שבת שלום לכולם!

שבת שלום לכולם!

יששש יש לי חופש! מעכשיו עד אחרי פסח יששש קצת לנוח! אבל אני יעבוד כנראה בחופש! סבבה. שבת שלום תהנו כולם!

HapoelJerusalem

New member
שבת שלום!

וחיים תהנה בחופשה לי יש חופש רק שבוע הבא

שiש

New member
שבת שלום

תהנה מהחופש שלך, אם אפשר גם בשבילי. אני דווקא נכנסת לתקופה מטורפת, לא יודעת כמה ייצא לי להיות פה בזמן הקרוב...

שוש

את חיבת להיות כמה שיותר! זה מסוכן להשאיר ילדים כל כך קטנים לבד במיוחד שזה הילדים שלך!. מה אין לך חופש?

שiש

New member
אל דאגה

אני כמו כלב. גם כשאני ישנה האזניים שלי ערניות וקולטות הכל :) ואיזה חופש... אני עובדת ב-2 עבודות ויש לי גם מליון עבודות להגיש לאוניברסיטה. חפיף, אני אשרוד את זה איכשהו. רק שהפועל לא תפשל כי אין לי זמן מיותר להתעצבן.

חחחח

אבל החושים שלך עדין חזקים? הרי את כבר סבתא גם לכלבים עם הגיל יורדת הרמה של החושים לא? ד`א איזה באסה זה גם בחול המועד אין לך חופש?

שiש

New member
נו בוודאי :)

ותמשיך להסתלבט על קשישותי עולל קטן. זה לא שאני נעלבת. זה לא שאני נעמדת בפינה עם הפנים לקיר ובוכה. זה לא שאני מקנאה בך על היותך פעוט בעודי נזקקת להליכון. מה פתאום. <אויש אל תתייחס. אני מ-מ-ש עייפה...> בחול המועד אין לי חופש. טכנית - בחגים ובחופשים של כולם אני רק עובדת יותר קשה. האח-הידד! (נראה לי אבל שהשנה אקח חופש כדי ללמוד קצת, אחרת עוד יעיפו אותי מהאוני'. כך או כך - חופש לא יהיה לי...)

AmiTutiT14

New member
שוש גבר,

סתם חחח.. בהצלחה!!!!!! ותזכרי- סוד ההצלחה הוא שאם תשקיעי יהיה לילדים כיף בגן חיות. ועכשיו ברצינות- באמת בהצלחה בתקופה הזאת:)

שiש

New member
גבר אחותך :)

הגן חיות זו סתם עבודה מהצד... קטן עלי :) תודה על האיחולים, ובהצלחה גם לכם במבחנים / מתכונות / עבודות, ושבוע מעולה שיהיה לכולנו!

AmiTutiT14

New member
שבת שלום../images/Emo48.gif

זה יהיה שבוע ממש קל...יש רק מבחן באזרחות, ועוד שתי עבודות להגיש.. שטויות ביחס להכל.. בחופש אני נוסעת לאילת עם חברים, ויצא לי טוב. 18,19,20 לחודש, וב17 משחק וב21 משחק. אם זה היה נופל על יום של הטיול לא הייתי נוסעת:)

EL CHE VIVE

New member
כוס אמק לך יש חופש ולי מתכונת רצח

במתמטיקה 5 יח"ל... ועוד יום שישי הבא יש לי מתכונת בפילוסופיה! סיוט!! כל השבוע האחרון חרשתי כמו מטורף על מתמטיקה ועוד כל הסופ"ש יש לי...

EL CHE VIVE

New member
וכל החמישה הראשונים של החופש

עד ליל הסדר יש לי תיגבורים- במילים אחרות לימודים כרגיל בבקרים..

למעלה