שבת שלום לכולם

סקאוט

New member
שבת שלום לכולם

תהנו מחר ותעשו חיים יהיה נעים מאוד ומוכרח להיות טוב

שבת שלום איש ../images/Emo13.gif

תודה, בטח טוב, לא שמעת? 40 שנים על 4 גברים
איך לא יהיה טוב? מוכרח להיות

relyr

New member
רוצה אך חוששת...

שבת שלום, כל השבוע תכננתי להגיע למפגש והנה כמה שעות לפני מרגישה לא כל כך שייכת, נדמה כי יש כאן חבורה די מגובשת וממש לא בא לי שהכל יהיה מלאכותי יש למישהו רעיון איך בכמה שעות משפרים את ההרגשה הזו???

phizik

New member
אני גם לא מכיר אף אחד\ת מעבר

לוירטואליות שבעניין.... רוב החברויות פה הם ויטואליות. סה"כ הפורום הזה קיים מעט זמן למיטב הבנתי ואם אני לא טועה היה רק מפגש אחד עד כה,כך שאין סיבה שתרגישי לא שייכת,להפך את אמורה להרגיש חלוצה.

MaYcHuK

New member
פיציק ואני חשבתי שאתה נעלמת....

מותק 12:15 לצאת מת"א זה מאוד מאוחר או שאתה מודע לכך שתגיע באיחור רב למפגש ב12:30 כולם נפגשים במרכז חורב ומשם לגן האם אולי תצא יותר מוקדם?

phizik

New member
אם את לא רוצה שאתרסק בדרך מעייפות

תני לי לצאת בזמן שלי.... וסתם בשביל הידע אני יוצא ב11:30 מהבית ומתחיל באיסוף ונגיע ישר לגן האם אני יודע איפה זה. לחיפה זה 40 דקות אז נגיע באיחור אופנתי ואני מבקש מכולם למחוא כפיים כשנגיע בתוספת גל.

רגע של רצינות...

מבין אותך, זכור לי איך הרגשתי אני לפני מפגשים בפורום אחר... אבל שתדעי, אנחנו נפגשים סך הכל פעם שניה, בפעם הראשונה נפגשנו בתל אביב וחלק נכבד מאד ממי שמגיע לחיפה- לא היה במפגש הראשון, לרובינו זה מאד חדש ופגישה ראשונית שלא בויטואליות. אל תחששי, באמת שזה יעבור לך מהר, לא כולם מכירים את כולם, אלא ההיפך הגמור מזה, ולכודים? אנחנו עדיין לא ממש מלוכדים אני כמדומני שאנחנו בדרך הנכונה
תבואי, יהיה בסדר, לדעתי תתחברי די מהר, יש בורקסים, יש שתיה, עוגות, את יכולה לשחק עם הכלב ... ההרגשה משתפרת עם הזמן, זה לא נורא, עברתי את זה בעבר ותאמיני לי שאני אכבר ביישן ... אז את באה, כן?

MaYcHuK

New member
נסיך? יש מצב שאתמול ראיתי אותך

באזור אלנבי 22 עם הכלב?

MaYcHuK

New member
לא אני מתכוונת שהיית בכניסה לבית

עם הכלב שלך נדמה לי בבוקר.... השעות התבלבלו לי

MaYcHuK

New member
יש לך הרבה חשבונות לסגור איתי

על מה ולמה? חוץ מזה לא הייתי סגורה שזה אתה...

על

1- שאת מכריחה אותי לאכול בורקסים .. 2- על זה שראית אותי ולא אמרת לי שלום 3- על זה שאת לא עוזרת לי בנוגע לעין הנפוחה 4- על כך שמעולם לא הצלחתי לטעום מהמאכלים שאת מכינה.. 5- על דה והה....

למעלה