שבת שלום לכולם.
ס סוהו 09 המועדון New member 4/8/06 #3 שבת שלום לכוווווווולם ואמן האל יישמור על חיילינו הסדירים והמילואימניקים שנמצאים בעורף האויב בלבנון וגם בעזה ומקומות אחרים
שבת שלום לכוווווווולם ואמן האל יישמור על חיילינו הסדירים והמילואימניקים שנמצאים בעורף האויב בלבנון וגם בעזה ומקומות אחרים
ס סוהו 09 המועדון New member 4/8/06 #5 וווווווווואייייייי איזה שבת יש לי התקשרו אליי מהמילואים אמרו לי להיות זמין מקווה מתפלל אמןןןןןן אינשאלללההה שיקראו לי כבררררר אני מתגעגע ונמאס לי מהעבודה
וווווווווואייייייי איזה שבת יש לי התקשרו אליי מהמילואים אמרו לי להיות זמין מקווה מתפלל אמןןןןןן אינשאלללההה שיקראו לי כבררררר אני מתגעגע ונמאס לי מהעבודה
ק קרטיב בטעם נשיקה New member 5/8/06 #6 ../images/Emo20.gifש../images/Emo20.gifב../images/Emo20.gifת../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gifש../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gifו../images/Emo20.gifם../images/Emo20.gif ו מ ב ו ר ך , בעזרת השם י ת ב ר ך - לך י ו נ ה י ק י ר י ולכל ה י פ י ם ש ל י כ ו ל כ ן /ם !!!! שתהיינה בשורות טובות, ח י ו ב י ו ת , נפלאות - בריאות, א ו ש ר , א ה ב ה , כוח, א מ ו נ ה , תקווה, ח י ו ך - בעזרת השם י ת ב ר ך !!!! שלכן/ם תמיד, א ו ה ב ה מ ו נ י ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם , דדי.
../images/Emo20.gifש../images/Emo20.gifב../images/Emo20.gifת../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gifש../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gifו../images/Emo20.gifם../images/Emo20.gif ו מ ב ו ר ך , בעזרת השם י ת ב ר ך - לך י ו נ ה י ק י ר י ולכל ה י פ י ם ש ל י כ ו ל כ ן /ם !!!! שתהיינה בשורות טובות, ח י ו ב י ו ת , נפלאות - בריאות, א ו ש ר , א ה ב ה , כוח, א מ ו נ ה , תקווה, ח י ו ך - בעזרת השם י ת ב ר ך !!!! שלכן/ם תמיד, א ו ה ב ה מ ו נ י ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם ם , דדי.