שבת שלום לפורום

שבת שלום לפורום

את הגדרת חמותי אפשר להגדיר כ... שונאות,אוהבות-זה מה יש או סיפור האהבה מהגיהנום חמותי אישה יקרה (שתתרחק ממני כמה שיותר) היא אם לשלושה בנים ללא בנות כיוון שאני הכלה הוותיקה אכלתי ממנה המון חרא (תסלחו לי על המילה) זה התחיל מריב עם הוריי כאשר הודענו להוריי והוריו שאנו משלמים על הוצאות החתונה ואנו קובעים את מהלכה אין לי מושג מה עיצבן אותה יותר הסכם הממון שעשינו לפניי שזה היה מקובל או העובדה שהיא לא תוכל להתערב בשום צורה בהכנת האירוע. זה המשיך לחינה שהיא התעקשה שצריך לעשות בבית הכלה ושוב גם כאן נוצרה מריבה עם הוריי שתכננו את האירוע (החינה) כהבנתם האישית (הורי אירופאים שלא הבינו את מושג החינה על פי חמתי)בחינה חמתי נתפסה על ידי דודתי כשהיא "בודקת" את הנדודוניה והמתנות שקיבלנו לחתונה. באירוע עצמו שוב נוצרה מריבה כאשר אימי שלא הבינה שצריך לבוא בתלבושת אחידה הופיעה לאירוע בשמלה שחורה בעוד שחמתי בחרה באדומה גם אבי היה אשם בחליפתו השחורה ולא התואמת לחליפתו של חמי בצבע כחול.במהלך 4 השנים הראשונות ראתה חמתי צורך להזכיר לנו את חובותינו להבאת צאצאים היא גם ראתה לצורך 'לחנך' אותי להיות אישה לבנה כפי שהיא ראתה זאת בעיני רוחה זה לא נחל הצלחה אבל הוליד ריב כשנכנסתי להריוני הראשוןהופיע לחמתי רעיון גאוני היא פרסמה בעיתון מודעה על השכרת חדר בביתי ללא ידעתי כשהיא מפרסת את הטלפון שלה ביום בהיר אחד מופיעה על סף ביתי אישה צעירה עם תינוק שבאה להכנס לחדרה השכור לאחר ברור נודע לבעלי ולי שאת כספי השכירות והשיכרות עצמה לקחה חמתי דבר ששוב יצר ריב ובעיה משפטית האישה רצתה להכנס לחדרה השכור שעליו היא שילמה לחצי שנה מראש כך בתקופת הריוני אירחתי בביתי אישה ובנה איני יכולה להאשים את חמתי על מינעייה אוכל לומר שהחשד שעלה בי היה שהיא ניסתה בכל כוחה לגרום לגירושינו גם כשנולד הבן הראשון וכולם שמחו שוב ראתה חמתי לצורך לעניק לרך הנולד שם ממשפחתה כאשר סירבתי היא איימה שלא תופיע לברית כאשר הגבתי באדישות היא הופיעה לברית אך טרחה לספר לכולם שאת שמו של הרך הנולד היא בחרה כשנולדה בתי חמתי ראתה לצורך לגשת ללשכת הרווחה ולהתלונן שהיא פוחדת על נכדיה הקטנים בגלל התעללות במשך שנה היינו בעלי ואני וילדינו הקטנים תחת עינה הפקוחה של עובדת סוציאלית שבדקה וחקרה אודותינו ולבסוף הגיעה למסקנה שלא דובים ולא יער המצב הביא לכמעט גירושים שבסופו לא התגרשנו אך נוצר חלל שלא ימולא לעולם טינתי העזה לחמתי לא שככה גם אחרי מספר שנים איני מבקשת מחמתי שתשמור על ילדיי כיוון שהיא הבהירה לי היטב שהיא אינה רואה בהם כנכדיה ולכן אם אני רוצה את שירותיה עליי לשלם לה כמו כן לא פעם הובא לידעתי שחמתי מנסה לסכסך בין בעלי וביני ובין ילדיי לביני היום אנחנו ממשיכים להתראות עם משפחת בעלי בחגים ובשבתות אך כשאני עושה זאת אני עושה זאת בריחוק ובראש מורם איני מתרועעת עם חמתי אנו בקושי מחליפות שתי מילים בנינו בראש השנה ובפסח היא מקבלת מתנת חג רק כדי לרצות את בעלי חוץ מחובה לראותה כאשר בעלי מבקש אין לי ולא כלום עם חמתי יש לי שלושה אחיות ושלושה אחים ובאופן מפתיע כולם מסתדרים יחסית אליי עם חמותם ברברית

נויה היא לא מפלצת רק אישה חסרת חיים

ואיני טובה מדי למעשה... יהיו כאלה שיאמרו שאני אכזרית כי אני מתיחסת אליה בצורה כזו כדי להתעלות עליה לפעמים גרוע יותר משנאה זו אדישות שגורמת לאנשים לא להתיחס אליך כאילו שאתה אויר או זבוב בשבילם ברברית

12אניהיא

New member
היי ברברית מתוקה../images/Emo24.gif

תגידי: את מדברת על חמותי??????????????? כי זה נישמע בדיוק אותו דבר. אני פשוט המומה חשבתי שרק חמותי יכולה להרשות לעצמה להתלונן בלישכת הרווחה... טוב נו יותר טוב שלא תדעו מה אני עוברת בחודשים האחרונים.

