שבת שלום לפורום הנח

עמליה3

New member
שבת שלום לפורום הנח

השבת שלנו שבת עונג.לא מארחים, הפעם מתארחים. יש לנו חברים והיינו נפגשים פעם בחודש. לאחרונה החלטנו במקום בערב לשבת עם כבוד שיושב בלילה על הבטן אנו נפגשים בשבת בבוקר לארוחת בוקר מאוחרת. וכך יושבים צוחקים עד הצהריים ואז איש לביתו למנוחה. וכך דילגנו ארוחה וגם נהנים מאד כשלא עייפים. ולעינין אחר אתמול היינו בהצגה "כלוב העליזים" מה אספר לכם מזמן לא צחקתי עד דמעות. השחקנים הראשיים ספי ריבלין במיטבו ופולי מהגששים גם הוא נהדר ושאר הדראגים מצחיקים עד מאד בקומדית טעויות. וכמוהן ברכות למצטרפות החדשות לפורום הפורה.
.

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום ומבורך עמליה ולכל החברים.

התאור שלך את ההצגה "כלוב העליזים" גרמה לי לצחוק ממש, מין השראה כזו, כאילו אני יושבת ורואה. הרעיון של להיפגש בבוקר שבת הוא נפלא, אולי אני אאמץ אותו. בערב עייפים אין כח, גם הפגישה בבוקר מכריחה את האנשים לצאת מהמיטה ולהתארגן, ולא למרוח את הזמן. זה ממש רעיון יפה עמליה. מה שנותר לי לעשות זה לאחל לך שתהני הן מהאוכל והן מהחברה. אני רוצה לאחל לכולנו בריאות, בריאות הגוף והנפש, שלא נחשוב שאנו חייבים לענות על כל דבר, תמיד נדמה שאם לא נגיב אז יחשבו שאנחנו מטומטמים, אז מה? לאחר תקופה איתנו תהיה להם הפתעה נעימה לגלות שאנחנו לא כאלה. שנאהב את עצמנו ונסמוך על עצמנו, שנזכור תמיד שאנו מחויבים דבר ראשון לעצמנו עם התחשבות מלאה בזולת.

erika6

New member
שבת שלום עמליה יעלי../images/Emo108.gif

עמליה חמודה בילוי נעים עם החברים, זה ראיון טוב להפגש בבוקר עם חברים. רק מה גם זאת בעיה משום שאנשים נוהגים ללכת לישון מאוחר בליל שישי וקשה להתארגן בבוקר. גם אני רציתי ללכת אתמול ל "כלוב העליזים" ולא מצאתי כרטיס. ביד לבנים אמרו לי שהם יפקדו את עירי פעם נוספת. לא נורא, הייתה לי תוכנית לא פחות טובה. יעלי מה אומר שלא אמרתי, שאת נהדרת, אמרתי פעם, אז אני אוסיף ואומר עוד הפעםםםםםםםםם את נהדרת.בכתיבה בחשיבה באנושיות שבך בכל.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifאריקה חמודה על המחמאות.../images/Emo140.gif

הסמקתי.

יעלי, כרגיל, אני מאמצת את דבריך,

שפותחים לנו את היום , ומזכירים לנו שהכי חשוב לאהוב את עצמנו כדי שנוכל לאהוב את זולתנו. ללא תנאי, וללא שיפוט.

