שבת שלום לכולם

• פותח הנושא ezraz
  • פורסם בתאריך

ezraz

New member
שבת שלום לכולם

שלום לכם. למרות שלצערי כי רב לא הייתי פה כל היום, נכנסתי מדי פעם רק כדי לראות את תמר ונעמה שומרות על הגחלת, אני רוצה לאחל לכל משפחת אוהבי בניון שבת שלום, שבת שלווה ונעימה. נתראה ביום ראשון, אם כי קשה לראות איך אני משלב את הפורום עם העבודה גם ביום ראשון. מה שכן, אני מבטיח להתאמץ ולהיות כאן עם שאלות חדשות ברגע שאוכל. שבת שלום!!!

שבת שלום עזרא!!!

מה איתך? מרגיש טוב יותר? גם אני כל היום בחוץ בין עבודה לאוניברסיטה.... תרגיש טוב..

sabih

New member
שאלה לי...

הבניון הזה, כמה גולים הוא שם עד היום? בכל מקרה, אחלה שחקן.

חחחחחחחחחחח ורד איזה קטע..

ממי דוני לכף זכות.. אולי באמת הוא חושב שבניון שלנו שחקן..

ו ר ד ב

New member
סליחה !!!! , אני יסביר

אפילו שאני חושבת שהוא מסתלבט , עמיר בניון= זמר בארצנו הקטנה ועל שמו הפורום, בין היתר בן דודו של שחקן הכדורגל יוסי בניון. יוסי בניון = שחקן כדורגל, בין היתר בן דודו של הזמר המצליח עמיר בניון . פה זה הפורום של הזמר עמיר בניון , אתה מוזמן לרשום תמיד .

ספיר 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ניקרעתי מצחוקקק.. (אגב עזרא סליחה על הח' זה פשוט היה מיתבקש עכשיו)

ezraz

New member
Sabih אתה גדול

מי אתה? מאיפה השאלה הזו? אגב, נשלחו לי מספר הודעות ממך שנמחקו. למה? ורד, את יודעת במה מדובר?

ו ר ד ב

New member
בוקר טוב לכולם

עזרא , אני אומנם לא יודעת מי זה , אבל אני רק יודעת שהוא אוהב להציק , בכל מקרה , הייתה פה בעיה איתו שהוא הציק כמה פעמים ולא הפסיק גם אחרי אזהרה במסר , לכן נאלצתי לחסום אותו ביום שישי , אם יש לך בעיה איתו עם המסרים, אתה יכול לחסום אותו למסרים שלך , לעזור יותר אני לא יכולה מה שכן אם הוא ממש מציק , פשוט לחסום לו גישה למסרים שלך זאת הדרך הכי טובה לטעמי

למעלה