שבת שלום לכולם

MaYcHuK

New member
נסיך יקר

1. חשבתי שאתה מביא פיתה עם פסטרמה 2. לבחור היה קרחת ובצדדים שיער שחור לפי מה שזכור לי אתה עם קרחת כולך עדיין לא בטוחה שזה היית אתה 3. בנוגע לעין הנפוחה, צטערת אני בעצמי חולה ואני לא רואה אותך עוזר לי, ואני ושעורה לא חברים טובים וטוב שכך, לכן לא יכולה לעזור לך 4. הזמנתי ולא באת לאכול בעיה שלך 5. התגברנו על הה והדה ולכן... * קארמה- כתבנית לעת מצוא *

מאי היקרה ../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif

1 - אני מביא משהו אחר.. 2- חחחחחחח זה הייתי אני, פשוט לא גילחתי איזה שבוע, חוץ מזה, את רוקי נורא קל לזהות ... ותגידי, זו היית את בתחנת אוטובוס? אני הלכתי לכיוון למעלה על אלנבי עם הכלב ושמתי לב למשהו בתחנת אוטובוס, לא יכול להיות שאני מפספס הרגשה שמסתכלים עליי, יש לי אינטואיציה טובה. 3- אם אי פעם תהיי חולה ותהיה לי הזדמנות לעזור לך, ברצון רב למרות שאת לא יכולה לעזור לי
4- הזמנת אבל את רחוקה.... חשבתי שאם כבר את מבשלת משהו, אז גם צריכה לדאוג שזה יגיע לאנשים נזקקים כמוני..
5- התגברנו זה נכון
וזה... העיקר.

MaYcHuK

New member
נסיך

לא לא עמדתי בתחנת האוטובוס חציתי את הכביש וצעדתי לעבר העבודה ואתה בדיוק חצית את הכביש ואכן זיהיתי את רוקי ולכן חשבתי שזה אתה לגבי כל השאר נדבר אחורי זה

את בת 36, גרושה ומנהלת לשכה,

כלומר אישה עם ניסיון חיים לא מבוטל, אז מפגש קטן מטיל עלייך צל כבד? סעי לכרמל, הנוף שווה.......

relyr

New member
חמוד מצידך../images/Emo13.gif

תודה על העידוד ומפתיע כי קראת בכרטיס שלי אקח את המלצתך ברצינות ואגיע. אתה יודע איך זה בלבוסטית בחיי המקצועיים, מתקתקת עניניי אהבה של אחרים, שומעת, מקשיבה, מייעצת, נותנת, נוגעת ואותי קצת שוכחת בצד... כך קרה כי שנתיים חייתי בעולם אחר, לא רע חלילה אך בהחלט אחר מאוד, כך שזה מרגיש לי קצת מוזר וחסר ביטחון מעט אתגבר שוב תודה

arieshor

New member
רוצה איך חוששת

שבת שלום קודם כל את שייכת הגיבוש מתכוון גם אלייך את גם בתוך זה את פשוט צריכה ללכת אני בטוח שמכירים אותך או ישמחו להכיר אותך אין לך מה לחשוש

למעלה