שבת שלום לכולם!!!

ד י ק ו ש

New member
שבת שלום לכולם!!!

היי לכולםםם !! מקווה שעברו עליכם יומיים מגניבים בבצפר!! למרו שתקצת קשה לומר דבר כזה אבל אני דווקא דיי התרגשתי להתחיל את השנה האחרונה שלי ... רק בגלל שהיא האחרונה והכי קצרה בעולם כי אני לומדת רק חצי שנה ובכלל התחלתי אותה ברגל ימין אז אני נהנת לי מכל רגע.. !! בכל זאת בשרשור הזה ספרו חוויות איך היה לכם וחופשי שתפו אותנו במה שעובר עליכם .. בנוסףףף אני ככה מקפיצה ומזכירה לכן שאני עדיין מחכה לעוד תמונות שאחת מהן , היפה ביותר, שאתם תבחרו, תופיע בעמוד הראשי של הפורום .. וכמובן שמי שיכין את התמונה שתיבחר יקבל קרדיט מלא .. והמון כמוד מן הסתם ;) תמשיכו להכין!! שלא תחשבו ששכחתי מזה.. וגם רותם או כל אחד שרוצה מוזמן להכין סיכום שבועי ... שבת שלום קסומה לכולם!! אוהבת , דיקוש

חח רותמוש יש עליה תיק אם היא רוצה א

ותו עליה.. אני חושבת שאם חן רוצה לעשות היא היתה עושה גם לפעמים!! היא תעשה.. וגם לך דיקוש שבת שלום ולכולכם ותשקיעו בלימודים מקווה שנהנתם מאוד אני נהנתי אבל אני לא ממש רציתי ללכת כי רציתי חופש ועכשיו זה בכלל לא מפריע לי!! המשך שבוע נפלאאאאאאאאאא ושבוע לימודים מהנה מלודי אחחח ספיר אחחחח איזה כיף היה בהפסקה חחח איך עוד שניה נפלתי בפח בגללכןןןןןןןן.. צחוקים!! בטרוף!

שיהיה לכולכם שבת שלום יפים שלי....

היום הראשון של הלימודים שלי התחיל ביום שישי, כי יום חמישי לא היה בא לי ללכת... אז היום באתי לבית ספר, ועם מי רבתי?....כמובן עם המורה שלי שאני לא סובלת אותה, אז ככה ריב ראשון לסיפתח של השנה.... מקווה שיהיה בסדר..אני יודעת...

חח רותמי טיפשונתת שלי..עלי עבר היומ

יים הראשונים בביצפרר ממש ממש כיפיים חיבוקים נשיקות כולם התגעגעו חבל על הזמן אחד לשני...אבל על היום השני העיפו אותי מהכיתהה חחחחחחחחחח כי הפרעתיי לאיזה מורה חדשהה חח חפיף בסוף היא הכניסה אותייי...ועשינו בלאגן וזה מזה סבבההה התגעגעתיי זה היה חסר ליייי!
שבת שלום לכולםם אוהבת אותכם מתוקיםםם!! נ.ב.: כל מי שבקרית ביאליק יום שבת באיזור ככה שיבוא ב-8 וחצי לגן חיות אפק אני מופיעה עם הלהקה שלי עם נינט טייבב..!!
חח אוהבת אותכם המון הודיה בוסקילההה

טוב... אז ...

לי היה קצת קשה כי זה בצפר חדש אנשים חדשים ומורים חדשים... וכל הילדים שם ערסים אחד אחדד אני אומרת לכם זה בצפר פשוט מגעיל והצלצול מפחיד בטירוףףף ויורקים שם איזה גוענפש טוב אז ככה היה לי היומיים הראשונים וממש בא לי לחזור ליסודי!!

אני ממש לא אומרת את זה בגלל התמונות

לא רשמתי את זה כדי שתגיבו לי לתמונות או לא תגיבו, כי זה ממש לא אכפת לי... אבל מה נהייה איתכם?!?! הכל יבש...מעפן כזה....

אממ גם לי היה אחלה=)

נורא התגעגעתי לבית ספר וכנראה בגלל שזו שנה אחרונה כמו שדיקוש אומרת... ויש לי מחנכת שאני נורא אוהבת והיא טובה... וכיתה גדולה יותר ומגובשת.. והכל אחלה!! ואני שמחה שחזרתי..!! מקווה שלכולכם תהיה שנה מקסימה ומוצלחת מכל בחינה אפשרית אוהבת אותכם!!:)

למעלה