../images/Emo124.gif סיכום שבועי ../images/Emo124.gif
זאת פעם ראשונה שיוצא לי לעשות את זה, אז מקווה שייצא טוב... אז ככה: נתחיל בזה שהסינגל החדש והמדהים של מאיה- " רק אותך רוצה " כבש את כל תחנות הרדיו ואת ליבם של המעריצים, והגיע למקום השלישי והמכובד ביותר!!! לאחר מכן כולנו קיבלנו את הבשורה המפתיעה שהיממה את כולנו- מאיה מתחתנת! אחרי שיצא לכולנו לעכל את הבשורה, שלחנו איחולים לבביים בתקווה לחיי זוגיות מאושרים והמון מזל טוב. ועכשיו נעבור קצת אלינו, האנשים המרכיבים את הפורום. כל הנופשים שלנו בחו"ל ובאילת חזרו אלינו, והפורום תיפקד מצויין, לכמה מאיתנו היו אירועים מרגשים כגון: לידה של אחיינים, ימי הולדת, ולחלק מאיתנו היו אירועים מצערים אשר כולנו השתתפנו בצערם ותמכנו. ( כולל בצערה של מאיה) כשחשבנו כבר שהכל חזר לקדמותו, ושאנחנו בהרכב מלא, הגיעו שתי בשורות עצובות שגרמו לנו להישאר פעורי פה- דניאל ויניב המנהל היקר שלנו החליטו לעזוב את הפורום... כמובן שכולנו נעצבנו, אך הבנו שלכל אחד יש את דעותיו ויש לכבד אותן, ואיחלנו המון הצלחה בהמשך הדרך, וכמובן שתמיד נשמור על קשר, ושמקומם תמיד יחכה להם באותו המקום.... ואיך אפשר בלי תחרויות יצירתיות, אז דיקלה המנהלת היקרה שלנו הכריזה על תחרות שבה כל אחד מאיתנו רשאי להכין ולעצב על פי רצונו תמונה של מאיה, ותמונתו של הזוכה המאושר תככב על הדף הראשי של הפורום. לאחר שהתאוששנו וחזרנו אל השיגרה, נודע לנו כי מאיה שלנו הולכת לככב בסרט של מנחם גולן, אשר יגולל בעלילתו את סיפורה של בחורה צעירה המגיעה מהפריפריה אל העיר הגדולה. חולמה הוא להיות זמרת גדולה ומפורסמת ומתווסף לכך סיפור אהבה קורע לב, תיאור העלילה בהחלט מזכיר את מאיה בכמה מובנים, וכל מה שנשאר לנו הוא לאחל המון המון הצלחה. לקראת סיום נאחל לכל אלה שעוזבים אותנו בימים הקרובים ( אך שבים אלינו ) שנתגעגע אלייהם המון ונחכה בקוצר רוח לשובם. ובזה בא לסיומו הסיכום השבועי, אני מאחלת לכולנו לשבוע הבא שבוע מקסים, ותהנו כמה שאתם יכולים, כי כמו שאתם יודעים חוזרים ללימודים ביום חמישי ה-1.9....אז פורום מקסים שלי, אוהבת אתכם המון, ומקווה שתאהבו את הסיכום רותם...