שבת שלום לכם ...

שבת שלום לכם ...

כעצת הבנות אני נחה ונחה ונחה .. .וככל שנחה יותר כך עיפה יותר ... כנראה השפעת התרופות ... אבל שמועה הגיע אליי על פריחת הדובדבן במושב .. אז יצאתי לטייל במטע של השכן ..הוא מתמחה בפירות אקזוטים וגם כמה סוגי דובדבן גדלים אצלו .. פריחת הדובדבן היא פריחה לבנה מרהיבה ביופיה ... העץ כמניפה לבנה יפיפיה ...וריח מתקתק עשיר ומתוק ממלא את האויר ... מחכה כבר לפרי היפה ולהכנת עוגות ומרקחות.... חזרתי הביתה עם סל מלא בפיטנגו שגדל בצדיי הכביש ...חושבת להכין ממנו מרקחת ... (פירות לא אוכלת) שבת שלום לכם טלי

לורי60

New member
ברכת שבת שלום לכולם

לא הייתי בפורום כמה ימים והשבח לאל שהייתי עסוקה בעבודה. וכעת אני קוראת את אשר כותבים ורואה כי הכאב הוא גדול. כבכל יום שישי ביקרתי את שאהבה נפשי בבית העלמין וברכתי אותו בשבת שלום ואני מקווה שיבוא לנפשי מרגוע. שיהיה לכולם שבת שלום ומבורך ומרגוע לנפש לורי

שבת שלום האביב כבר כאן

ופריחת הדובדן היא מיוחדת , כמו כן כל שאר עצי הפרי הנשירים פורחים עכשיו וזה אכן תענוג לטייל בין עצי הפרי הפורחים החלמה מהירה טלי יקירה , קחי את הזמן שלך להתאושש מאחלת לכולנו שבת נהדרת , תנצלו את הימים של האביב לטיולים , טרום ליל הסדר, אחר כך בטח יהיה מוצף מבקרים

hash1212

New member
טלי יקרה../images/Emo24.gif

בריאות איתנה וכיף חיים. שבת שלום לכולכם

למעלה