שבת שלום לכם

Sודית

New member
שבת שלום לכם

סיימתי לראות את החדשות... לא יודעת מה ואיך לאמר, פשוט לא יאומן... 366 קורבנות טרור, הראו את כל התמונות, פעוטות, ילדים, צעירים ומבוגרים. גם חלק מהזוועות.... כל כך הרבה משפחות שכולות.... מצד שני כמעט אותו מספר של אבידות, בכבישים, בתאונות דרכים. ובכל החדשות, כמעט שעה שלמה.... אפילו בשורה טובה אחת, לא היתה. כל פעם אני שואלת את עצמי... מה אני כל-כך מתלהבת לראות את החדשות. סודית מרגישה עייפה ועצובה.

magy

New member
ראיתי

היום אפילו לא נגעתי בעיתונים....ערימה ענקית....... כל דף מלא רעל....עושה לי חולשה על הנשמה....... דיללתי גם את הצפיה בכל העיתונים באינטרנט..... כבר לא עומדת בזה.......... כמה ניתן לספוג מבלי להיות מסוגל לתקן משהו......?

טרה10

New member
קראי את מאיר שליו..בידיעות.

היתר כנ"ל..כמה שאת צודקת והשאלה..איך זה שאנשים פתאום מרגישים שנמאס מהעיתונאים האלה..אז מה עם בוגי הלך לרבנים..למה מה- הם עז.?

באלי7

New member
מכורה

זה מה שקורה שמכורים לחדשות יצא סודית נכנס עצבות!!!!!!!!

Sודית

New member
לא הייתי

מגדירה את עצמי מכורה לחדשות. ובכל זאת בדרך כלל, ביום שישי בערב, רואה את החדשות, של כל השבוע. קשה איתן אך אי אפשר בלעדיהן, הלא כן??? את/ה לא רואה חדשות??? מהי בעצם הגדרה למכור/ה??? סודית לא מתמכרת בקלות.

באלי7

New member
הגדרה

ההגדרה למכור אין לי ......אבל גדר עוזר להגדיר את המכורים ואתה גדר היתה חוסכת לך לכולנו המון עצב לו הקימו אותה לפני שנתים

magy

New member
נשמח אם תוקם גם כעת...

למה מחכים? כמה שנים ייקח לגדר?????? יש יום הולדת שנתיים לאינתיפאדה........... מעל 650 הרוגים........ למה מחכים?

באלי7

New member
אורגזמה

השגתי את מה שאהבתי וכעט אני נאלץ!!!!! לאהוב את מה שיש...וזה קשה ללמדך שאין גמול לאהבה......ונתנחם בתופעות לוואי שלה האורגזמה ........מאת באלי7.......

Sודית

New member
ג ד ר

אולי היה מגדיר את מצבנו אחרת?? אף פעם לא מאוחר.... ואם זה תלוי בי....באה איתך... להקים גדר...זה יעזור אתה אומר??? סודית, בלי גדרות.

magy

New member
קיראו גם לי , לבניית הגדר...

מוכנה לעזור בהקמתה....... צוות הקמת גדר לישראל......נכנס לפעולה..........(פורום חמישים פלוס גדר)

מסקנה = לא לראות חדשות......

אבל עוד מעט יהיה מזרח תיכון חדש......אז, אולי כדאי יהיה לראות חדשות.......

טוסקה

New member
הלוואי וזה היה עוזר

אני כבר לא קוראת עתונים מספר שנים לצערי, זה לא עוזר....

magy

New member
להפוך לבת יענה, אין בה כדי

לפתור בעיות...התעלמות אינה התשובה.... איך מתמודדים...מה הדרכים?

Sודית

New member
צודקת רוזנת....זה לא עוזר....

גם אם לא נקרא ולא נראה חדשות.... מזרימים לך את כל הזוועות, חדשות לבקרים. אז לא קראתי עיתון ולא ראיתי חדשות... מגיעה לעבודה ןהשאלה הראשונה.... שמעת על הפיגוע? שמעת על התאונה? אין לאן לברוח מזה....זה נורא. ומקווה שבאמת השנה הבאה, תהיה טובה... שקטה ורגועה ושסוף סוף חגיעו בשורות טובות. סודית בתקווה.

למעלה