שבת שלום לכולם

שבת שלום ועוד...שוש ורדה וחובבינו

שבת שלום ביג מן. שמור כרגיל על חיים, ולא לשכוח שיש לנו אחריות גם על בני קסוטו ופטר. פטר מדווח שעבר תאונת דרכים ואמור להתאשפז ביום שני בתל השומר-צריך לברר הענין ואולי נלך לבקר....בתור מ"מ עתידי לתפקיד חייבים ונדרשים גם לעשות פעולות חשובות אלו. להלן כמה עדכונים לחימום בעונת המלפפונים הנוכחית עד פתיחת העונה. 1.במהלך השבוע הבא (בלי נדר)ניפגש עם מנכ"ל איגוד הכדורסל-מר יהודה שקמה למתן חסות לביגוד לנבחרת שעתידה לצאת לבלגרד, ולא פחות חשוב נעניין אותו בשבוע הכדורסל האירופי (זה יוצא קצת יותר משבוע)של הספיישל אולימפיקס המיועד לתאריכים 26.11.05 עד 4.12.05 בחסות פ.י.פ.א .במהלך הזמן הזה יתכנו פעולות משותפות עם קבוצות ושחקני הליגה הרגילה, אולי נשחק במחצית ביד אליהו, ועוד פעולות שאמורות להאדירנו..... 2. עפ"י תוכנית העבודה השנתית המתוכננת כעת הטורניר הראשון בכדורסל יערך במסגרת משחקים רב ענפיים בתאריך 28.12.05 בגבעת וושינגטון(זה בארץ לא בוושינגטון די סי)בתכנון האפשרי וההגיוני נשתף שם בעיקר את קבוצות המיומנות. 3. הטורניר הראשון מיועד לחודש ינואר או באשדוד או בירושלים... נקווה שלא ניכנס לתרדמת חורף עד אז?! זה מזכיר לי שראובן צריך לחזור עוד 3 ימים מנורבגיה... הוא בטח את החורף שלו עשה כבר שם... 4. מכניס אותכם לכוננות משחק אימון בוינגיט (או מקום אחר) ביום שבת 13.8.05 מול נבחרת רחובות באותו מועד מתוכנן מחנה אימון-זה דומה למה שעשינו עם הנבחרת שיצאה לרודוס.נדבר על השחקנים המתאימים להגעה שלא יהיו חזקים מדי. אני בטוח שהכל ברור ... בכל מקרה אני כאן לענות על כל שאלה? כמו שנאמר : על כל שאלה...יצחק .... תשובה!

למעלה