שבת שלום לכולם!

שבת שלום לכולם!

אני רוצה ברשותכם להקדיש לכם כאן מכתבים שכתבתי בחיים שלי מכתבים שיצאו מהלב במקרים מסויימים שקרו לי בעבר. וגם היום,אשמח לקבל תגובות ואני מתחילה לכתוב לכם מהיום,שבת שלום לכולם ותהנו מהקריאה אני מאמינה שאני הולכת לרגש אתכם,תודה.

המכתב שלי.....

אני סופרת עד לרגע שנעמוד תחת כיפת השמיים ונוכל להביט אחד לשני בעיניים,מבלי לדבר. במבט אחד קטן אם יגיע היום הזה שעיניך יפסיקו להיראות עצובות,זה פשוט חייב להיות היום הזה. יום של שמש,כי לא תרצה שיהיה לי קר,למרות שזה יהיה בשבילך תירוץ מצויין שאינך יכול להפסיק לחבק אותי,למעוך אותי. אני מקווה שהבגדים "המפוארים" לא ימנעו ממך לחבק אותי ולמעוך אותי כל כך חזק,כמו שרק אתה יודע,למחוץ כי ככה מחבקים מהלב. הלב שלך יאיים לפרוץ מהחזה שלך,מרוב שמחה,ושלי????מה איתו????לא יודעת,ממחשבות על היום הזה אני רועדת כולי,אבל אני כנראה אישאר האדישה מבנינו.....או שאולי לא!לא יודעת אוףףףףףף אני מבולבלת כנראה מהתרגשות. בטח אתה שואל מאיפה לי כל המחשבות האלה,טוב אולי אפילו אתה יודע את התשובה,זה מה שמעסיק את מוחי בכל יום שעובר,וגורם לי לאהוב אותך יותר ויותר. המתנה הזו היא שלך(אני),המתנה הזו היא שלך כדי שתוכל להיות מופתע כל יום מחדש,וכנ"ל לגביך,אני לא חושבת שיכולתי לבקש משהו טוב יותר מבחור כמוך,אני באמת מופתעת מכמה באמת אתה יכול להיות מאושר כשאתה משוחח איתי,ושאני גורמת לך לחייך,ולפעמים אפילו לכעוס,כנראה שזו המתנה שלך אליי,העונג שאתה מסב לי רק מלראות את פניך מחייכות,העיניים עדיין עצובות,עד היום ההוא,נו שיבוא כבר,ואז מתחיל הפחד שהכל ייגמר,אבל לא נראה לי שזה ייגמר,אתה יודע למה? כי יש שיר שאומר:תראי זה אני,בוכה אל תלכי כי לא נשאר דבר,רוצה שתדעי מה שאת בשבילי אז תני עוד מבט אחדדדדדדד,זה בעצם השיר ששמת לי בקליפ שהכנת לי,בקליפ שהכנת ליום הולדתי. אני התאהבתי בך בצורה שלא תיאמן,כי מזמן לא ידעתי ושמעתי את המושג אהבה,אני זוכרת שכשהייתי רואה אותך יושב מול כל האנשים במצלמה,שהיית משדר ובעצם שם הכרתי אותך,תמיד אמרתי לעצמי יא הוא כל כך נחמד,ומבוקש,אבל למה שירצה אותי? הוא יכול להשיג מפה כל אחת ואחת. אני מודה צורת המחשבה שלי היתה שגויה בזמנו,כי תמיד אמרתי שלא ניתן להכיר את האדם אם לא תשב ותשוחח איתו לפחות,והנה אני אישית נפלתי למערבולת של מחשבות שגויות. אני אסיים את המכתב הזה,בזה שאומר שנותר רק לחכות,לחכות ליום הזה שנהיה יחדיו,אני הולכת עם המילין שאמרת לי בתוכי,ולא שוכחת אף פעם שאתה כל כך אוהב אותי,כי אתה באמת אוהב אותי אני יודעת וכך גם אני אותך,כנראה שתמיד היית המלאך שלי,וכך תמיד תישאר,ולסיום......נתראה כשנתראה....... שלך.................LOVE

וואוווווווווו

את ממש כותבת יפה ובאמת עם יד על הלב ריגשת אותי,אבל פה נשאלת השאלה,למי המכתב הזה נכתב? ולמה את נשמעת כאילו את כואבת כל כך?אני חייב לומר שזה מכתב למישהו מיוחד ואם הייתי מקבל מכתב כזה הייתי מתעלף,מקווה לראות אותך כותבת כאן שוב.

אממממ

האמת שציפיתי לתגובות מאנשים חלק מהדברים נכתבו בזמנו כשהיה לי חבר,היום אני מוציאה הכל החוצה. ותודה על המחמאה חמוד וכן אני אכתוב שוב.

למעלה