שבת שלום לכולם...

שבת שלום לכולם...

בעל פיצריה הזמין סלטינה,כמו שאתם רואים בתמונה ומסיבות שאינן תלויות בי ההזמנה בוטלה... חשבתי לאמץ את הסלטינה הנ"ל למתכדרת הקטנה שלי שהיא בת כ-10 חודשים לערך...כמו שאתם רואים הדלתות הן דלתות הזזה,הזכוכית העליונה,הדפנות והגב הן זכוכיות ביטחון,נותר לי לשים תחתית ואמצעי חימום,מה דעתכם על הטרריום החדש?

etay983

New member
יפה...רק אוורור וזה יהיה מצויין...

אגב,מה זה סלטינה?

איוורור...

הפלטה העליונה תהיה מפלסטיק במקום מזכוכית כך שאוכל ליקדוח חורים לאיוורור,כמו כן אני מתכוון לשים חוצץ כ-10 סנטימטר מהדופן הימנית ושם לשים מנורות חימום.

naja

New member
לדעתי כדאי לעשות עוד חורים לאוויר.

בטרריומים עם איוורור במכסה העליון, בד"כ אין תחלופה טובה של אוויר. בכל מקרה, לדבר הזה יש פוטנציאל להפוך לטרריום יפה מאוד. אתה ייצרת אותו?

nevs

New member
מסכים, עדיף חורים בצדדים מאשר למעלה

כמו שאתה יודע חום עולה למעלה, חורי איוורור מלמעלה יגרמו לכמות חום גבוה יותר לעזוב את הטירריום. מקווה שזה אפשרי, ולדעתי אחי נפלת על אחת התחלופות היותר מוצלחות. בהצלחה נבו

naja

New member
כנראה שלא הבנת אותי.

לא רשמתי שעדיף חורים בצדדים מאשר מלמעלה אלא שצריך חורים בנוסף, כדי שתהיה תחלופה טובה של אויר.

nevs

New member
או קיי אז אני לא מסכים?

לא הבנתי את ההבדל, אבל בסדר. לדעתי מומלץ להחליף את החורים במכסה לחורים בצדדי הטירריום עם העינין אפשרי.

אוויר...

ראשית אתם יודעים שיש לאחי עסק לאלומיניום...כמובן אני ואחי ייצרנו אותו למטרה מסויימת ומאחר והמטרה לא מומשה אני מסב את זה לטרריום...את הפלטה העליונה אני יעביר לתחתית,למעלה אני ישים פלסטיק ואקח בחשבון שבחלקו הימני של הטרריום ימוקם החימום ובפלטה העליונה אני אקדח חורים אבל בחלקו השמאלי של הפלטה כך שיברח פחות חום...ונאגה,בקשר לתחלופת אוויר כניראה אקדח עוד מספר חורים קטן באיזה שהוא מקום בחלקו הימני של הטרריום...כפי שראיתם הטרריום מחולק לשלוש,יש שני מדפים שאחד אני מבטל ושני ייתכן שאשאיר ואשים עליו דשא סינטטי....עכשיו אם תירצו לדעת עלויות...ללקוח זה אמור היה לעלות 800,900 שקל...כמו כן עדיין לא ביצעתי את השינויים,אני פתוח להערות שאני אולי לא צופה כרגע אז בכייף חברים שלחו...

013סמי

New member
תראה

אין אוויר ואין לחות אם תסדר את שניהם זה נראה לי בסדר

למעלה