שבת שלום לכולם

את בטוחה ?

ראשית מי אמר לך שהשאר העמידו פנים ? מי קבע מי טוב ומי לא טוב במיטה ? (את מחליטה?) אם שתיים אמרו - סימן שלשתיהן הוא היה טוב (יכול להיות שהן שיקרו אבל אני מתייחס כאילו הדברים אמיתיים) וחוץ מזה למה ההתעסקות במה "הוא" מאמין ?, לך הוא לא היה טוב שילך לחפש... אגב את אותו הדבר אני יכול להגיד גם עליך (חלילה!) שאם שני גברים נהנו איתך אז השאר שיקרו ואת לא טובה. (ח"ו)

אז עכשיו ברצינות...

הגרוש שלי הופנה למטפלת מקצועית ומה שהוא עשה , זה רק להאשים אותי ולכן המטפלת הציעה שאבוא בפעם הבאה. היא שאלה אותי מה המגרעות שלו לפי דעתי ,ואני התחלתי למנות אותם , כולי כועסת ומעוצבנת עליו מניתי מה שחשבתי שבעיניי אלה תכונות רעות. המטפלת הקשיבה לי ואז אמרה : התכונות הרעות שהצבעת עליהם יכולות להיות טובות לאישה אחרת. אתם שני אנשים שונים , קו החשיבה שונה אך מי אמר שאלה תכונות רעות .ולכן המסקנה מובנת. ולשאלתך , לא מאמינה שאף אשה יכולה להנות מ-5 דקות בסך הכל , כולל הכל.

חן חן40

New member
שני דברים בעניין

אולי אם תהיה אמיץ וראשום להודות במגרעותיך לאחרים יהיה יותר קל להמשיך ודבר שני, בודאי שאני יודעת, בדיעבד, את מגרעותיי, את "תרומתי" להתדרדרות היחסים והנישואין שלי, אבל אני משוכנעת שלא אלו הביאו לגירושין. כי כשגיליתי חלק מהן, וניסיתי ביחד עם אבי ילדיי להתמודד איתן, הוא לא היה שם בשביל זה. כי בשביל להתמודד עם המגרעות שלי, צריך גם להתמודד עם שלו-לא? שבת שלום. היו שני דברים או יותר?

א ש לי

New member
צודק 100 אחוז../images/Emo45.gif

רק אתמול הגעתי עם בן זוגי "למקום" ש... עצרתי רגע לפני שניכנסתי פנימה ל"אני שבי" שהייתי בנישואי למיגרעה שאני לא אתן לה "לחבל" בי יותר ובטח לא כנגד אהובי. כמובן שהייתי ניפלאה במשך השנים בהם היינו נשואים כמובן שלא יכולתי להיות ניפלאה לולא הוא היה רע כלפיי אני בהחלט מסוגלת לציין עובדות מקסימות לגביו שיאמרו לזכותו אני גם יודעת לשבחו רק בשל עצם היותו אב לילדיי (באוזניי ילדיי) בטח שבתחילה כעסתי שאגתי ובעטתי בו בדימיוני עבודה עצמית קיצרה תהליך שזמן היה אמור לרפא לא מדברת בגנותו...בשביל מה? מה זה נותן? ניגמר לנו ברור שלא היינו נחמדים אחד כלפי השנייה גם היום שום דבר לא עובד כפי שהייתי רוצה פעם ב....זה נוגע בי ואני כועסת רוב הזמן אני מתעלה על עצמי ומרוכזת בטובת הילדים. מי היה יותר לא בסדר?? זאת בכלל לא השאלה, וזה כלל לא מעניין ניגמר לנו! ניסינו להציל להחיות לא הצלחנו,וזהו. הבחירה שלי לגביו הייתה מעולה כשעשיתי אותה בגיל 20 היום אחרי 17 שנות נישואים היא לא נכונה לי ואני כלל לא נכונה לו.

ספיישיל

New member
כשלון מערכת יחסים-היא תמיד של 2..

יהיו הדברים אשר יהיו, לכל מטבע יש 2 צדדים. גם מי שעמד מנגד וראה את הסימנים בהתדרדרות המצב ולא יכל להיות החזק, לתת יד ולתמוך,לקחת את האחריות,להציל אלא סייע-הכשלון גם שלו.אם זו האישה ואם זה הגבר. מנסיון חיי-למדתי שמי שלא עושה ש"ב בכשלון מערכת אחת יחזור על משגיו ולא יתקן מעשיו בבאה. למדתי שצריך להזהר מאנשים שמסכמים את גרושיהם ב"היא אשמה..." או "היא כזאת וכזאת.." הסצנה מעוררת בי צמרמורת ופריחה. אני מודעת איזה השלכות היא נותנת לחיים על אותו אדם שאינו לוקח את חלקו בכשלון.כשלון, שהוא לגמרי שלו.

