שבת שלום לכולן

shelycat

New member
שבת שלום לכולן

ניצלתם את מזג האוויר היפה או שנשארתם בתוך 4 הקירות?

רחלילי

New member
שבת שלום

השמש נכנסה הביתה ועשינו כמה טורנירי מונופול איזה שבת כייפית רצינו לטייל אבל היה כזה כייף בבית שלא יצאנו.

fila

New member
גם אנחנו לא יצאנו למרות

התכנונים היינו בבית ואצל ההורים שלי נחנו ה מ ו ן למעשה רק עכשיו התעוררתי...

Ronnie*

New member
אנחנו הלכנו לים

עם ההורים שלי ואחותי וחבר שלה... היה ממש נחמד (חוץ מזה שאנחנו לא היחידים שחשבנו על הרעיון... אז היה קצת צפוף. אבל בכל זאת כיף).

אנחנו למדנו בבית...

גם כי הגבר אחרי תורנות (ישן 11-15)... גם כי לו יש מבחן עוד שבועיים ולי יש שתי עבודות להגיש השבוע... גם כי עלה לי המספר בעיניים ועוד אין לי משקפי שמש או עדשות מתאימות... וגם כי אנחנו חננות.

אני את רוב הבוקר ביליתי בקאנטרי

בלי לעשות יותר מדיי, פשוט להנות מהשמש הנפלאה שהיתה היום. הייתי עם אמא שלי, ואחי עם האחיינים המתוקים שלי. לירון יש בבית ללמוד.

עששית

New member
גם אנחנו די חננות

ובמיוחד בהתחשב בכך שלפני שנה בדיוק הצעתי לגיא נישואין, ושאנחנו 4.5 שנים יחד היום

הילית*

New member
אנחנו ישבנו בגינה בחוץ

עם חברים שבאו אלינו לארוחת בוקר והיה ממש אחלה

Hadar p

New member
אנחנו יצאנו בשישי בערב עם חברים

והיה ממש כיף
ביום שבת אנחנו הוזמנו לחמי וחמותי שאירחו חברים עם התמונות של החתונה וכו....
ההורים שלי אירחו בחצר ל"על האש"
את קבוצת הבוגרים בכדור יד של אחי ושחזרתי הביתה היה פוגרום ובלאגן ונאלצתי לשטוף ולעזור לארגן....

גלי ב

New member
אנחנו נסענו לטייל ../images/Emo13.gif

נסענו לטיול עם על המשפחה. היינו במקום מדהים שנקרא - הר הרקפות... זה לא רחוק מאלייקים וליד מקום שנקרא - גלעד. במילה אחת - מ-ק-ס-י-ם
המקום מדהים בשפע הרקפות שבו ופשוט כיף לטייל שם. אח"כ טיילנו באיזור זכרון ובנימינה, אכלנו במסעדה צהריים והתפזרנו. אגב - ניראה שטויס אר אס מחסלים את המלאי שלהם - הכל בהנחות ענק. ככה שאם אתן צריכות לקנות צעצועים או מתנות זה המקום וזה הזמן... בכל מקרה - חזרנו הביתה שמחים ועייפים... ועכשיו - מתכננים כבר את הטיול לשבוע הבא (במידה ויהיה מזג אויר טוב) שיהיה שבוע מקסים
,

lital_helmer

New member
הייתה שבת נפלאה...

וחבל שלא יצאנו לטייל, דווקא בשבת הקודמת כשהיה פחות יפה...אז טיילנו. בכל מקרה אשמח לקבל המלצות לטיולי שבת...נשמע שאתם מבקרים במקומות מקסימים. ליטל

פלוציקה

New member
אנחנו..........

ביום שיש בקושי הצלחנו לצאת מהמיטה לקראת 12:00, החלטנו לדחות את הקניות לשבת וללכת לטייל ליד הים, הצטרפו אלינו עוד זוג חברים, לאחר טיול קצר התיישבנו לאכול ארוחת בוקר/צהריים... היה ממש כיף... ובערב הלכנו רק שנינו לסרט מדהים - "פרידה". מאוד אהבנו ונהננו מהסרט, מה גם שהיינו היחידים באולם הקולנע, כך שקיבלנו הקרנה אישית וללא הפסקה...(הלכנו להקרנה של 19:00)... כך עבר עלינו יום שישי... את רוב השבת בילינו בבית, ביקרנו אצל סבתא שלי, נסענו לקניות בטיב טעם בנתניה, קנינו מלא גבינות ותותים... עשינו לעצמינו ערב גבינות, פתחנו בקבוק יין טוב, ואז אדם ביקש שאני אלמד אותו קצת לרקוד...אז בילנו את הערב בריקודים, יין וגבינות... אני חייבת לציין שכבר מזמן לא בילינו כל כך הרבה זמן בסוף שבוע ביחד, רק שנינו...היה כיף וממש נהננו... מתי כבר סוף שבוע הבא????????????????????????????

למעלה