שבת שלום לכולנו
י יהודית לוי New member 27/10/06 #3 ../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifשבת שלום לפורום הנהדר מצטערת על ההעלמות השבוע . עבודה עבודה עבודה. טוב שיש שבת למנוחה. שבת נפלאה וחמימה למרות הסערה שבחוץ.
../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifשבת שלום לפורום הנהדר מצטערת על ההעלמות השבוע . עבודה עבודה עבודה. טוב שיש שבת למנוחה. שבת נפלאה וחמימה למרות הסערה שבחוץ.
ז זאת אני 3 New member 28/10/06 #8 שושי רוצה לדווח לך אצלנו כזה נעים ע שמש זורחת עם רוח נעימה שבת שלום
Y Y A E L I 37 New member 27/10/06 #5 שבת שלום מאשקלון הסוערת../images/Emo188.gif יצאתי הרגע להשליך אשפה וקפאתי מקור . שבת חמה ונעימה לכולם.
שבת שלום מאשקלון הסוערת../images/Emo188.gif יצאתי הרגע להשליך אשפה וקפאתי מקור . שבת חמה ונעימה לכולם.
ז זאת אני 3 New member 28/10/06 #9 עכשיו השמש נעלמה והתחילו הרוחות מ מקווה שלא יהרס היום אנחנו הולכים למאהל עם חברים נקראים "הרי הנגב" אני אצלם ואשלח תמונות יש להם צימרים והאוכל חבל"ז יש שם חוות סוסים ,
עכשיו השמש נעלמה והתחילו הרוחות מ מקווה שלא יהרס היום אנחנו הולכים למאהל עם חברים נקראים "הרי הנגב" אני אצלם ואשלח תמונות יש להם צימרים והאוכל חבל"ז יש שם חוות סוסים ,
1מדינת ישראל New member 28/10/06 #11 נעמה מוכר לי המקום../images/Emo13.gif באמת מקווה שלא יתקלקל לכם הטיול
D DUKASIT New member 28/10/06 #10 שבת שלום ../images/Emo39.gif אצלינו (באילת) השמש חמימה ונעימה והשמיים מעוננים.