החברים איך עבר עליכם המשחק הראשון? אני בעד הנבחרות האפריקאיות,במקרא וארגנטינה או ברזיל ייכשלו. ענת של מאי,אני מבקש לא להפריע לבעלך בצפיה במשחקים. למה הוא בטח יהיה עצבני,ואז חבל לך על הזמן......תתנהגי יפה כי אנחנו זקוקים לך פה.
שבעלי אמר לי שהיום יש איזשהו משחק..(האמת שזה לא משנה לי יש לנו 3 T.V ) האמת היום הייתי כל כך עסוקה : היום אני ובעלי יצאנו "לטיול השנתי" של הבת שלי. איזה כייף היה,כן גם אנחנו נהננו,רק שחבל שלא נכנסתי לבריכת הכדורים. איזה כייף עשו שם כל הילדים וההורים.. אך ממש היה כייף. בנוסף לזה ישנתי היום צהריים,כך שנראה לי שלא אלך לישון בשעות הקרובות איין לך מושג כמה כייף לי בפורום זה! אני ממש אוהבת את כולכם!
סתם חוש הומור,לפעמים שחור לפעמים לבן אל תקחי ברצינות הערות כאלו,במיוחד אם את רואה שיש הרבה נקודות בסוף המשפט. שתהיה לך ולכל החברים שבת נעימה,ואל תשכחו להניף את דגך ישראל על המכונית אני למשל לא מוריד את הדגל,אם נקרע אני שם חדש.
.לא סתם! האמת בעלי לא עצבני, רומנטי היקר, אתה יודע אתה נשמע לי שובינסט!!! מה זאת אומרת "חבל לי על הזמן" ? בגלל שאני אשה או בגלל שאני "נכה" (איך אני לא אוהבת להשתמש במונח הזה,כי אני ממש לא מתפקדת כנכה,אני עושה כמעט הכל) נו באמת ,משעמם לי עכשיו,כולם ישנים. נו אז איך העברת את ערב שישי???
נראה לי שאני המשועממת היחידה בשעות אלה.... מדלגת ביין הפורומים,הרגל שוכבת ברצפה... ודווקא כייף! מחר כל היום לא אהיה בבית, אנחנו נוסעים לבקר את משפחתו של בעלי,איי שם בצפון... אז אכנס מחר בלילה ביי ביי ענת