שבת שלום לכולם!

שבת שלום לכולם!

שבת שלום לכוווולם! מקווה שהיה לכם שבוע טוב! שבוע עמוס תל"ם! הכי שווה כשיש הרבה תל"ם... אין מה לעשות כולנו יודעים את זה.. אבל מתכחשים...
אז שבת שלום ומבורך! באהבה רבה רבה... אלפקה.

yonisherman

New member
זאת הלל

ואלפקה,אני מצטערת,זה היה ממש פיקוח נפש.תשאלי אותה בעצמך... ואת יודעת מה,את צודקת!!!! כולנו (ובעיקר אני) מקטרים ומקטרים על ההשתלטות המאסיבית על חיינו אבל בסופו של דבר-מה זה החיים אם לא נוער תל"ם. האנשים המסכנים שמחוץ לתנועה-הם ,הם חסרי החיים.ושיעזבו אותי בשקט, קנאים!! שבת שלום ומבורך,אלפקה אהובה. ושוב סליחה הלל

הלל!

אני סולחת לך! זה שבוע חדש עוד מעט אז אני אאלץ לסלוח לך... סתם
בשמחה אני אסלח לך! בתנאי שלא תגלי לעוד אנשים
(למרות שכולם כבר יודעים) חחחח אז באמת שבת שלום ומבורך, ושיהיה בו מחשבות על תל"ם...
אבל לא יותר מדי... באהבה, אלפקה. נ.ב. אני סולחת לך

tapuzy101

New member
שבת שלום אלפקה מאוד לא סמויה!!!

יודעים מי נה נה בננה!!!

וואי! תפוזי...

תקשיבו לי, ותקשיבו לי טוב! אני לא יודעת איך אתם יודעים מי אני, (למרות שיש לי שערב שקשורה איכשהו למזכירות) אבל אתם תשמרו את זה בסוד! יש לי עוד מעט זמן עד שאני אחשוף את עצמי! אז בינתיים... שבת שלום וכמעט שבוע טוב אפילו! אלפקה.

advoocha

New member
אבל תפוזים, רואים את הראש שלכם,

רואים את הזנב שלכם- אלפקה תראה ולא תצא מהבית. - את ארנב? ["אנחנו יודעים מי אתה!" אדוה, בסימן מיץ פטל. ענת- עוד לא עשית מדרש בנושא!]

guyim

New member
אולי נצא מהסרט....

לא נעים לי להיות זה שהורס, אבל אתם מדברים פה שטויות בזמן שיש דברים הרבה יותר חשובים על סדר היום- לדוגמה, אלפקה, אלא אם כן קוראים לך סיגל או הלל, אז למה לא באת לטקס סיום של מסע האופניים? סתם כי העלנו את השאלה הזאת בכלליות בפורום ואפף אחד לא ענה. יאללה בואו נדבר על מה שחשוב.. שלא תבינו לא נכון, זה בסדר להשתטות אבל תזכרו למה בכלל קיים הפורום..

dead fish

New member
../images/Emo110.gifאני ממש מסכימה עם גיא......

אני אומנם לא יותר מדי כותבת בפורום ואין לי שמץ של מושג מי כל הסמויים (האמת, זה גם לא מזיז לי) אבל אני כן קוראת ולעיתים מגיבה..... זה אכן פורום חברתי ויש מקום להערות אישיות אבל בזמן האחרון נוצרים יותר ויותר שירשורים שלא קשורים/נוגעים בכלל לנושא הפורום וזה ממש פוגע באווירה שלו, אם בא לכם שיחות אישיות קיימים המסרים ולכך הם נועדו. אני מקווה שזה לא יצא תקיף (יש נטייה לדברים בכתב להישמע כך) PEACE דנה

advoocha

New member
אני לא מבינה את הבעיה

א. ספציפית- אלפקה התנצלה על שלא יכלה להגיע כי הייתה בגיחה עם בית הספר. אני לא ידעתי על החזרה שלכם כי לא הייתי מחברת [לעולם ולמחשב] כמה שבועות ובניחושים אני לא ממש טובה. אני באמת מצטערת שככה זה יצא. ב. אני לא רואה מה הבעיה בבדיחות- לא הייתה פה שום בדיחה אישית, זו הייתה התלוצצות דיי כללית, ואני לא חושבת שלפורום יש איזשהו עיקרון שנוגד חברות וכיף.

guyim

New member
התכנית שלי לא עבדה...

חשבתי שמי שייגיב יהיה אלפקה אבל כמי שהיא באמת. אדווה אני מאמין שאת היא לא האלפקה. לאמשנה..

הלווו פרופורציות אני מבקש!!!

איפה אם לא כאן יש לנו במה להשתטות ברמה ארצית?!!!?!? איזה כלי אם לא הפורום שומר על קשר על בסיס כמעט יומי בין חברי התנועה ברחבי הארץ?!?! הפורום הוא של כולנו וזכותו של כל אחד להתבטא איך שבא לו בפורום... ---ועלינו כאנשים פתוחים ופלורליסטים--- לתת לשיח הזה להתפתח ולצמוח לא משנה כמה שהוא ייראה לנו חסר מהות... אתם לא צריכים להסכים עם מה קורה בפורום... אבל פרופורציות, אנו בסה''כ בני נוער עם מצבי רוח משתנים והורמונים משתוללים ואם יש לנו מקום להשתטות ועוד יותר טוב כתנועה... הז יאללה יבורך. רק העובדה שחברי התנועה מוצאים לנכון להכנס לפורום לכמה דקות ביום להשתטות ולשמוע מה יש לאלפקה להגיד שווה את זה... אז השתטו, אבל כמו בכל דבר... במינון הנכון סבבה??? כן? אז באהבת עולם בית ישראל עמך אהבת דני

dead fish

New member
דני....היי......./images/Emo140.gif

אני לא לגמרי בטוחה אם התכוונת בתגובתך אלי....בכל מקרה אני לא מתכוונת שאסור להיות אנונימיים או לצחוק ולהשתטות אבל שירשורים פרטיים הם למסרים פרטיים, לא ניסיתי לתקוף....פשוט זה לא היה נראה לי במקום..... אבל אני לא מנהלת הפורום ולא אני מחליתה על דברים כאלה..... אמרתי את דעתי... אם צוות הרכזים שמנהל את הפורום רואה שירשורים כאלה כמבורכים....fine with me... הערתי הערה שלדעתי לגיטימית.... אני מצטערת שזה נשמע כאילו השתגעתי על כל הראש.... אבל לפעמים בכתב זה יוצא יותר תקיף מבדיבור.... בכל מקרה חג השלמות (ופסח) שמח דנה

advoocha

New member
והספר?!

שמעתי שהייתם בירושלים, מ'זה התבאסתי לא לראות אותכם..:/ מקוה לראות אותכם בקרוב למדיי.. :)

tapuzy101

New member
לא גדלנו על הספר../images/Emo9.gif

כן...באמת תהיתי למה לא היית שם... בתקווה

למעלה