נישה9

New member
לטנגו צריך שניים

לפחות שניים, מערכות יחסים בין בני אדם זה לא דבר פשוט, לחפש אשמים זה הכי קל, לקחת אחריות על מעשינו קצת יותר קשה, ולהודות בטעויות זה הכי קשה, אבל מה שחשוב בסופו של דבר זו התחושה של כאן ועכשיו, מי שחייו ושלמותו הנפשית חשובים לו, עובר/ת תהליך שבו האשמה, יסורי המצפון, ורגשות שליליים מתנקים, ואפשר להגיע למקום של השלמה, קבלה, ואפילו לראות דברים באור חיובי. כי עם כל החרא שהיה, היו גם דברים טובים, זה תהליך ארוך וקשה אבל שווה, היום אני שלמה עם כל הבחירות שלי - לטוב ולרע, לוקחת אחריות ובודקת את עצמי לפני שמבקרת את הזולת. זה נכון לא רק במקרה של חיי זוגיות. אבל את זה לומדים עם הזמן - או שלא... אגב - ריח של שום אפשר לנטרל אם אוכלים תבלין ציפורן (מגעיל אבל עובד)

נוגע בך

New member
אפשר פשוט

לטגן שרימסים

פועמת

New member
מאיפה אתה מכיר

את הפרוד שלי?.. :) בטנגו זקוקים לשניים וכמו גם בנישואים, אך לגירושים מספיק אחד.. :) תנסה את מסטיק אורביט מלון, מ-ד-ה-י-ם! ועוד משו קטנטן, היי חדשה כאן, רגע לפני דיון ראשון ולאחריו הדיון השני+תוספת שתופסת, החתימה על הגט הגעתי לכאן, מקווה לדעת את מה שעדיין לא שמעתי, ואולי ללמוד משו חדש:)) נעים מאוד

איריס 1

New member
אתה יודע מה....

הלוואי אני והוא היינו בסדר - ואז בכלל לא היינו מתגרשים... הטיפ שלי היומי: צריך לדעת עם מי להתחתן כדי להתגרש! אחלה יום - איריס

פועמת

New member
את צודקת אלא אם

את והוא לא השתנתם מאז החתונה... כולנו משתנים מי פחות ומי יותר, הטיפ היומי שלי- להיזכר איך התחלנו את הדרך ולנסות לסיים אותה עם אותה תחושה של שניים.

Kטלנית

New member
"לכל מטבע שני צדדים"

אוהב לבשל ,זרקת
אפשר להגיד ןלהגיב על מה שרשמת הרבה דברים אני לא ארשום שאני "צדיקה" ולא "ציצית שכולה תכלת" אבל מה שכן, אתה קורא פה צד אחד של המטבע, זה נכון. כל אחד כותב מה שהוא מרגיש ורואה לנכון. להסיק מסקנות ו"קטלג" את הכותבים כיותר טובים או לחפש עדים או מתוודים שהם "יותר מ לא בסדר" זה נסיון נחמד מצדך על כל "מקרה לגופו" שמעת??? סלח לי על שאני יותר מתאימה להנחה שלך ומזדהה עם זה שהצד השני היה: אלים, ומקלל, ולא משלם מזנות, ולא עוזר בחינוך הילדים. (את טיפש, ונכה רגשית אני לא מכניסה אני חייבת להשאיר משהוא לגורם מקצועי) ובכלל, לא רשמת על ה"צד השני" שלך??? איך היא??? מלאך, נשמה , מדהימה, מקסימה, אמא נפלאה?? סתם ככה אולי, " הגמל לא רואה את הדבשת שלו" ובגלל זה אנחנו ממשכים, וחיים כשאנחנו רואים דבשות של הסובבים. בקיצור, זרקת
והטיפ' שלי אליך: אורביט לא מסלק ריח של שום ציפורן , כן מעביר וגם עלי פטרוזליה, נענע, שמעבירים על השניים מוציא את הריח. ובכלל שום כמו סגריה, לצחצח את הלשון, זה מעביר ריחות סבבה.

אני אוסיף!

לפני כשבוע הייתי בתחנת משטרה ע"מ לחתום ערבות לשחרור חבר שלי שהחברה שלו התלוננה שהוא הרים עליה יד. אני יודע שהיא משקרת אבל נעזוב את המקרה הפרטי הזה. פתאום אני מבין שב"צד" שלי יש רק כאלו שמתלוננים עליהם, אין לי שום ידידה שהתלוננה על בעלה, החברים שלי כולם "צדיקים" ולכולם ממש איכפת מהילדים שלהם ורק בני/בנות הזוג שלהם מזיקים לילדים ורבים אתם על חשבון הילדים. אני מכיר טוב את רוב חברי וידידותי וגם את רוב בני זוגם וזה בדיוק המצב, החברים שלי נהדרים ובני זוגם לא! זה לא הגיוני!

Kטלנית

New member
הלו??? אוהב .... לא הודיעו לך????

ההגיון עבר דירה הצדק ברח לאיזה מערה ברוך הבא לעולם ......... ושוב אני מביאה לך טיפ' אל תחפש הגיון בחיים כי בחיים כמו בחיים אל תהיה צודק, תהיה חכם עכשיו, קפיש??? (קריא מובן)

d a n i e l s 5

New member
מצחיק....

"החברים שלי נהדרים ובני זוגם לא" זה כי.... אתה נורא אובייקטיבי.... כי "התאמצת" לשמוע גם את הצד השני.... כי הם החברים שלך!! ודרך אגב איך אתה יודע שהיא משקרת (אותה חברה שהתלוננה) היא אמרה לך שהיא משקרת, היית איתם שם באותו חדר וראית שלא היו דברים מעולם? או כי...החבר שלך הוא "כזה שלא יכול להרוג ג'וק" ואתה מכיר אותו? אין לי צל של ספק שהחברים שלך הם הכי הכי הכי בעולם !

למעלה