שבת שלום לכולם

shiran 25

New member
שבת שלום לכולם

איזה כייף אני ממש שמחה כי אני מתחילה ללמוד סוף סוף איפור אצל ירין שחף אני כל כך מתרגשת ויש לי כבר תעודה לבניית ציפורניים 8 שנים ואני בכוון הנכון בעז"ה, וסוף סוף החופש מתקרב לסופו כי לא רק לי נמאס אלא גם הילדים כבר רוצים לחזור לשגרה ואין כמו השגרה החופש הזה יצא מכל החורים ולדעתי הוא יותר מידי ארוך (ברור שכשהייתי תלמידה לא חשבתי ככה) , אבל איך שהם חוזרים ללימודים מתחילים חופשי החגים שוב סיוט. טוב אז שבת שלום לכולם ובהצלחה לכולנו אמןןןןןןןןןןןן

מירבי*

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif

שירן יקרה, אני שמחה בשבילך שאת מתעתדת להתחיל ללמוד איפור, אני יודעת כמה רצית בזה ואני בטוחה שתעשי חיל. סיום החופש הגדול בהחלט מעודד אבל כפי שכתבת אחריו מתחילים החגים וזה לא הולך להיות קל, זה תמיד נורא קשה שהם מתחילים את השנה ושוב יוצאים לחופש ואז צריך להרגיל אותם מחדש למסגרות. אשלח לכם השבוע הזמנה למפגש פונדקאיות הבא, התגעגעתי אליכן

shiran 25

New member
תודה רבה

מחר אני מתחילה ללמוד אצל ירין שחף ואני ממש מתרגשת ודרך אגב אני מאפרת כבר מזמן כתחביב ועכשו אני אהיה מקצועית כמו אמא שלי שהיא כבר שנים מאפרת כלות מקצועית אז כולכן מוזמנות וכמובן לפרסם אותי כטכנאית ציפורניים ומאפרת ובקרוב גם פדיקוריסטית והכל בעזרת ה'

למעלה