נשבעת לך, שחשבתי עליך כשקראתי

את מה שכתבה ברברית. יאללה תתחילי לשפוך... ותחזיקו מעמד שתיכן!!

ואיפה היה בעלך?

אני מבינה לשמור על קשר משפחתי אבל האישה הזאת הוכיחה פעם אחר פעם את רצונה לגרום לכם נזק ובעלך עוד קונה לה מתנות בחג? עוד נותן לה סיכוי לגרום שוב לסכסוכים כשהפעם היא עוד מעזה לנסות לערב בזה את ילדכם? לי זה נשמע מוזר

bimbo.

New member
אני הייתי קוראת לזה התעללות ../images/Emo46.gif

אני חושבת שזה פשוט רוע לב מצד חמותך. מה שאת יכולה לעשות, זה....להתעלם. שתדבר עד מחר. ילדיך הם קודם כל שלך, ותקראי להם איך שאת רוצה. והעיקר, תחזיקי מעמד

באמת חשבתי עלייך

כשקראתי את זה. לא יודעת, נראה לי הכי נכון פשוט לנתק מגע, מפחיד אותי לאללה דברים כאלו. משגע אותי מאיפה אנשים יכולים להביא רוע כזה. זה מזכיר לי שאחרי שהתגרשתי, גיסתי לשעבר, שפעם היינו החברות "הכי" טובות, הציעה לגרוש שלי להביא לי את לשכת רווחה ולקחת לי את הילדים
אפילו היא כתבה פה בפורום כמה אני מזניחה אותם

יש חמות כאלה אני רק מקנאת בחמות ...

שהן כמו חברות לכלות שלהן הייתי רוצה חמה כזו אבל אין לי
ברברית
* נ.ב. הכי חשוב שתחזיקי מעמד ואל תראי חולשה

geni1

New member
אוי ואבוי../images/Emo122.gif

אני הייתי מנתקת איתה כל קשר! לא קונה לה מתנות , ולא מסכימה שבעלי והילדים ילכו אליה! אכן,אישה פרימיטיבית , אך יותר מכל רעת לב וצרת עין!

bimbo.

New member
אני לא מבינה.... ../images/Emo163.gif

אתן רוצות לומר לי, שמספיק שאיזו מכשפה תתלונן במשרד הרווחה שכלתה/גיסתה אינה אמא טובה ומזניחה את הילדים, ואז עובדת סוציאלית עוקבת אחריה ובודקת אותה? ככה? מספיק רק תלונה? השכל הישר אינו תופס את זה
זו דיקטטורה אמיתית. ומה עושים לאותה מכשפה אחרי שמגלים שהיא סתם השמיצה??

sovlanit

New member
BIMBO, לצערי-די

בתלונה לעו"ס ,כדי שהמשפחה תהיה תחת מעקב... בניגוד לעדות שקר בבית משפט כאן המתלוננן/ת יוצא ללא פגע... עצוב,מקומם,חסר הגיון,כואב וכו'- וזה מה יש...

12אניהיא

New member
bimbo. היי

מנסיון אישי שלי (עכשיו אני עוברת את הפעם השנייה) לה לא קורה כלום, אנחנו נעבור שנה קשה בה יבדקו אותנו עם זכוכית מגדלת תפחדי לכעוס על הילד שלך כשצריך תפחדי לנשום לא נכון. והיא? היא תשב בבית שלה ותגחך שהיא עשתה לי חים קשים כאילו ובעוד שלוש ארבע שנים תלך להתלונן שוב ואז הכל חוזר על עצמו שוב. זה העניין שכל אחד יכול להתלונן עלייך אפילו בלי סיבה אלא רק בשביל לנקום בך או להציק לך. זו מדינתו.

שש שבע

New member
פרימיטיביות ורוע לב

לא קשורים אחד אל השני בכלל רוע לב יש לו מספיק כוח לעמוד בפני עצמו, למה לקשר בינים? הסבתות הפרימיטיביות שלי היו נשים טובות לב מאוד...

Galit29

New member
אני מגיבה פה בפעם הראשונה

תראי בדר"כ אני מאוד פסיבית פה חוץ מאשר כשסיפרתי את הבעיה שלי והיו תגובות חלקן אהבתי חלקן פחות. אבל מה שקראתי זה שערוריה, אני בכלל לא הייתי מתייחסת אליה ומנתקת איתה כל קשר ואני בשוק שבעלך עוד מבקש לרצות את האישה הזו בדרך של מתנה בחג. גם לא יריקה מגיעה לה ואישית גם לא הייתי שמה את ילדי אצל אישה כזו לבייבי סיטר . לעומתה חמותי היא "נכס".

מחמתי למדתי דבר מאוד חשוב בחיים

להיות אכזרית בנחמדות קשה להסביר בדיוק מה הכוונה אבל אם תקראי את שאר התשובות שלי ואולי זה יתן לך את הרעיון הכללי של אכזריות זו אני מקווה שיותר לי לציין פה שאיני כזו כלפי אדם אחר ואין זה מטבעי להיות אכזרית ברברית

למעלה