שבת שלום לכל החברים

עץ שתול

New member
שבת שלום חברים וחברות../images/Emo24.gif

הצצה נדירה באמצע יום שבת קדשינו. מערער אני לעצמי מה נשתבחו שבעת המינים המיובאים מטורקיה יותר מפירות אחרים? אולי שהם יותר נגועים בתולעים? מה מיוחד הרימון יותר ממנגו? במה עדיף התאנה יותר מאבטיח? זהו...אז עוד מעט יעלו עלי, אז אני אפרד כאן
, ונתראה שוב בעוד כמה שעות.

יום ראשון נחמד לכל החברים

איך עבר עליכם יום ראשון הקדוש? בקרתם בכנסיה? יצא לכם להתוודות בפני הכומר שליט"א? אני חגגתי יום חופש באוטובוסים של אגד. סידורים וכאלה. כן מהדרין. אבל ישבתי מקדימה כמנהגי בקודש. ואתם?

moshe010

New member
הרבה פעמים מדברים פה על עבירה לשמה

שכולם מזדעזים מזה, למרות שאני מאוד מבין מי שרוצה פסיכולוגית לשבור את המוסכמות אבל מה הענין המזוכיזיטי לשבת דוקא מקדימה?, מה כ"כ נעים שצועקים עליך ומעירים לך? במחשבה שניה כנראה בשכונה שלך לא שכיח שיצעקו על נשים היושבות מקדימה

אין אצלנו צועקים, רק ממלמלים מתחת לשפם

כדי לקיים הוכיח תוכיח את עמיתך ולא תשא עליו חטא.

mister xy

New member
זה מן פשרה כזאת, לצאת ידי חובה.

ומקיימים בזה גם "כשם שמצוה לומר דבר הנשמע כך מצוה שלא לומר דבר שאינו נשמע"

זה להראות לכולם

אתם לא תגידו לי מה לעשות. ומי שינסה שישאל את דוד אם כדאי(בעצם הוא כבר לא יכול לענות)

סוג ב

New member
כנסיית השכל

מקסימום. חיפשתי שיר נחמד שלהם ביוטיוב, אבל מהר מאוד עברתי הלאה ומצאתי את זה. happy Sunday

Riki991

New member
``ערב יום שני שמח לכולם``.

תגידו, מה זה השטויות האלה? מרוב שמנסים לא להיות משהו מסויים, מקצינים כבר לצד השני. אני רואה פה הרבה אנוסים קיצוניים. שתדעו שקיצוניות לא הועילה לאף אחד. ע``ע שמאלים/ימנים קיצוניים... אפשר להגיד שבת שלום וזה נחמד וטוב. לא חייבים לכתוב גם ``יום ראשון נחמד לכולם`` רק כדי להראות שכביכול השבת היא עוד יום, הנה, עובדה, אנחנו מברכים גם את יום ראשון. אנוסים-אנוסים, סבבה, אבל עם כל הכבוד תחזרו למסלול האמצע הטוב והישר.

mister xy

New member
שכחת משהו, היום גם ערב ראש חודש

חודש פברואר הבעל"ט. ועכשיו ברצינות, נראה לי שהוצאת דברים מהקשרם אבל נמתין לתגובתה של מבולבלת, אם היא תמצא לנכון להגיב.

Riki991

New member
דיברתי באופן כללי

על דברים שראיתי פה ושם בפורום. ``תפסתי טרמפ`` על התגובה של מבולבלת לשם הדוגמא.

"ערב יום שלישי שמח לכולן"

זה היה נטו בשביל להוציא את העוקץ משרשור השבת שלום הקלאסי. לא שיש לי דבר נגדו, הוא חביב ונחמד, ואני יכולה להבין את הצורך שבו, מה'כפת.

mister xy

New member
לכולן ? ? ../images/Emo46.gif

רק לנקבות ? ?
ומה עם הזכרים שבעדר ? מה זה פה ? אפליה מתקנת ?

הברזתי

New member
הלינץ' ברב הזה

נעשה בתוכנית הזו בהצלחה במשך תקופה ארוכה. לא הכרתי את הקטע הזה, אבל הנה קטע שנכחתי בו אני כשעוד חבשתי כיפה. לא ידעתי איפה להחביא את עצמי מבושה... היו ימים...

למעלה