שבת שלום לשני תמשיכו .. אל תהיו פיחויים!!!
ש שן שן היחידה New member 28/1/06 #2 שבת שלום גם לך! או יותר נכון שבוע טוב הייתי בסמינר מדצים ממשיכים קדימה-אזור מרכז! שולט!!! היה צחוקים פשוט!!!! אבל כמובן שאזור שפלה הכי הכי באסט!!!
שבת שלום גם לך! או יותר נכון שבוע טוב הייתי בסמינר מדצים ממשיכים קדימה-אזור מרכז! שולט!!! היה צחוקים פשוט!!!! אבל כמובן שאזור שפלה הכי הכי באסט!!!
ד דיייייייייייי New member 29/1/06 #3 מה עשית שם? חחחחחחחחחח יא קרועה:] ותמשיכי זה שיר.."שבת שלום לX..שבת שלום לY..." תאחלי שבת שלום למישו מהפורום חחח עזבי שהשבת נגמרה..=/
מה עשית שם? חחחחחחחחחח יא קרועה:] ותמשיכי זה שיר.."שבת שלום לX..שבת שלום לY..." תאחלי שבת שלום למישו מהפורום חחח עזבי שהשבת נגמרה..=/
B Bray And Lex Ruls New member 29/1/06 #4 כי היא עם קן בן גוריון.. אבל למה מדצים ממשיכים?.. זה ל י' הרי.. לא?
ש שן שן היחידה New member 30/1/06 #9 אה אופס יצאתי דפוקה חחחחחחח כן כן אני עם בן גוריון והם שולטים...צרחניות כמו שצריך
J jast New member 29/1/06 #5 אעאהאעהא! קלב"ש במסנג'ר... אומנם פיספסתי ת'התחלה כי לא הייתי ליד המחשב.... אבל היה שולטטטטטט! חייבים לעשות את זה שוב.... שיחות ועידה רולז:]
אעאהאעהא! קלב"ש במסנג'ר... אומנם פיספסתי ת'התחלה כי לא הייתי ליד המחשב.... אבל היה שולטטטטטט! חייבים לעשות את זה שוב.... שיחות ועידה רולז:]
ש שן שן היחידה New member 29/1/06 #6 אני יודעת אבל נגמר אז זה לא היה שווה... וכן אני עם בן גוריון... והיה ממש כיפי כיף וזה לא היה רק לי' זה היה לי' יא ויב
אני יודעת אבל נגמר אז זה לא היה שווה... וכן אני עם בן גוריון... והיה ממש כיפי כיף וזה לא היה רק לי' זה היה לי' יא ויב