שבת שלום לכולם

קובי,

מזל טוב לאחיך הקטן, מקווה שנהנת בבר המצווה... הקלטת שירים חדשים?? קולל.. אני מתה לשמוע.... והקטע על הפרשה.... עשינו קבלת שבת בקומונה ולקחתי מהיסודי שאני עובדת איתו ספרון כזה על שבת מתנועה אחת שנקראת בראשית. והייה כתוב שם על לשון הרע ועל זה שבגלל זה הייתה שחפת וכאלה.. אבל היינו בטוחים שזה כתוב כדי לחנך את הילידם וקצת הזעזענו מזה... P= מצחיק שזה באמת נאמר....

KobIPWA

New member
תודה...

לגבי השירים החדשים, סתם כי אני רוצה לפרוק את זה איפשהו... יש את Closer, שבמקור הוא של Nine Inch Nails. זה שיר מאוד לא שגרתי, אבל בכל זאת הוא הצליח איכשהו בMTVכשיצא. לקחתי את הדבר הביזארי הזה, והפכתי אותו לשיר פופ קליל. מי שרוצה לראות ואולי להיזכר, הנה הקליפ (המאוד שונה במחלוקת ולעתים קשה לצפייה) של השיר המקורי: http://www.youtube.com/watch?v=TChLjL8AXSg גרסה חדשה לשיר "גיא" שנכתב בטירונות. הוספתי קצת גיטרות, שיניתי את הסולם... יצא הרבה יותר טוב. ביצוע לשיר Ain't it the Life של הFoo Fighters. האמת? לא שיניתי שם הרבה, חוץ מבסולו. אבל משום מה הרגשתי צורך להקליט את זה. Once Again. שיר שנכתב ע"י יעל, שהייתה בעבר בקן קיר"ש ז"ל. הכרתי אותה בשומריה, ולצערי הקשר איתה התנתק. איכשהו הגעתי לדף היוצר שלה, והחלטתי להלחין את השיר הזה. I Want You Back, קאבר לJackson Five (כן כן, האחים למשפחת ג'קסון... כולל מייקל). חשבתי שזה יהיה ממש כיף, ולדעתי יצא כאן השיר הכי מגניב שהקלטתי. והפרוייקט הגדול שלקח לי שנה פלוס להקליט מאז הרעיון - "המחרוזת הגדולה". 11 שירים, שלכולם יש אותם אקורדים, במחרוזת אחת. לד זפלין, החברים של נטאשה, פורטרט, הביטלס ועוד... אני אשלח לינקים בקרוב.

קובי שאלה אליך

הזכרת את הבמה.. הממ ...אז ככה....זה נכון שכל מה שהיה ישן נמחק? סתומרת לפני שהעלו תאתר החדש..בכלל זה נשמע לי מזה דיבלי מה שעשו. ומזל טוב לאחיך על הבר מצווה:p

KobIPWA

New member
ממש לא

מה שהיה בעבר נשמר, חוץ מדברים שהועלו בשבועות האחרונים לפני קריסת האתר. גם כל מה שעוד לא עבר אישור נמחק. ותודה!

תודה קובי,

פשוט זה מה שאחי אמר ואני אמרתי שלא יכול להיות אז התערבנו וזה. יאי..ניצחתי

שבת שלום מגדוד 50 בנח"ל...

יש לי הזדמנות קצרה להשתתף בפורום זה ולא הייתה לי קבלת שבת טובה כבר הרבה זמן. אצלינו הקבלות שבת הן: אגרוף באף למישהו כשמספרים על משהו רע שקרה השבוע, ואז כאפה מתלבשת על העורף לגבי הדבר הטוב. סתם סתם, הקבלות שבת שלנו מלוות בשירה רמה מצד הפלוגה של הנוע"ל ומירמור וייאוש מצד הפלוגה של השומר הצעיר והמחנות העולים... פשוט נמאס לנו לשיר בשלב מוקדם של הטירונות, והנוע"ל עושים את זה בכל הזדמנות אפשרית, לא ברור ממה הם כל כך שמחים (כי ידוע לי שהם לא). בכל מקרה - דבר טוב: פגשתי בת גרעין השבוע במסגרת "יום ספורט" בו אנשים מוכשרים מתעסקים בספורט, והפחות - כמוני - מתחמקים החוצה לאכול מלאווח ולבלות עם בת גרעין מגניבה. דבר רע - ציפייה לקו. סוף סוף סיימנו להתאמן (אחרי יותר מ - 8 חודשים) ועכשיו אנחנו מספיק מוכנים כדי לסכן את חיינו או משהו כזה.. בכל מקרה, לא כיף. יום השואה - שמחנו לגלות אצלינו בבסיס - טקס יום שואה אלטרנטיבי מלא. הקריאו טקסטים מצוינים ושרו שירים טובים. התמלאנו גאווה ושמחנו לרגע שבכל זאת יש לנו את הגדוד הזה של גרעיני הנח"ל. ואז לא הגישו לנו כלום חוץ מ"סקי" בארוחת הבוקר.

פורה

New member
שאלה-

כמובן, off the record....יש אנשים בפלוגה שלכם שהם לא יצאו לש"ש? לא בגרעין וכד'...? ואם כן, מה הם עושים שם ואיך הם מרגישים?

jast

New member
היי סרג..

זאת חן משיכון המזרח.. אתה הדרכת אותי בהכנה למחנה שומרי אם אתה זוכר[: מגניב לראות שאתה פה.

למעלה