אדזה

New member
טוב לנשמה ולרוח

נדמה לי שכבר ראיתי ושמעתי את הדבר המצחיק הזה פעם,אבל בשביל אלה שלא אני מעתיקה אותו,תמיד טוב להיזכר ולצחוק,אז ככה: האישה והאיש ישבו על מזח נמל תל אביב ונשכו קלחי תירס. הם הופתעו למראה יצור מדובלל זקן שטיפס לעברם מן הים. הוא אחז בקבוק ריק בידו. הפרא הרטוב הזדקף מולם ובירך אותם לשלום. משקיבל שלום רופף כתשובה, המשיך ואמר: "אני שד. עשרים שנה הייתי בתוך הבקבוק הזה..." הוא חיבק את הבקבוק הירוק ופנה אל האיש: "עשרים שנה...ואתה הצלת אותי מגורלי". "איך בדיוק הצלתי אותך מגורלך?". "התירס שלך פגע בבקבוק שלי כשזרקת את הקלח לים. בול בפקק." הוא כרע על ברכיו, "אוכל למלא שלוש משאלות עבורך, ואעשה זאת בעונג רב". האיש והאישה החליפו מבטים ספקניים, ספק משועשעים. האיש אמר: "אני רוצה שתמחק לי את האובר, ואני רוצה יתרה של מליון שקל בבנק". "קטן עלי" אמר השד, "מחר בבוקר אתה מרים טלפון לעזרא מהבנק, תראה איזה כבוד הוא יעשה לך. לא מליון שקל...מליון דולר יש לך בבנק." "המשכנתא על המגרש שלקחתי בבנק טפחות - אני רוצה שהיא תעלם". "זה במקרה כלול בסל השרותים שאנחנו מספקים השנה. מה משכנתא, מי משכנתא, מחר בבוקר אתה נוסע לכפר ורדים. במקום בו היה המגרש שלך אתה תראה וילה מפוארת, תלת מפלסית עם ג´קוזי באמצע הדשא ודשא באמצע הגג. "ומה עם מרצדס?" "עליי. בוילה יש שם שתי חניות מקורות. באחת מרצדס בשבילך ובשניה - אלפא ספורט בשביל אשתך. איך זה?" "אתה באמת אחלה" מלמל האיש, והאישה צייצה בהסכמה. בזהירות. שלא יראו את פיסות התירס שנתקעו לה בין השיניים. "מבסוט"? התקרב השד לאיש והנמיך מעט את קולו. אז אולי תעשה גם אתה משהו קטן בשבילי?" "כמו מה למשל". "תראה"...השד היה קצת נבוך. " עשרים שנה בבקבוק זה לא פשוט. אני אסיר תודה, באמת, אבל אתה יודע...עשרים שנה בלי אישה...נו...בקיצור, מה עם איזה סיבוב על אשתך?" "מה?! איך אתה מעז יא מנייק, לא בא בחשבון. תשכח מזה!" "אולי בכל זאת? אתה יודע, בכל אופן וילה, מרצדס, מליון דולר...זה לא מעט, וגם אשתך, נו, היא כבר לא משהו". האיש הרהר בינו לבינו שיש צדק בדבריו של השד. קצת נדיבות הוא עוד יכול להרשות לעצמו. ובכלל, מי יידע. "טוב או קיי. עשר דקות." השד היה מאושר. השד והאישה נעלמו מאחורי שובר הגלים. דקות ארוכות חלפו, השד חזר אל המזח כשהוא רוכס את מכנסיי הג´ינס המרופטים שלו. האישה הצטרפה, והם התיישבו על הצוק ופניהם לים. האיש הוציא חפיסת מלבורו לייט, כיבד את השד. הם ישבו על המזח ועישנו כשפנה השד אל האיש ואמר: "תגיד...בן כמה אתה?" "בן שלושים וחמש." "שלושים וחמש. המממ...אמר השד, ועדיין מאמין בשדים".

בוקר טוב ושבת שלום לכולם, עמליה,

הרעיון הזה של ארוחת בוקר מאוחרת הוא ממש מעולה, צורת בילוי בכיף, אני אישית כבר מזמן ממעיטה באכילה בשעות הערב ולפני השינה. ובאשר להצגה שהזכרת, עוד לא ראיתי אותה, אבל האמת שמספיק לשמוע את שמם של ספי ריבלין ופולי מהגששים כדי להיזכר בסיטואציות מצחיקות אחרות שלהם ולצחוק. וכבר אמרנו - הצחוק יפה לבריאות. כל המרבה הרי זה משובח. עכשיו אחרי שהמלצת בודאי אעשה כל מאמץ להשיג כרטיסים להצגה הזו. אני אוהבהת לצחוק.

שבת שלום, שאלה גדולה../images/Emo2.gif

כמה ימים שאני חושבת אם צריך לכתוב את זה פה או לא. מדובר בגולש בפורום שכותב פה וגם מבקש שיגידו לו תודה על מה שהוא מביא. אני חשבתי לעצמי שבן אדם מביא בדיחות וחידות ומשלים באמת מגיע לו, אפילו שלא יצא לי לכתוב לו את זה. הוא חבר משתתף פה כל הזמן. פתאום קיבלתי ממנו מסר ושם הוא כותב לי שלא כדאי לי להיות פה בשישים פלוס שעדיף שאני ישתתף בפורום אחר, שם אני יהנה ושם גם הוא נמצא, וגם כתב לי קישור, שאולי אני לא אגיע בכוחות עצמי, אז רק אני צריכה ללחוץ ואני שם. אני הייתי המומה, בן אדם שאומר על עצמו שהוא יודע לתת, זה נקרא לתת? לירוק לתוך הבאר ששותים ממנה? אני חושבת שאם אדם לא מרוצה הוא לא צריך להיות במקום שהוא לא מרוצה, אבל לא כאילו להיות חלק מהחברה ואחר כך לתקוע סכין בגב. מה אתם אומרים??? נ.ב בגלל שנוח לי כתבתי במין זכר, אבל מדובר בשני המינים.

שבת שלום

היי לכולכם,סתם בא לי שתדעו שאני עדיין פה אתכם ונו נו נו!!! למי שעשה או עשתה משהו מאד לא אתי, אפשר להמליץ על משהו בלי לפסול משהו אחר.שבת שלום וצהריים טובים אוהבת ציפי.

