שבת שלום לכם!

בן בן!

New member
שבת שלום לכם!

המחשב שלי היה מקולקל, ולא יכולתי לכתוב, אבל ראיתי את כל ההודעות שלכם! התגעגעתי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד! רוני ושגיא יקירי! המון מזל טוב שיהיה לכם ורק אושר ואהבה. סליחה שהייתי קצת עוין כלפיכם, אבל תבינו גם אותי. מקווה שהרוחות ירגעו קצת ונחזור לקשר הידידות שהיה ביננו. אני פה מעכשיו. נ.ב. מורן! איך שאני בא את הולכת לצבא? חוצפנית!! סתם, שיהיה לך בהצלחה ותשמרי על עצמך!

דנדוש!

מה שלומך???? שנים לא ראינו אותך! (רק אתמול דיברנו, אבל לא חשוב) מה נשמע? הסתדר לך המחשב סוף סוף? תודה על הברכות, אני מעריכה את זה מאוד. ואל תלך עוד פעם, מספיק מורן נוטשת אותנו, לא צריך גם אותך.

אהבתיה

New member
דניאל !!

טוב שחזרת אלינו!!!! התגעגענו גם אנחנו מאוד מאוד מאוד!!! באמת,ככה עוזבים? אני עוד מעט מתגייסת!!! אתם צריכים להוקיר כל רגע שאני עוד בפורום!!! טוב שחזרת בכל מקרה...מספיק באמת שאני נוטשת...

בן בן!

New member
היי מורני

גם אני נורא התגעגעתי! מצטער שלא תיקנתי את המחשב קודם. את סולחת??? שיהיה לך רק בהצלחה! ואל תשכחי אותנו!

אהבתיה

New member
בטח שאני סולחת! ../images/Emo24.gif

מה שלומך?? היום עשיתי קניות לצבא (איזה כיף אה?) וברור שלא אשכח אתכם!! אני מקווה שגם אתם לא תשכחו אותי! (איך אפשר??
) המצב רוח לא משהו כרגע בעיקר אחרי מה שקרה היום בבוקר... אני מקווה שהכל כבר יסתיים בקרוב...הלוואי. שיהיה לכם יום טוב ושבוע שקט! אוהבת,מורן

למעלה