שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

אני קורא מעט מההודעות שלכם, מעניין מאוד! מה שמוזר הוא שתמיד מי שמתגרש או בסכסוך ומספר את הסיפור שלו - צדיק תמים !!! תמיד "השני" אלים, טיפש, נכה רגשית, מקלל, לא משלם מזונות, לא עוזר בחינוך הילדים וכו'. יש פה בפורום אנשים שיודעים להעיד שהם היו "יותר לא בסדר" ? שהם מתחמקים מתשלום נאות של מזונות, או שמה הן היו קנאיות יתר על המידה .......... הטיפ היומי : מסטיק אורביט רק מוריד חומציות, לא מנטרל ריח של שום!

vrp

New member
שום זה יאמי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

jane34

New member
אנחנו תמיד אשמות-לא ידעת?עובדה!!!!

כי אנחנו בחרנו בבן הזוג שהיה: מדהים כמחזר-פרחים, טלפונים (והיום אין לו בזכרון את הטלפון שלנוופרחים אולי ישים לנו על הקבר) ההורים ישר התאהבו בו-נו מה הפלא? מושלם לבת שלנו! כל החברות התקנאו בנו-היום אנחנו מקנאות בהן שנשארו רווקות מאושרות(כי לקחנו להן את אהבת חייהן) היה פעם תלוי לתלפיות - והיום נראה כמו שכונת תלפיות) היה הבשלן הכי טוב(כשחוזר מהעבודה שואל: מה לא הכנת לי לאכול? היה משחק עם הילדים של השכנים והשכנו ברווקות(יו כמה רצינו ילד ממך-ועד היום הוא משחק עם ילדים של נשים אחרות ולא עם שלו אני ממש לא מבינה -מה לא ברור? אנחנו אשמות! רק אנחנו-לא אף אחד אחר!!!!!! כסף יעוור עיני חכמים ואהבה תסמא את עיניי הרווקים :) שבת שלום מקווה שעניתי לך על השאלה.!!!

ואו!

לפי הכעס שהוצאת אפשר לחשוב שאת, את !!! גרושתי. אולי את רוצה לשתף פה משהו בסיפור שלך (אחרי שתרגעי כמובן).

jane34

New member
אני תמיד רגועה עד שמעצבנימו../images/Emo9.gifתי

ואני ממש לא כועסת! בין השורות אפשר להבין שאני חושבת שסהכ כל אחד ואחת מאתנו עושה את השקולים שלו(תסביכים מהילדות, האמנו שלזה קוראים אהבה, כסף,החיים הטובים) חשבתי שהבנת אותי:) את הספור שלי אולי ביום מן הימים אפתח שרשור ואז תבין כמה אני באמת חושבת שזה תמיד הבחירה הגרועה שלנו. אף אחד לא מאשים אתכם-אתם הגברים בסדר!!!!!

הבעיה שזה לא רק פה בפורום ...

ככה בכלל זה בחיים. אנשים לא מודים במגרעות של עצמם או בטעויות , תמיד שתתחיל שיחה אם מישהו רוב הסיכויים שהוא ישר יתחיל להאשים אותך. תמיד הצד השני אשם.... אבל היות שככה זה אצל כולנו , צריך לנסות לסנן.

טוב...

אבל האם אנשים מודעים למגרעותיהם? או שהם מספרים לכולם מה שהם באמת מאמינים בו ?

זו לא אמירה

זו שאלה אמיתית שאני שואלת את עצמי המון. אם עבורי זו אמת, האם זה אמת? זו לא סתם שאלה של מי אני? מה אני? מה? זה דיון נצחי שיש לי עם מישהוא, והתשובה אף פעם לא ברורה לי.

לדעתי הרוב לא מודעים למגרעותיהם

וגם אם כן הם לא מודים. על מנת שתכיר את מגרעותייך עלייך להכיר את עצמך היטב. דבר שבד"כ לא קורה. גברים לדוגמא הם כמו ילדים קטנים , לדוגמא אם אחת או אפילו שתיים אמרו להם שבמיטה הם טובים , הם מאמינים בכל ליבם שזה נכון. סתם דוגמא היפוטטית.

מפחידדדדדד

כבר שתי תגובות שונות משתי נשים שונות והמשותף הוא "אתם הגברים". כל השרשור הזה התחיל כדי שאולי אנשים יגידו "אני לא בסדר" איך זה כבר הפך להיות זירה בין גברים ונשים. ואגב הדוגמא שלך - אם שתיים אמרו לו שהוא טוב במיטה את מצפה שמזה הוא יבין שהוא לא טוב ? אולי בשביל אותן שתיים הוא ממש טוב ? סיגל היחידה... את גם רוצה לשתף אותנו בסיפור מהעבר ????? אולי ?

וואלה,אתה כמו מנחה בקבוצה טיפולית

ככה מרגישה

מצוטטת

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

את עדינה משווווווווווווו אני מ'זה חבל לי הנה מניחים לי ספת פסEכולוג ועוד בחינמיייייי ומרשים לי לשפוך בלי לפחד כללללל
את כל מיגרעותייייייייי למה , למה לא הודעת זה ה-menu ש'תה מבשל הערב פשוט יש לי תוכניות וחייבת ל

כן למה לא

אם שתיים אמרו לך שאתה טוב , והשאר כנראה העמידו פנים. משמע אתה לא טוב. נקודה.

למעלה