../images/Emo20.gifיום טוב (או מה שנשאר ממנו)לכולם

מה דעתכם על נסיפור הזה:? ככה זה אצלם - איך זה אצלך? אדם בכדור פורח הבין שאיבד את דרכו. בעודו יורד בגובה הוא הבחין באדם למטה וצעק לעברו: "סלח לי, האם אתה יכול לעזור לי? הבטחתי לחבר שלי שאפגש איתו בעוד שעה, אבל אינני יודע היכן אני". האדם מלמטה ענה לו: "אתה בכדור פורח, מרחף בגובה 30 אלף רגל מעל האדמה, אתה בין 40-41 מעלות אורך צפון, ובין 59-60 מעלות רוחב מערב". האיש בבלון צעק לעברו: "אתה בטח מהנדס"! "נכון", ענה לו האיש מלמטה, "איך ידעת"? "ובכן", ענה לו האיש בבלון, "כל מה שאמרת לי הוא נכון טכנית, אבל אין לי מושג מה לעשות עם מידע זה, והעובדה היא שאני עדיין אבוד. למעשה לא היית לי לעזר רב". האיש מלמטה השיב: "אז אתה בטח מנהל". "נכון", ענה האיש שבבלון, "איך ידעת"? "ובכן, אתה לא יודע איפה אתה או לאן אתה הולך, עלית לאן שעלית בגלל כמות גדולה של אוויר, הבטחת הבטחה שאין לך מושג איך לעמוד בה, ואתה מצפה שאני אפתור לך את הבעיה. למעשה אתה באותו מצב בו היית לפני שנפגשנו, אבל איך שהוא עכשיו זו אשמתי".

erika6

New member
לילי מאי איזה יופי גדול גדול../images/Emo108.gif

הבאת דבר מקורי שלא קראתי אף פעם. קבלי

אדזה

New member
ציפי

אהבתי את תגובתך לשאלתה הגדולה של טובה,אם ההמלצה באה ממניעים טהורים היא בדרך כלל לא פוסלת את האחר.לי ולבעלי עסק עצמאי ואנחנו בונים על כך שיבואו אנשים חדשים,אך מעולם לא פסלנו(למרות שהיו לנו סיבות מוצדקות לכך)את מתחרינו בברנז'ה שלנו.אנחנו ביחסים מצויינים ונעזרים לא פעם האחד בשני במידע ובחוסר במלאי בשעת הצורך,החוכמה היא לבנות גשרים ולא ליצור מהמורות.המשיכי לתרום לנו ממחשבותייך ולהתראות בשמחות.

erika6

New member
ציפי ואדזה../images/Emo108.gif

נכון מאוד, זה לא אתי ובהחלט פסול לשחק את משחק אלף הפרצופים. הוא נכנס לכאן כדי לנפח את האגו שלו דבר שלא מקבל במקום אחר. בפורום הזה הוא גדל וזורק את התינוק עם המים.

yaely2

New member
מנהל
ציפי שבוע טוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo24.gif גדול

התכוננתי לומר לך שלום עם כולם ושכחתי. עכשיו קבלי ממני שלום בנפרד. אני שמחה שאת מבקרת ותמיד נשמח לשמוע את דעתך בכל נושא. לחצי בבקשה על התמונה

אדזה

New member
טובה המקורי

היי טובה זו באמת שאלה גדולה,ואני התייחסתי אליה בתגובה לציפי,פשוט לא רוצה לחזור על אותם הדברים פעמיים,וזה מכוון גם לך.ביי ולהתראות-

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב. לגבי השאלה הגדולה../images/Emo66.gif?

אני חושבת כמו טובה. אין חברה בעולם המקבלת אנשים שמנסים להרוס אותה. להיות חבר בחברה ולגנות אותה וגם להמליץ על חברה אחרת זה בפרוש נסיון להרוס את החברה הנוכחית. אני מודה לטובה שהביאה את זה לתשומת לבנו, זו ממש אזרחות טובה. מי יודע עוד כמה מסרים כאלה נשלחו, ומי יודע כמה עוד היו נשלחים לחברים בפורום על ידי האדם הזה. אני מהרהרת בקול, האם יש מקום לחסום בן אדם מסוג זה? שלפחות לא יבוא בחברתנו? או להשאיר את המצב פתוח לכל אדם גם אם רצונו לקעקע?

erika6

New member
טובה חמודה, טוב שהעלית

וכתבת זאת בפורום. רוב האנשים קבלו מסר כזה. האדם המדובר בו ידוע. כנראה שהוא אדם בלי עמוד שידרה או גייס חמישי. כאן בפורום הוא מקבל חיזוקים, ליטופים וחבוקים ובועט כמו הפרה. כשבמקום אחר ההד שלו לא נשמע. אמרת נכון הוא יורק ששותה ממנו. כולנו מודים לך על כך שכתבת לידיעת כולם.

erika6

New member
יעלי אני חושבת שאותו

אדם המדובר יקרא את הכתוב ויוציא מסקנות או אולי ירצה לומר לנו שזה לא מרוע לב אלא מטפשות

למעלה