שבת שלום לכולן

קיטי08

New member
שבת שלום לכולן

רציתי לעדכן שאתמול היה יום יותר רגוע, נראה שהדימומים פוחתים...אז אני מקוה לטוב, רק חבל שאין איזה מכשיר אולטרסאונד קטן לבדיקה קצרה...לא משהו רציני... בכל מקרה זו הזדמנות להודות לכן, אתן מדהימות, הרגשתי כל כך מחובקת בשעות שהרגשתי שבאמת הכל מתהפך לי שוב. מאחלת לכולן שבת שלווה.

קיטי08

New member
תודה

אחרי שחזרו הדימומים, חזרתי למוקד, וכבודו מתנועע בשמחה, אז לכמה שעות אני אופטימית. תודה על האיחולים

אםדניאל

New member
הי קיטי

רק עכשיו קראתי על כל ההתמודדיות שלך.... וואו! מקווה שבקרוב המצב יתייצב לטובה ותוכלי להמשיך הריון עגול ותקין בשקט (יחסי) > מאחלת לך שבעוד כמה חודשים תוכלי לשרשר את עצמך כדוגמא אופטימית , לשאלה של הריונית , חרדה ומדממת<

קיטי08

New member
יום יותר רגוע

קיבלתי אישור מקופרמינץ לחזור לשגרה, אז בעצתך- אחשוב טוב ואולי באמת יהיה טוב. תודה, גם על התפילות

קיטי08

New member
תודה

סוף סוף מישהו עושה לי מעקב הריון צמוד כפי שאני רוצה (היו רגעים ששקלתי לעבור לגור במוקד...) יום טוב וחג שמח

happy

New member
לא יודעת איך פיספסתי את ההודעה שלך

התחרפן לי אתמול. שמחה שקופרמינץ אישר לחזור לשיגרה. שימשיך להיות עגול ארוך תקין ואם אפשר גם משעמם

קיטי08

New member
תודה

הפורום עשה קצת סלט בימים האחרונים. מצטרפת לברכה לשעמום, מה זה מתאים. מאחלת לכולנו קצת שלווה

שימי לב שזה לא רק קופרמינץ -

גם אנחנו עושת לך מעקב היריון צמוד!!! (ואגב, כאן בפורום כשאומרים לחזור לשגרה הכוונה היא לשגרת חירום - קרי, דאגות וחרדות עד הסוף הטוב (-: ). מאחלת לך שכל דאגותייך בימים הקרובים יהיו היכן למקם את תפוחי האדמה במדורה שלא יישרפו, ושהילדים לא מטפטפים מרשמלו רותח זה על זה
(שאלו החרדות שלי השבוע, כדי לנסות ולא לחשוב על חרדות אחרות). ל"ג בעומר שמח ורגוע

קיטי08

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי

קופרמינץ אפילו לא מתקרב לרמת הטיפול כאן. לכבוד הטפטופים, קיבלתי פטור מל"ג בעומר ודן צריך לרוץ אחרי החברה ולודא שהם נשארים לא צלויים (ככה אנחנו אוהבים אותם, לבנים וחייכנים). יש יתרונות, אני רק מחלקת הוראות (כבר אמרתי בבית שאני יכולה להתרגל לזה). חג בטוח לכל האמהות.

mic75

New member
הי קיטי

שמחה על החדשות ומקווה שבאמת יפסיק סופי הדימום מאחלת לך הריון תקין ורגוע המון המון בהצלחה נדבר מיכל

קיטי08

New member
תודה מיכלי

על הליווי מהרגע הראשון. אכן מקוה לשקט, ורוגע. דברי איתך כשמתאים לך

נייטי

New member
קראתי אותך כבר בשבת

אבל לא הספקתי להגיב. מבטיחה לך שעוקבת אבל מצטערת שלא תמיד מגיבה. אני שמחה שחזרת לשיגרה ומקווה שזה ימשך ככה עוד אי אלו חודשים טובים. אל תפסיקי לעדכן ואני מבטיחה להמשיך לחשוב לך מחשבות טובות.

למעלה