רק משם. שלום לכולם, חדשה בפורוםו הדס רוצה להיות אתרוג / חוזרים בתשובה-תמיכה ו 18:31 | 08/11/20 יש לי בעיה, אני יודעת שיהיו כאלה שיצחקו אלי אבל לא איכפת לי. בזמן האחרון, מאז יום הכיפורים, אני מרגישה שכל מה שאני רוצה ה' יתברך מביא לי עוד לפני שאני מבקשת בכלל. סליחה, קבלו תיקון, זה לא שאני מרגישה. אני רואה את זה קורה מידי יום ביומו. אני גם רואה שאם אנשים פוגעים בי בצורה כלשהיא, ה' יתברך מחזיר להם כגמולם מייד במקום מבלי שאגיד משהו בכלל. גם בעלי סובל בגלל זה. פעם אחת רבנו והוא העליב אותי ופגע בי קשות. כשהוא יצא מהבית התחלתי לבכות. זה היה בשבת. בכי שיוצא מהנשמה. אמרתי לאלוקים שאני מצטערת שאני בוכה בשבת אבל אני פשוט לא יכולה לשלוט בזה. מיד באותה השנייה בעלי נכנס הביתה עם כאבים אדירים ברגל שהתחילו לפתע מפתאום מלא כלום. הכאבים האלה נמשכו שעה ארוכה. היתה לי הרגשה שזה בגללי ולכן אמרתי לאלוקים שאני מבקשת שאני סולחת לבעלי מכל הלב ואני מבקשת שיעזור לו וירפא אותו. מיד התחילה להיות הטבה משמעותית בכאבים עד שלאט לאט זה חלף. זאת רק דוגמא אחת. קורים לי מקרים שאיך שאני חושבת על משהו אני מיד מקבלת כל מה שרציתי. זה מפחיד אותי! קראתי באיזשהוא מקום שה' יתברך משלם לרשעים גמולם בעולם הזה כדי שלא לשלם להם שכרם בעולם הבא. לכן התחלתי לחשוש. אני יודעת שאני לא מושלמת ועושה הרבה חטאים. אני יודעת שאני צריכה לחזור בתשובה, אני יותר מידי עמוק בחילוניות מכדי לצאת מזה. קשה לי לשמור מצוות, היצר הרע חזק ממני. האם זה אומר שאני רשעית? שה' יתברך נותן לי את שכרי בעולם הזה? האם לכן זה קורה? את מבינה פרי עץ הדר... (הא הא הא, הפתעה הפתעה הפתעה
), אין לי שום דבר נגד יוצאים בשאלה, אני מבין אתכם ומזדהה איתכם יותר מהרבה אנשים בציבור החרדי, אבל זה לא תירוץ שתבואי ותצטרפי למקהלת "אתם החרדים...". אם יש לך ביקורת בונה, תני, ותשתמשי בניסוח מתאים.

אני מאוד שמח שגילית את ההודעה של

אחותי. אני מאוד גאה בא שהיא הפסיקה עם השטויות והתחילה לחזור בתשובה. כידוע לך לחרדים אין מחשב בבית. לי יש לצורך עבודתי. לאחותי אין. היא גולשת מהסלולארי. היא גולשת גם כאן לפעמים. אבל מידי פעם היא קופצת אלי ואני נותן לה להשתמש במחשב שלי. היא בחורה מאוד תמימה אחותי, אני מקווה שלא יכנסו לה שוב פעם ג'וקים לראש. עדיין לא ראיתי אותך זועק כנגד הזלזול בשבת הקדושה שלנו שנעשה כאן בפורום. כל מה שמטריד אותך זה להסית את הדיון מהנושא האמיתי - זלזול בכבוד השבת. אבל אין מה לצפות אחרת מיוצא בשאלה שמתחזה למישהו שהיה יוצא בשאלה וחזר למוטב.

אלישיר

New member
../images/Emo79.gifבלה בלה בלה בלה בלה../images/Emo67.gif

בעזי"ת יש עוד הודעות, ולא רק מהחוזרים בתשובה. "יאללה, עשית את הפאשלה, זוזי".

MITANYEN

New member
אלישיר אני רואה שנהנית מהפשלות

אני אפילו לא יודע איזה אבל תן לו צ`נס אולי זה באמת נכון תדון לקו זכות

אלישיר

New member
../images/Emo79.gifא../images/Emo79.gifו../images/Emo79.gifל../images/Emo79.gifאאאא../images/Emo79.gifי....

בעזי"ת לא שזה עקרוני, כי בלאו הכי יש כאן עוד הרבה כוכבי שבתאי מכל הסוגים, וכפי שאמרתי לדוסית, אני מעולם לא פתחתי את הפה.

MITANYEN

New member
גם לא בירושלים אני רק לומד שם

אבל זה לא משנה כרגע למה זה חשוב לך?

למעלה