שבת שלום לכולן

שבת שלום לכולן

היום החלטתי לקחת את עצמי בידיים והתחיל בשינוי האמיתי שאני רוצה. האמת שהשינוי התחיל כבר לפני שנה אבל היו ירידות עליות במשך השנה הזו והיה לי מאוד קשה להזיז את עצמי לשינוי של ממש. אשמח להצטרף אליכם לשמוע אותכם ןלקבל טיפים. וכמובן,אשמח לתת טיפים ולעזור כמה שאני יכולה מתוך הניסיון שלי. בינתיים מאחלת שבת שקטה לכולנו. החלמה מהירה לכול הפצועים ושהחיילים יחזרו הבייתה בשלום.

hayapollak

New member
שבת שלום גם לך

למה את מתכוונת כשאת אומרת שהחלטת לקחת את עצמך בידיים ולהתחיל בשינוי האמיתי. אם את רוצה ויכולה לפרט קצת איזה שינוי את רוצה לעשות, מה גילך,מצבך ו/ו לספר על עצמך אפשר יהיה להתייחס יותר.

שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

ברוכה הבאה ובהצלחה עם השינוי

אז ככה....

אני בת 24 רווקה. בשנה האחרונה נחשפתי להמון דברים. מעוניינת לחולל המון שינויים בחיים שלי. אבל,אחרי שהעמסתי על עצמי הרבה החלטתי לקחת הכול יותר לאט. לתת לעצמי את הזמן ולא להלחיץ את עצמי. רואה כבר את הצמיחה ואת השינוי אבל רוצה עוד... לא שבעה. מה אני רוצה לשנות? הרשימה ארוכה אני אנסה להתמקד ולעלות את זה כאן בהמשך.

כל הכבוד על האקטיביות!

זה באמת הצעד הראשון לשינוי
אז איזה דבר בחייך את הכי רוצה לשנות? או 1-3 דברים שהכי חשובים לך...?

בוקר טוב מיכל ../images/Emo9.gif

אז ככה: הייתי רוצה לרדת במשקל(אין לי הרבה עודף משקל כך שזה יהיה קל) החלטתי לפנות לייעוץ מקצועי.דיאטנית מאוד מיוחדת שנראה לי שיכולה מאוד לעזור לי. לשפר את האנגלית שלי. לקדם את עינייני הלימודים שלי. כן,אלו שלושת הדברים הכי בוערים לי כרגע. יום מקסים שיהיה לך

נשמע דברים שכיף להגשים!

לגבי: (1) "לשפר את האנגלית שלי." כיוון עבודה: להשתפר בעזרת קריאה בספר שאת אוהבת, אבל ספר באנגלית. בעצם לאיזו מטרה השיפור באנגלית - בשביל לימודים, בשביל טיול, סתם באופן כללי? לאיזו רמה באנגלית את רוצה להגיע? (2) "לקדם את עינייני הלימודים שלי." את רוצה ללמוד B.A.?

תודה רבה לכולן על הקבלת פנים החמימה

אשמח להיות חלק מהמעגל. שיהיה לכולנו שבוע שקט ורגוע. אמן

למעלה